Inspiratie Paleo Reviews Winacties Zoet

Appel crumble brood + Review + Winactie

Tags:         

Bijna 2 jaar geleden begon ik met Paleo. Een Amerikaanse vriendin vertelde mij hierover en ik ging research doen.
Het allereerste blog en instagram dat ik begon te volgen was van The merrymaker sisters.
Op hun website vond (vind) ik altijd de heerlijkste recepten van hartig tot zoet en eigenlijk te veel om op te noemen.
Je kan echt beter zelf even een kijkje nemen!

Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit 2 zusjes, Emma en Carla Papas. Ze komen uit Australië en hun persoonlijke missie is om de wereld gezonder en vrolijker te maken.
Als je ze volgt op instagram/Facebook of hun website leest merk je al snel dat dit 2 super vrolijke meiden zijn met een duidelijk missie.
Zij hebben mij veel inspiratie gegeven in de keuken, niks is zo fijn als goede recepten van deze 2 vrolijke meiden!

Ze hebben 3  e-books uitgebracht met de meest heerlijke recepten.
Alle recepten zijn Paleo / Glutenvrij / Suikervrij / Lactosevrij.

Make your kids party paleo
Make your kids’ party paleo
Recepten om een kinderfeestje te geven met gezonde maar super lekkere hapjes. Eigenlijk passen die op elk feestje goed, ook met alleen maar volwassenen. Recepten zoals Chocolade Brownie Verjaardagstaart en Kip Nuggets maken dit een waar feestje!

Make it sweet
Make it Sweet -Minus the Sugar
Heerlijke recepten voor de zoetekouwen. Van Napolitaanse ijsrepen tot Kokos-frambozen taart, alles ziet er even lekker uit en je weet bijna niet waar je moet beginnen.

Make your bread paleo
Make your bread paleo
Hiervan maakte ik vandaag het Appel crumble brood, het recept vind je onderaan deze post.
Maar er staat veel meer lekkers in zoals Knoflook-kruiden pita brood en Knapperige chia bolletjes.

 


* Winnen*

Van de dames mag ik van alle 3 de e-books 1 exemplaar weggeven!!

Meedoen is super simpel;
Laat onderaan dit artikel weten welke van bovenstaande 3 e-books jou het meest aanspreekt en wie weet win je ze wel alle 3!!

Delen mag natuurlijk altijd (vind ik erg leuk!) maar beïnvloed je winkans niet.

 

Je kan meedoen tot 12 oktober 00.00, de volgende dag wordt de winnaar bekend gemaakt.
Zorg dat je reageert met een geldig e-mailadres (wordt niet gepubliceerd) zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.


 

 

Apple Crumble brood
appel crumble brood

Ingrediënten
* 3 cups appel, geschild en in kleine stukjes gesneden
* 1 3/4 cups amandelmeel
* 1/2 cup kokosmeel
* 1/2 cup kokosrasp
* 1/4 cup gesmolten botel + 1 el extra voor de topping
* 1/4 cup gehakte noten (ik gebruikte pecan noten)
* 4 eieren, geklopt
* 1 tl kaneel
* 1 tl vanille aroma
* 0,5 tl bakpoeder
* snufje zout

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180 graden celcius en bedek een cakevorm met bakpapier (20cm x 10 cm)
2. Mix de 2 cups appel, amandelmeel, kokosmeel, kaneel, vanille en bakpoeder in een grote kom
3. Voeg het ei en de boter toe en roer goed door
4. Verdeel het mengsel over de bakvorm en maak de bovenkant glad met de bolle kant van een lepel
5. Mix 1 cup appel, noten, kokosrasp en 1 el boter in een kleine kom
6. Verdeel dit mengsel over het brood en druk zachtjes aan
7. Bak 40 minuten in het midden van de oven, bedek met aluminium folie en bak nog 15 minuten

 

Mocht je nou niet willen wachten, je kan deze e-books ook hier bestellen op hun website.

  23 reacties

 • セレネ 5 oktober 2014 Beantwoord

  Mijn voorkeur zou uitgaan naar het boek over feest-eten, want ik ben komend weekend jarig en het weekend daarna geef ik mijn verjaardagsfeest!
  Al ben ik sowieso al van plan om kokosfudge te maken 😉

 • Lianda 5 oktober 2014 Beantwoord

  Ik heb van mijn vriend een keukenmachine gekregen vandaag en dan komt het bakken zeker van pas. Aangezien ik een zoete kauw ben, maar ook van gezond hou komt dat boek “make it sweet-minus the sugar” zeker op een goed moment! Hihi.
  Lijkt me erg leuk!

  Leuke actie!
  Ik doe dus graag mee.

  En wat een lekker recept weer. Yum.

 • Dinja 5 oktober 2014 Beantwoord

  Wauw het apple cumble bread ziet er heerlijk uit (ik ruik m bijna hmm!)
  Ik ben echt een brood fan dus ik zou kiezen voor het ‘make your bread paleo’ boek 🙂

 • kimschrik 5 oktober 2014 Beantwoord

  Ik zou heel erg graag ‘make your bread paleo’ winnen. Ik houd namelijk heel erg van brood ! Als ontbijt, smiddags en het liefst nog s’avonds. Met dit boek zou ik mijn brood veel smaakvoller kunnen maken. Zodat ook mijn huisgenoten meer van brood gaan genieten ! (En ikzelf nog meer ;))

 • Jolanda Broekhuis 5 oktober 2014 Beantwoord

  jammie, bij het zien van alleen de plaatjes loopt het water me al in de mond. Lastig om een keuze te maken.
  Na een rondje “ieneminemutte” kwam ik uit op… Make It Sweet!

 • Veerle 5 oktober 2014 Beantwoord

  Ik zou zooo graag het ‘make your Kids party Paleo’ book winnen voor het kinderfeestje van mijn nichtjes! Ziet er geweldig uit!

 • Wendy 5 oktober 2014 Beantwoord

  Sinds 2 weken ben ik gestart met een gezondere voedingsstijl. Elke dag kom ik de leukste, heerlijkste recepten tegen die mij nog meer motiveren om meer suikervrij, glutenvrij te gaan eten. De appel crumble brood is ook weer een motiverend recept voor een gezondere leefstijl. Ik zou dan ook heel blij zijn met het boek ‘Make your bread paleo’! (Maar ook met de andere boeken

 • Manon Gerdsen 5 oktober 2014 Beantwoord

  Ook al enige tijd bezig met Paleo en steeds op zoek naar inspirerende recepten om weer nieuwe inspiratie op te doen! Ik zou dan ook graag het Make your bread paleo ebook willen winnen!

 • Marjan 5 oktober 2014 Beantwoord

  Wat een heerlijk recept! Die ga ik zeker proberen. Nog meer leuke recepten in een ebook zou heel leuk zijn!

 • Meike 5 oktober 2014 Beantwoord

  Ik doe graag mee met de winactie! Make it sweet lijkt mij het leukste va de drie (alhoewel ze allemaal leuk lijken)

 • Melissa 5 oktober 2014 Beantwoord

  Aangezien ik op dieet ben en echt een zoetekauw ben zou ik super graag het ‘make it sweet’ ebook willen winnen! Maar ze lijken me allemaal erg leuk, lekker en leerzaam

 • Karin de graaf 5 oktober 2014 Beantwoord

  Ik ga voor kids party, leuke inspiratie opdoen en er nog een groter feest van maken

 • Tineke de Weerd 5 oktober 2014 Beantwoord

  Hoe leuk is dat! De tweede zou ik gebruiken om lekker te bakken voor anderen en mezelf, omdat bakken mijn sombere stemming iets positiever maakt! En dat kan ik wel gebruiken na een jaar thuiszotten van mijn ggz-werk (met een stomme hardnekkige depressie).

  De eerste zou ik gebruiken om samen met m’n vier ontzettend lieve gastouderkids gezonde en lekkere dingen te maken ☺️

  En de

 • Danielle Boon 5 oktober 2014 Beantwoord

  Leuke actie weer Simone! Ik doe graag mee voor het boek “make your bread paleo”… Hopelijk vind ik dan weer wat inspiratie voor lekkere broden/broodjes!

 • Karlijn 5 oktober 2014 Beantwoord

  Dank je wel voor het geweldige recept van het Apple crumble brood! Ik heb hem van de week meteen uitgeprobeerd en hij is heerlijk! De paleotrend is voor mensen zoals ik met een gluten- en melkallergie echt een uitkomst. Eindelijk lekkere recepten te over i.p.v. de vaak saaie recepten die in de allergie-kookboeken
  stonden. Voor meer inspiratie zou Make your bread paleo het beste van pas komen, omdat ik altijd op zoek ben naar ideeën om mijn ontbijt, lunch en tussendoortjes afwisselender te maken.

 • Sowyen 5 oktober 2014 Beantwoord

  Wat een super leuke win actie. Nou ik ben nog nieuw in het Paleo leven en ben wel een echte zoetekauw en mij spreekt het meeste Make it Sweet aan.

 • Stefanie 5 oktober 2014 Beantwoord

  Ik mag sinds 2,5 jaar geen gluten meer.
  Sinds dien ben ik bewust bezig met gezond eten .
  Dus ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten.
  De rest van mij gezin mag wel gluten en mijn man is nog niet zo van de gezonde dingen.
  Maar gelukkig heb ik een hele lieve dochter die ook altijd wil proeven wat mama nu weer gemaakt heeft en negen van de tien keer vind ze het lekker! We zijn allebei brood eters dus ik zoek elke keer weer een ander recepten die we lekker samen op kunnen smikkelen.mijn voorkeur gaat dan ook uit naar ‘make your bread paleo’.

 • chrisrogghe 5 oktober 2014 Beantwoord

  Ik heb jouw blog nog niet zolang geleden ontdekt, maar heb hem alvast bij mijn foodblogfavorieten gezet. Ik maak tegenwoordig ook wekelijks ‘gezond’ brood en andere baksels, en het brood met appeltjes lijkt me heerlijk! Het e-book ‘Make your bread paleo’ zou dus goed van pas komen 🙂

 • nettiespaghetti 5 oktober 2014 Beantwoord

  Wat ziet het lekker uit zeg!! Ik doe graaf mee met je Winactie! Make it sweet spreek mij het meest aan!

 • Annemieke 5 oktober 2014 Beantwoord

  Kiezen? Pfff moeilijk! Heb met alle drie de boeken wel iets! Ik ben gek op brood en ben altijd op zoek naar lekkere ‘brood’ recepten! Maar zoetigheid kan ik niet weerstaan, vooral gezonde zoetigheid

 • Danny B 5 oktober 2014 Beantwoord

  Ik wil voor onze Jelle het kinder feest boekje wel winnen aangezien ik zelf zijn traktaties wil maken wanneer hij 1 wordt

 • Babs 5 oktober 2014 Beantwoord

  Wauw wat een mooie boeken! Het water loopt me al in de mond bij het zien van de foto’s en het lezen van de gerechten (afgezaagd misschien, maar het is echt zo haha) Leuk dat er een recept is uitgewerkt, ga ik zeker maken! Ik kies voor “Make your bread paleo” 😀

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Zin in een donut? Wat denk je van een 🍎 donut?! Soms wil je toch gewoon een lekkere snack die niet heel erg gezond of ongezond is... gewoon een beetje tussen alles in. Dan zijn deze appel donuts hét antwoord!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Enne, sprinkles maken van alles een feestje toch? 🎉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#donut #donuts #donutlover #appel #apple #snack #treat #tussendoortje #snackfood #roomkaas #creamcheese #sprinkles #sprinklesareforwinners #discodip #nutella #nutellalove #chocoladepasta #health #healthy #healthyfood #gezond #gezondeten #balans #traktatie #lekkerensimpel #foodie #foodphotography #foodstagram #feedfeed #foodquotesnl
 • De lekkerste burgers van Eindhoven: ✅.
Uitgeroepen tot mooiste bar van Nederland: ✅.
Een hotel met rock&roll mentality: ✅.
De leukste medewerkers: dubbel ✅✅!!
En ik werk parttime bij @bluecollarhoteleindhoven dus dat maakt het nog toffer. Kom zeker een keertje langs voor een burger of een kopje koffie (ik ben momenteel hard aan het oefenen op latte art en ik maak nu de mooiste scheve blaadjes 🤣).
Verder ben ik als een kind zo blij met deze foto die ik net m’n nieuwe telefoon maakte.
.
#burger #bluecollarhotel #eindhoven
 • Wat dat is? Dat is mijn lunchbox! Gevuld met de lekkerste dingen 😍 en binnenkort lanceer ik mijn eerste E-book 🎉.
Want hoe doe je dat; lunchen zonder boterham? Wat is lekker en gezond om mee te nemen? Deze vragen krijg ik zoveel en daar geef ik graag antwoord op 🙌🙏. Al jaren neem ik de lekkerste lunches mee, dus ervaring ten overvloede!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nog even geduld! 📚Het eerste E-book komt er aan!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lunchbox: @boho_tiffin 📸: @eefsfood ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lunch #lunchbox #lunchideas #lunchoftheday #lunchonthego #lunchenzonderboterham #lunchenzonderbrood #broodlozelunch #lunchen #lekkerengezond #bohotiffin #panterprint #amsterdam #amsterdamcity #gezond #gezondeten #gezonderecepten #koolhydraatarm #paleo #glutenvrij #suikervrij #lactosevrij #lancering #foodie #foodphotography #receptontwikkeling #foodquotesnl
 • Grill jij wel eens witte asperges? Dat is namelijk écht onwijs lekker ❤! Er staat een heerlijk recept online, een kleine twist op de klassieker; witte asperges met gerookte zalm en peterselie.
Nog even en dan is het aspergeseizoen alweer voorbij... heb jij ze regelmatig gegeten?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio en stories.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#asperges #witteasperges #asparagus #hetwittegoud #gegrildeasperges #grillen #zalm #gerooktezalm #salmon #smokedsalmon #portobello #peterselie #lunch #lunchenzonderboterham #broodlozelunch #koolhydraatarm #paleo #health #healthyfood #gezond #gezondeten #foodie #foodstagram #foodquotesnl
 • Zin in iets lekkers? Voor deze Nutella rondjes/koekjes/dingetjes 🤣 heb je maar 3 ingrediënten nodig! Erg lekker en snel te maken ❤️.
Ik heb gisteren echt een geweldige leuke dag gehad in Amsterdam met allemaal leuke mensen! De dag begon met koffie en lunch met @eefsfood ; eindelijk na zoveel jaar eens in het echt ontmoet en wat is ze leuk. @thesocialgoodgirl organiseerde een bitterballen tour en wij waren erbij als influencer 🙌 waar we met allemaal leuke mensen foto’s maakten. Thanks allemaal voor de geslaagde dag! @anniepannie_nl @anouk.boetzer @dutchie @nicolinesmalbraak (en de rest van wie ik de insta niet heb).
.
#nutella #nutellalovers #toffedag
 • * My Essentials * Ik postte enkele weken geleden een foto op instagram dat ik soms zo gemakkelijk afgeleid ben en ik kreeg veel reacties van mensen die dat herkenden.
Die herkenning is altijd prettig 🙌! Maar dan is de vraag, hoe ga je je focus terugvinden? Vandaag vertel ik je hoe ik eraan werk en wat mijn tips hiervoor zijn!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio en stories.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#focus #focused #afleiding #herkenning #flatlay #flatlaystyle #flatlaynation #flatlaytoday #flatlayforever #burnout #burnedout #overspannen #stress #iPhone #applewatch #millypie #millypieplanner #lifeplanner #yankeecandle #hema #patches #croissant #batiste #welovetheplanet #foodie #foodieforlife #dutchblogger #foodquotesnl
 • Bijna 1,5 week geleden is deze toffe avond alweer! Ik was door @ingervierhout uitgenodigd om plaats te nemen aan de chef’s table vol met bijzondere Brabanders. ❤️ wat een heerlijke avond hebben we gehad! Overheerlijk gegeten maar de rendang van @jerm1rozario was (samen met het nagerecht van Inger) echt hemels 🙌.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wie heeft er al eens zelf rendang gemaakt? Ik niet maar het staat nu heel hoog op m’n lijstje!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸: @nikkitheunsfotografie ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#downtown #downtowngourmetmarket #eindhoven #brabant #brabander #brabantisopen #brabantcelebratesfood #silentdisco #givemethefood #eyeontheprize #biefstuk #steak #pimspotatoes #rendang #recept #foodie #foodblogger #dutchblogger #foodquotesnl
 • Het is weer tijd voor een onwijs lekker receptje, namelijk deze chocolatechip chocolade mousse van cashewnoten 😍. De extra chocoladestukjes die ik er aan toevoeg zijn echt een aanrader, ik snap eigenlijk ook niet 🤷‍♀️ waarom dat niet altijd bij chocolade mousse zo is? Het geeft wat extra structuur en maakt het gewoon nóg lekkerder.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio en stories!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chocolade #chocolademousse #chocolate #chocolatemousse #cashew #cashewmousse #chocolatechip #paleo #paleofood #paleoleefstijl #eatclean #eathealthy #gezond #gezondeten #gezondheid #gezondleven #gezondrecept #aardbeien #snack #nagerecht #ontbijt #foodie #foodblogger #foodfotografie #foodquotesnl