Winactie + Marmercake Glutenfreewebshop

glutenvrije cake

Wat wordt ik blij van de producten van glutenfreewebshop!!
Standaard heb ik een voorraadje van hun producten in mijn voorraadkast staan. Zoals; granola, pasta, cake/brood/cupcake mix, bloem en de kent & fraser koekjes.

Zoals de naam al doet vermoeden verkoopt glutenfreewebshop alleen producten die glutenvrij zijn.
Een ideale webshop dus voor mensen die coeliakie of een gluten-intolerantie hebben.
Hun missie is om lekkere en eerlijke glutenvrije producten te verkopen en laat ik je zeggen; dat is ze gelukt!!
Ze hebben de heerlijkste granola’s, eigen ontwikkelde mixen, superfoods, pasta’s en koekjes. Wat mij vooral elke keer weer opvalt is dat iedereen (ja ook de mensen die normaal gluten eten) de producten super lekker vind smaken.

Deze week maakte ik dit heerlijke recept met de Lisa’s choice cakemix.

Marmercake met walnoten

Ingrediënten
* 450 gram Lisa’s choice cakemix
* 250 gram roomboter
* 4 eieren
* 10 gram citroensap
* 1 flinke handvol walnoten, grof gehakt
* 1 eetlepel cacao

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 175 graden (omdat mijn oven alleen op ‘hele’ graden kan heb ik hem op 180 graden gezet)
2. Klop met een mixer de boter met de citroensap luchtig
3. Voeg 1 voor 1 de eieren toe aan het botermengsel
4. Voeg de cakemix toe en klop het geheel tot een glad beslag
5. Schep de helft van het beslag in een andere kom en voeg hieraan de cacao en walnoten toe, roer goed door
6. Vet een cake vorm (of tulband) in met wat olie
7. Verdeel hierover het gewone beslag en het cacao beslag
8. Meng deze met een mes door elkaar zodat het marmereffect ontstaat
9. Bak de cake 60 minuten in een voorverwarmde oven, of totdat er een saté prikker schoon uitkomt

 

De volgende producten behoren tot mijn absolute favorieten;
lisa's choice cakemix
granolaGranola 0309
K&F_ToastedAlmondShortbreadDSC_0748

En om het allemaal nog leuker te maken mag ik van glutenfreewebshop niet 1, maar 3 pakketten weggeven met het volgende:
– Lisa’s choice cakemix
– Scottish oats granola
– Toasted almond shortbread koekjes

Zo kunnen jullie ook genieten van de heerlijke glutenvrije producten van Glutenfreewebshop!
Wij zijn natuurlijk benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn.

 

Wat moet je doen om te winnen?

1. Like Glutenfreewebshop  op Facebook

2. Laat onderaan dit artikel een reactie achter waarom je wilt winnen.
Zorg dat je dit doet met een geldig emailadres (wordt natuurlijk niet gepubliceerd) zodat ik je kan bereiken.

 

Voor een extra winkans:

1. Volg Foodquotes op instagram
2. Deel de win-foto op Instagram met #Foodquoteswinactie
win foto
Eerdere recepten die ik maakte met producten van Glutenfreewebshop;
Granola ontbijt
Gevulde conchiglioni
Marmercake met bosbessen

 

Je kunt tot en met 28 september 00.00 meedoen met deze winactie. De 3 winnaars ontvangen 29 september een mailtje.

En de 3 winnaars zijn: Aafke, Eef en Chantal

Gefeliciteerd!!
Jullie hebben van mij een mail ontvangen.

27 gedachtes over “Winactie + Marmercake Glutenfreewebshop

 1. aafke zegt:

  Wat een geweldige winactie! Ik was nog niet bekend met de glutenfreewebshop en als ik deze fijne produkten zie zou ik graag kennis willen maken om nog meer in de keuken te staan en te genieten van produkten zonder er buikpijn van te krijgen!

 2. mirjamholleman zegt:

  Ik ken de meelmixen van Glutenfreewebshop. Fijn meel om mee te werken, lekker resultaat!
  De andere dingen ben ik helaas nog niet aan toe gekomen om te bestellen. Ga ik binnenkort doen. Maar winnen is nog beter!

 3. mamoesjka zegt:

  ow die cake ziet er lekker uit! Ik eet nu bijna 2 jaar gluten en suiker vrij. Er zit helaas wel suiker in de cakemix zoals ik lees, maar manlief en kinderen zullen hier absoluut van genieten! En trouwens, in het weekend mag ik best wel eens ‘snoepen’ van mezelf :)
  Ik volg je al op Facebook, gezellig! Ik zal Foodquotes ook gaan volgen.

 4. Lianda zegt:

  Wat een leuke actie! Volgde je al via instagram, nu ook maar geliked op facebook! Leuk! Ga zo door, hihi.
  Het is dat ik in Ierland woon anders had ik dit graag eens geprobeerd. Ben dol op koekjes, ontbijtgranen en bakken! ^-^

 5. Véronique zegt:

  Graag wil ik dit pakket winnen! Ben nog niet bekend met deze producten, mooie gelegenheid om deze te kunnen testen/proberen!!! Recensies zijn goed. Klinkt erg lekker! Het water loopt me al in de mond ;-)

 6. Marloes zegt:

  Ik ben blij dat er steeds meer nieuwe producten op de markt komen. dat was 30 jaar geleden, toen mijn lief met zijn dieet moest beginnen, wel anders. Dit zijn ook weer heel nieuwe producten voor hem, dus ik hoop dat ik zo´n pakket win. Leuke actie!

 7. Marloes van der Vleuten zegt:

  heel graag zou die favoriet van jou willen proberen!! de chocolate chip van K&F pas geprobeerd en totally in love! en de melen… heeeeel benieuwd naar deze! fingers crossed hier!

 8. naniek zegt:

  Je raadde me via instagram aan om eens een kijkje te nemen op je site, wat een heerlijke dingen maak je! Met volle inspiratie ga ik zeker weer aan de slag, en dit pakket zou daar een hele leuke toevoeging aan zijn :) dankjewel voor je tip!

 9. Chantal Prosman zegt:

  Dit zijn producten die ik nog niet ken… Ik wil ze heel graag uitproberen voor ons drieën: mijn zoons Marc en Tim en ikzelf, alledrie glutenvrij!

 10. Linsey van der Hoeven zegt:

  Ik wil dit graag winnen omdat mijn thuiskapster die een glutenallergie heeft bijna jarig is! Dit lijkt me een leuk cadeau! Op instagram volg ik je en is de foto gepost! Ook de Facebook pagina is geliked.

 11. shannon mccartan zegt:

  Ik doe heel graag mee! Ik moet glutenvrij eten ivm met mijn prikkelbare darmen (fodmapdieet) en het eerste wat ik dacht was..ohnee daar gaan alle lekkere koekjes (mijn tante uit Schotland neemt altijd shortbread mee..maar die moet ik nu overslaan) dus zou graag dit pakket winnen om weer eens die heerlijke smaak in mn mond te proeven!
  Fingers crossed!!

 12. Peggy zegt:

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar deze glutenvrije producten! Ik heb last van PDS en ben nu 6 maanden zwanger, waardoor het alleen naar erger lijkt te worden met de darmklachten. Ideaal als ik dit een keer zou kunnen uitproberen dus :).

 13. Amber zegt:

  Ik koop zelf nooit glutenvrije cakemixen omdat ik ze redelijk prijzig vind, meestal bak ik gewoon met amandelmeel, en daarom zou ik echt heel graag dit pakket willen winnen! Shortbread cookies heb ik nog nooit op maar het lijkt me heerlijk en zou ik echt heel graag willen proberen. En ja over de oats granola hoef ik natuurlijk niks te zeggen want ik ben echt verslaafd aan oats en oats granola lijken mij dus een super leuke variatie voor het ontbijt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *