Zoete aardappelen uit de oven / oven-baked sweet potatoes

I’ve never met a meal I didn’t like  -Miss Piggy

foto 2
Deze zoete aardappelen uit de oven smaken naar meer!
Voordeel; ze zijn ook nog eens super makkelijk te maken.

Lees verder voor het recept
Keep reading for the English recipe

foto 4

Ingrediënten
* Zoete aardappelen
* Olijf olie
* Zee zout
* Paprika poeder
* Knoflook poeder

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200 graden
2. Was de zoete aardappelen en snijd ze doormidden (in de lengte), prik enkele keren in elke aardappel met een scherp mes
3. Leg de aardappelen in een ovenschaal en besprenkel ze met de olijf olie, zout, knoflook poeder en paprika poeder
4. Bak ze 40 minuten in de oven
(let op, worden erg heet!)

foto 1

We aten deze aardappelen deze avond met Boeuf Bourguignon.
Het recept vind je hier.

English

Ingredients
* Sweet potatoes
* Olive oil
* Sea salt
* Paprika powder
* Garlic powder

Directions
1. Preheat your oven to 200 degrees Celsius
2. Rinse the sweet potatoes and cut them in half (lenght wise), puncture every sweet potato several times with a sharp knife
3. Put the sweet potatoes in a oven dish and drizzle them with olive oil, salt, garlic powder and paprika powder
4. Bake for 40 minutes in the oven
(be carefull, these will get very hot!)

We ate this potatoes this evening with Boeuf Bourguignon.
You can find the recipe here.

3 gedachtes over “Zoete aardappelen uit de oven / oven-baked sweet potatoes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *