Inspiratie Reviews

Uit Pauline’s keuken -review + recept

caprese-eitjes uit de oven

Tags:    

Bijna iedereen kent de website van Pauline: Uit pauline’s keuken.
Hier deelt ze dagelijks recepten, filmpjes, reviews en meer.

Geen verrassing dus dat ze kwam met haar eigen kookboek!
Ik kreeg een exemplaar opgestuurd en was verrast. Het staat boordevol heerlijke en makkelijke recepten mét natuurlijk overheerlijke foto’s.

Veel recepten zijn vegetarisch en voedselzandloper-proof (of makkelijk te maken). Handig dat dit bij elk recept wordt aangegeven door middel van een icoontje.

Daarnaast staan er geen overdreven moeilijke recepten in; je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan. Gewoon een lekker maar snel ontbijtje, lunch of diner haal je zeker uit dit kookboek.

Achterin het boek vind je verschillende tips over de voorraadkast, tafelaankleding, vlees bakken maar ook een aantal basisrecepten (met stap-voor-stap foto’s) van karamel en brood.

Ben je op zoek naar lekkere en makkelijke recepten zonder al te veel rare ingrediënten dan is dit kookboek zeker een aanrader!

Ik deel nu alvast een heerlijk ontbijt/lunch recept uit het boek met jullie.
Onderstaande ingrediënten zijn voor 1 persoon.

Caprese-eitjes uit de oven

Ingrediënten
* 2 eieren
* 2 cherrytomaatjes
* 0,5 bol mozzarella
* takje verse basilicum
* peper en zout
* olijfolie

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Vet een klein ovenschaaltje in met wat olijfolie.
Breek de eieren in het schaaltje en breng op smaak met wat peper en zout.
Snijd de cherrytomaatjes doormidden en verdeel over de eieren.
Scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de eieren.
Bak de eieren in ongeveer 10-12 minuten gaar.
Garneer met wat verse basilicum.

 

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • YUM!! ik maakte deze cake met chocolade kruidnoten ❤️ zo lekker!! En Ik vind dus dat patroontje in de cake ook meteen zo leuk 🙌 (lijkt bijna wel op een luipaard print).
.
Directe link naar recept in m’n bio.
  • Dat moment dat je tijdens je burn-out weer gaat werken. Je leest nu hoe dat voor mij was en welke beslissing daar bij kwam kijken. Dat was namelijk hét moment dat ik besloot toch echt mijn eigen bedrijf uit te gaan bouwen! ✨.
.
Directe link in bio.
  • Zo, ik heb net boodschappen gedaan en duik nu de keuken in! Er staan 10 recepten op de planning 🙌.
Laatste kookronde voor deze opdracht 😢; het was echt een leuke opdracht!!
Nu op zoek naar een nieuwe opdrachtgever; vanaf half december ben ik weer beschikbaar om aan de slag te gaan 💪.
  • Deze chocolade kruidnoten tiramisu is onwijs lekker! 😍 Én geschikt voor het gehele gezin, want in dit recept gebruik ik geen alcohol, ei of koffie 🙌
.
Directe link naar recept in bio.
  • Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig 🙌.
.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Deze pastinaakpuree met spitskool en spekjes is een lekker, makkelijk én gezond receptje! Daarnaast past het perfect bij het weer van de afgelopen dagen.
Het staat al een tijdje online maar blijft 1 van mijn favorieten!
.
Directe link naar recept in m’n bio.
  • Er staat me nu toch een lekker ontbijtje online 😍 deze pannenkoekjes met ricotta zijn echt hemels!! Die wil je gewoon een keer eten!
.
Directe link naar recept staat in m’n bio.
  • Als je de nieuwste smaak van Tony Chocolonely binnenkrijgt moet je die uiteraard meteen proeven! 🙌 en dat deed ik!
De smaak melk pompoenpit cranberry is helemaal goedgekeurd 😍❤️ Yum!