Paleo Vis

Vispakketje met venkel en pastinaak

vispakketje met venkel en pastinaak

Tags:      

Afgelopen week was ik met vriendlief in Sevilla (Spanje), even weg en lekker genieten van de stad, het weer en al het lekkere eten.
Daardoor zijn de posts die in de planning zaten, maar waar nog foto’s bij gemaakt moesten worden, even opgeschoven.

Dus besloot ik dat ik dit recept van HelloFresh wat eerder met jullie wilde delen.
Anders is het wel erg stil hier ๐Ÿ™‚

Dit vispakketje zit boordevol smaak en is makkelijk om te maken.
Heerlijk met zoete aardappel en een tomatensalade.

vispakketje met venkel en pastinaak

Ingrediรซnten (voor 2 personen)
* 2 stuks koolvisfilet
* 1 pastinaak
* 1 venkel
* 3 takjes blad peterselie
* 0,5 citroen
* 2 knoflooktenen
* 3 el olijfolie
* peper & zout

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Schil de pastinaak en schaaf met een dunschiller in linten. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd in dunne repen. Snijd de knoflook fijn. Hak de peterselie fijn. Pers de citroen uit.
3. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de pastinaak, venkel en de helft van de knoflook 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
4. Pak 2 vellen aluminiumfolie en verdeel over de 2 vellen de groenten (in het midden). Voeg de bladpeterselie toe en leg daarboven op de koolvisfilet. Besprenkel met citroensap (naar smaak) en 1 el olijfolie per pakketje. Breng op smaak met peper en zout.
5. Vouw de pakketjes dicht en bak 10 minuten in de oven (of tot de vis gaar is)

vispakketje met venkel en pastinaak

 

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Yes ๐Ÿ™Œ voor deze muffins met blauwe bessen en sinaasappel kom je wel je bed uit!
In plaats van boter gebruikte ik ricotta en dat smaakt verrassend lekker ๐Ÿ˜.
.
De directe link naar het recept staat in mโ€™n bio.
  • Bij een verjaardag hoort lekkers! Mijn moeder @anjasfoodblog bakte deze heerlijke appel plaattaart ๐Ÿ˜ , ik denk dat ik nog een stukje pak ๐Ÿ˜
  • Wow! ๐Ÿ˜ Paarse lente-ui!! Ik kwam deze gisteren tegen bij de AH en het ziet er wel mooi uit toch?! Ik heb ze niet meegenomen, dus geen idee of ze ook anders smaken... heb jij ze al gezien/geprobeerd?
Wel tof voor een mooi kleuraccentje! โค๏ธ
  • Deze pizza met halloumi รจn rundercervelaat is echt onwijs lekker! Dus als je vanavond zin hebt in ๐Ÿ•dan moet je zeker deze maken ๐Ÿ™Œ! Met een kant-en-klare pizzabodem zet je deze binnen 20 minuten op tafel.
De link naar het recept staat in mโ€™n bio.
  • Kies voor kleur en seizoen! Zorg voor variatie in je groenten en fruit ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŠ๐Ÿ†๐Ÿฅ•๐Ÿฅ’. Er staat een nieuw artikel online waarin ik je vertel waarom dat zo belangrijk is.
Directe link in bio.
  • Deze salade is echt heerlijk en perfect als lunch! Hij staat nu online en ik vertel je meteen waarom deze me aan een jaren 80/90 feestje doet denken ๐Ÿ˜‚.
Directe link naar recept in bio.
  • Zondag bakdag, dus: Tag de grootste twix fan!! ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ˜ โค๏ธDeze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediรซnten voor nodig ๐Ÿ™Œ.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Ben jij ook zo verslaafd aan je telefoon? Ik maak er vooral hรฉรฉl veel fotoโ€™s mee en dan uiteraard vooral van eten ๐Ÿ˜‹.
Ik vertel je er wat meer over op mโ€™n blog. Directe link in bio en stories!