Reviews Zoet

Marmercake met bosbessen -Glutenvrij

Tags:     

A party without cake is just a meeting

Cake 2

 

Alweer een tijdje geleden kocht ik op een glutenvrije markt verschillende producten van GlutenfreeWebshop.com
Al eerder had ik wat spullen online gekocht die erg lekker waren, dus toen ze op een markt in de buurt stonden moest ik daar natuurlijk even naar toe.

Ik kocht onder andere Lisa’s choice cakemix.
Deze is glutenvrij en super lekker! Zelf voegde ik nog wat extra ingrediënten toe.

 

Meteen een goede reden om mijn siliconen bakvorm in de vorm van een roos te gebruiken! (deze kocht ik ook op deze markt)
Mocht je graag een glutenvrij markt willen bezoeken, neem dan een kijkje op de website glutenvrij.nl. Hierop staat een agenda met verschillende kookcursussen en markten.

Cake 3

Ingrediënten
* 450 gram Lisa’s choice cakemix
* 250 gram roomboter
* 4 eieren
* 10 gram citroensap
* 1 bakje bosbessen (AH)  (of meer/minder naar smaak)
* 1 eetlepel cacao (of meer/minder naar smaak)

 

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 175 graden (omdat mijn oven alleen op ‘hele’ graden kan heb ik hem op 180 graden gezet)
2. Klop met een mixer de boter met de citroensap luchtig
3. Voeg 1 voor 1 de eieren toe aan het botermengsel
4. Voeg de cakemix toe en klop het geheel tot een glad beslag
5. Schep 1/3 van het beslag in een andere kom en voeg hieraan de cacao toe, roer goed door tot een glad beslag
6. Voeg aan het andere deel van het beslag de bosbessen toe en roer door
7. Vet een cake vorm (of tulband) in met wat olie
8. Verdeel hierover het beslag met de bosbessen, vervolgens schep je het cacaobeslag eroverheen
9. Meng met een lepel het cacaobeslag door het bosbessenbeslag
10. Bak de cake 60 minuten in een voorverwarmde oven, of totdat er een saté prikker schoon uitkomt

 

Lisa’s choice cake mix koop je op de website van Glutenfreewebshop.com voor €4,45
Op deze website vind je ook heerlijke pannenkoekenmix/melen/koekjes/pasta en granola’s!
Lisa's choice

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  • Het is weer tijd voor taart! Mijn schoonzus is zwanger van een jongetje 💙 en daar hoort taart bij 🙌.
Ik heb echt een nieuwe hobby gevonden in het taarten bakken! De eerste aanvragen voor taarten (van mensen die ik niet persoonlijk ken) zijn al binnen... wie weet; uitbreiding van de zaak? 😇😍
  • Yum, ik maakte vandaag een heerlijk paleo maaltje 🙌. Kip kerrie met gewokte groenten en bloemkoolrijst. Dit lust ik elke dag wel 😍
  • Deze paleo kokoscake met chocoladeglazuur is echt onwijs lekker! 😍 een golden-oldie op m'n website om weer eens te bakken.
  • Oh wat zijn ze weer mooi! Bloemen maken mij echt vrolijk.. kan er heel de dag naar kijken 😍 (mocht je een abonnementje bij Bloomon willen nemen, stuur mij dan een berichtje! Dan stuur ik je een link waarmee je een gratis vaas krijgt)
  • Deze broodpudding met croissant en fruit bak je gewoon in je airfryer!
Dit heerlijke recept komt uit het airfryer boek dat ik samen met mijn moeder maakte voor @theamazingkitchen . Klik op de link in mijn bio!
  • Tijd voor ontbijt! Ijskoude watermeloen, ananas en een salade; erg lekker met dit warme weer. Ben benieuwd of ik het op ga krijgen 😇
  • Lunch was vandaag weer heerlijk! Een salade met kip, groene asperges, paprika en tomaatjes 😍🙌 perfect met dit warme weer!
  • Deze spinazie-kaasballetjes zijn heerlijk bij de lunch, (tapas)diner of zelfs als snack. Nog fijner; ze zijn zowel warm als koud erg lekker! Perfect met dit warme weer 🙌. De link naar het recept staat in mijn bio.