Paleo Vlees

Portobello hamburger

Portobello hamburger

Tags:    

Door alle burgers die de laatste tijd voorbij komen op verschillende social media kanalen kreeg ik ook zin om weer eens een hamburger te eten.
Omdat ik geen, of in ieder geval zo min mogelijk, brood eet moest het broodje van iets anders gemaakt worden.

Door de vlezige structuur van een portobello is dit een perfect alternatief!
Eigenlijk is een portobello niets anders dan een uit de kluiten gewassen kastanjechampignon, maar portobello klinkt natuurlijk veel mooier 🙂

Ingrediënten (per persoon)
* 2 portobellos (je kan er natuurlijk ook alleen 1 onder of boven doen)
* hamburger
* komkommer, in schijfjes
* tomaat, in plakjes
* augurk, in lange plakjes
* uienringen

Alle groenten zijn naar smaak, gebruik dus zoveel of zo weinig als je zelf lekker vind.

Bereiding
1. Grill de portobello en de hamburger
2. Bak ondertussen de uienringen
3. Leg een portobello met de bolle kant naar beneden op een bord. Leg hierop de hamburger en verdeel de groentes
4. Dek af met een portobello en klaar is je heerlijke “broodje hamburger”!

 

Lekker met als bijgerecht ingemaakte rode kool en hasselback zoete aardappels.

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Yes 🙌 voor deze muffins met blauwe bessen en sinaasappel kom je wel je bed uit!
In plaats van boter gebruikte ik ricotta en dat smaakt verrassend lekker 😍.
.
De directe link naar het recept staat in m’n bio.
  • Bij een verjaardag hoort lekkers! Mijn moeder @anjasfoodblog bakte deze heerlijke appel plaattaart 😍 , ik denk dat ik nog een stukje pak 😏
  • Wow! 😍 Paarse lente-ui!! Ik kwam deze gisteren tegen bij de AH en het ziet er wel mooi uit toch?! Ik heb ze niet meegenomen, dus geen idee of ze ook anders smaken... heb jij ze al gezien/geprobeerd?
Wel tof voor een mooi kleuraccentje! ❤️
  • Deze pizza met halloumi èn rundercervelaat is echt onwijs lekker! Dus als je vanavond zin hebt in 🍕dan moet je zeker deze maken 🙌! Met een kant-en-klare pizzabodem zet je deze binnen 20 minuten op tafel.
De link naar het recept staat in m’n bio.
  • Kies voor kleur en seizoen! Zorg voor variatie in je groenten en fruit 🍎🍐🍊🍆🥕🥒. Er staat een nieuw artikel online waarin ik je vertel waarom dat zo belangrijk is.
Directe link in bio.
  • Deze salade is echt heerlijk en perfect als lunch! Hij staat nu online en ik vertel je meteen waarom deze me aan een jaren 80/90 feestje doet denken 😂.
Directe link naar recept in bio.
  • Zondag bakdag, dus: Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Ben jij ook zo verslaafd aan je telefoon? Ik maak er vooral héél veel foto’s mee en dan uiteraard vooral van eten 😋.
Ik vertel je er wat meer over op m’n blog. Directe link in bio en stories!