Sticky walnoten

The difference between feeling your nuts and feeling you’re nuts.

gekarameliseerde walnoten

Mijn “probleem” is dat ik ’s avonds als ik op de bank zit met een kopje thee graag iets te snacken heb.
Bij voorkeur natuurlijk iets wat in de gezondere categorie valt.

Deze walnoten maakte ik voor het eerst voor door een salade (binnenkort online) maar waren zo lekker dat de helft de salade niet haalden.
Super makkelijk én met maar 3 ingrediënten! Ideaal al zeg ik het zelf.

Sticky, crunchy en met een vleugje zout.. zo lekker!

gekarameliseerde walnoten

Ingrediënten
* 150 gr walnoten
* 2 tl honing
* snuf zout

Bereiding
1. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.
2. Doe de walnoten in de pan en besprenkel met de honing en het zout.
3. Even goed bakken tot de pan begint te walmen, dan zet je het vuur uit.
4. Goed laten afkoelen op een bakpapiertje.

 

Let op: Stap 4 is erg belangrijk!
Probeer niet, net als ik.. auw, de walnoten meteen te proeven want je verbrand gegarandeerd je tong!

 

2 gedachtes over “Sticky walnoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *