Tags:

Soms moet je gewoon even lekker ongestoord genieten van iets met veel te veel suiker én chocolade én boter.

Want, zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van een goede brownie?

 

Ik maakte deze voor een collegaatje, ze had opgemerkt dat ik wel erg graag lekkere dingen bak.

Zij is daarentegen iemand die vooral van het opeten is 😉

Dit is een recept voor perfecte brownies. Er is dan ook maar 1 foto van haha.. dat zegt genoeg toch?

Vriendlief vond het wel erg jammer dat er een deel mee ging naar mijn werk..

 

 

brownie 1

Ingrediënten

* 150 gr zelfrijzend bakmeel

* 150 gr pure chocolade, in stukken gebroken

* 125 gr basterdsuiker

* 125 gr suiker

* 4 eieren

* 1 zakje vanillesuiker

* 150 gr roomboter

* 0,5 theelepel zout

 

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 graden

2. Vet een rechthoekige schaal of bakvorm in met wat boter (of bekleed deze met bakpapier)

3. Smelt de boter en chocolade in een pan met dikke bodem, vergeet niet regelmatig te roeren

4. Haal de pan van het vuur af en meng alle suikers door het mengsel

5. Meng vervolgens het meel en de zout erdoorheen

6. Meng nu 1 voor 1 de eieren door het beslag

7. Schep vervolgens het beslag in de bakvorm en bak in het midden van de oven voor 30 a 35 minuten

8. En nu het moeilijkste; laat de brownie ongeveer 30 minuten afkoelen in de bakvorm

 

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Zo, ik blijf nog even in het zoete sfeertje met deze kokosbollen 😍🙌 gebakken in de airfryer!
Deze testte ik voor @theamazingkitchen (de website die ik samen met mijn moeder run) en je vindt het daar nu online! Ik zal zo de link in m’n stories delen 👍
  • Yes 🙌 voor deze muffins met blauwe bessen en sinaasappel kom je wel je bed uit!
In plaats van boter gebruikte ik ricotta en dat smaakt verrassend lekker 😍.
.
De directe link naar het recept staat in m’n bio.
  • Bij een verjaardag hoort lekkers! Mijn moeder @anjasfoodblog bakte deze heerlijke appel plaattaart 😍 , ik denk dat ik nog een stukje pak 😏
  • Wow! 😍 Paarse lente-ui!! Ik kwam deze gisteren tegen bij de AH en het ziet er wel mooi uit toch?! Ik heb ze niet meegenomen, dus geen idee of ze ook anders smaken... heb jij ze al gezien/geprobeerd?
Wel tof voor een mooi kleuraccentje! ❤️
  • Deze pizza met halloumi èn rundercervelaat is echt onwijs lekker! Dus als je vanavond zin hebt in 🍕dan moet je zeker deze maken 🙌! Met een kant-en-klare pizzabodem zet je deze binnen 20 minuten op tafel.
De link naar het recept staat in m’n bio.
  • Kies voor kleur en seizoen! Zorg voor variatie in je groenten en fruit 🍎🍐🍊🍆🥕🥒. Er staat een nieuw artikel online waarin ik je vertel waarom dat zo belangrijk is.
Directe link in bio.
  • Deze salade is echt heerlijk en perfect als lunch! Hij staat nu online en ik vertel je meteen waarom deze me aan een jaren 80/90 feestje doet denken 😂.
Directe link naar recept in bio.
  • Zondag bakdag, dus: Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.