Ei Paleo

Eiersalade

paleo eiersalade

Tags:    

Eiersalade, wat ik heb ik dit vroeger veel gegeten! Op brood.. en tijdens feestjes stond dit ook altijd standaard op tafel. Mijn oma maakte vroeger ook zelf eiersalade, maar ik vermoed wel met veel mayonaise uit een potje.
Maar toen ik volgens de paleo levensstijl ging leven was eiersalade uit een bakje nooit meer te vinden in mijn koelkast.

Een paar dagen geleden deelde ik een recept voor mayonaise.
Toen kwam ook meteen het idee dat ik maar eens zelf eiersalade moest maken. Een eiersalade zonder tonnen suiker, zout en andere kunstmatige toevoegingen. Deze salade is dus een gezondere keuze.

Heerlijk op een groene salade, crackers of op brood.

Ingrediënten
* 4 eieren
* 2 el mayonaise
* 1 tl verse peterselie
* peper

Bereiding
1. Kook de eieren, zodra deze gaar zijn laten schrikken onder koud water en helemaal laten afkoelen.
2. Snijd de eieren in stukjes en doe deze in een kommetje met de mayonaise en peterselie. Goed roeren tot je een egale salade hebt.
3. Strooi naar smaak peper over de salade.

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  • Om bij te komen van de schrik maken we de de aller-aller-allerlaatste kaneelbiscuitje reep soldaat. M'n pa slaapt vanavond bij ons, want door de brand is zijn huis momenteel niet bewoonbaar. Gelukkig is hij zelf helemaal ok, op het inademen van rook na ❤️.
Mensen.. hang rookmelders op! Mijn vader lag te slapen toen een accu van een elektrische fiets (die aan de lader lag) ontplofte, brand veroorzaakte en de rookmelder af ging, gelukkig werd hij wakker...
  • Deze paleo bbq pulled chicken maak je zonder suiker en andere ongein. Overheerlijk van smaak en perfect als lunch of bij je diner 🙌.
In m'n stories de link naar het recept.
  • Asperges met hollandaise saus; een echte klassieker. Maar wat denk je van een aspergeburger met hollandaise saus? Een overheerlijk recept om vandaag nog mee aan de slag te gaan 😃. Enne, die hollandaise saus klinkt sjiek, maar is heel makkelijk te maken!
De directe link naar het recept staat op mijn profiel.
#SoFine #TheFriendlyFood #Aspergeburger
  • Nieuwe maandag, nieuwe week, nieuwe dag!! Of kijk jij er meer zo 👆 tegenaan?
  • Het is weer tijd voor taart! Mijn schoonzus is zwanger van een jongetje 💙 en daar hoort taart bij 🙌.
Ik heb echt een nieuwe hobby gevonden in het taarten bakken! De eerste aanvragen voor taarten (van mensen die ik niet persoonlijk ken) zijn al binnen... wie weet; uitbreiding van de zaak? 😇😍
  • Yum, ik maakte vandaag een heerlijk paleo maaltje 🙌. Kip kerrie met gewokte groenten en bloemkoolrijst. Dit lust ik elke dag wel 😍
  • Deze paleo kokoscake met chocoladeglazuur is echt onwijs lekker! 😍 een golden-oldie op m'n website om weer eens te bakken.
  • Oh wat zijn ze weer mooi! Bloemen maken mij echt vrolijk.. kan er heel de dag naar kijken 😍 (mocht je een abonnementje bij Bloomon willen nemen, stuur mij dan een berichtje! Dan stuur ik je een link waarmee je een gratis vaas krijgt)