Inspiratie Reviews

Wat eten we vandaag?

wat eten we vandaag

Tags:    

Wat eten we vandaag? Volgensmij is dit de meest gestelde vraag! Een mooie titel voor een kookboek boordevol recepten van Susan Aretz.
Susan Aretz kennen we ook wel van het blog Smulpaapje. Op haar website vind je recepten en restaurant tips voor grote én kleine smulpaapjes, want dat is waar het allemaal om draait. Gezellig én heerlijke (uit)eten met kinderen.

Dit kookboek is eigenlijk niet meer dan een logisch vervolg op haar website. In dit kookboek vind je weekmenu’s, boodschappenlijstjes, recepten en tips om snel, makkelijk, budgetvriendelijk en vooral lekker te eten!

wat eten we vandaag weekmenu

In het boek vind je 16 verschillende weekmenu’s die zijn onderverdeeld in de 4 seizoenen. Op deze manier weet je dus zeker dat je geniet van al het lekkers dat een specifiek seizoen te bieden heeft.
Door het handige boodschappenlijstje hoef je nog maar 1 keer in de week naar de supermarkt, super handig en dat scheelt jou weer tijd (en nadenken).

wat eten we vandaag

Je vind er een grote variëteit aan recepten, wat denk je bijvoorbeeld van; milde groentecurry, kabeljauw uit de oven, tropische kip, peulvruchtenfiësta, maaltijdsoep met savooiekool, pasta met spruitjes en pasta met boerenkool en bacon?
Echt waar, er is zoveel keuze in dit boek! Met maar liefst 80 recepten in de weekmenu’s ga je zeker genieten.

Naast de weekmenu’s vind je er ook nog hoofstukken zoals; ontbijtjes, toetjes, samen bakken en feestmenu’s.
Het ontbijtjes hoofdstuk geeft je een grote keuze in broodjes, pannenkoeken en ei gerechten.

wat eten we vandaag

Samen bakken is hét hoofdstuk als je samen met de kleine smulpaap (of gewoon lekker alleen) iets lekkers wil maken in de keuken. Genoeg lekkers om samen te maken en op te eten! (hmm nutella-koffiebroodjes!!!)

Het hoofdstuk feestmenu’s combineert recepten uit de weekmenu’s met enkele nieuwe recepten. Ideaal dus als je een keer wilt uitpakken voor het diner.

Benieuwd naar het boek?
Via Smulpaapje kan je het boek bestellen. Wil je er graag een persoonlijke noot van Susan in, dan kan je ook een gesigneerd exemplaar bestellen.

 

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Mijn beste 9 foto’s van 2017! Ik zie wel dat jullie hier vooral van lekkere dingen houden 😋🙌😍
  • • Counting my blessings •
Vandaag ben ik 2 jaar getrouwd met de leukste en liefste man die ik ooit heb ontmoet ❤️.
Terwijl ik hier zat te genieten van een geweldige zonsondergang in Amerika was ik zo dankbaar!.
✨ Dankbaar dat ik deze geweldige reis kon maken met mijn man.
✨ Dankbaar dat de heftige tijd van de burn-out, waar ik niks meer kon, grotendeels achter me ligt en dat reizen weer kan.
✨ Dankbaar voor alle steun van alle lieve familie en vrienden om me heen.
✨ Dankbaar voor jullie en al jullie lieve reacties 😘
  • Ohh 😍❤️ deze chocolate chip pancakes waren echt héél erg lekker! Met daarbij eindelijk een kop goede koffie. Goed begin van de dag!
  • Dit stukje Amerika; de Horseshoe Bend, maakte echt indruk op me! Een gigantische bocht in de Colorado rivier omgeven door 300 meter hoge wanden.
Daar zit ik dan; 50 cm naar achteren en dan is het 300 meter lager! Nog nooit eerder heb ik zo’n last van hoogtevrees gehad 🙈. Door de zonnebril zie je de paniek in m’n ogen niet én door de zonnebril zie ik de diepte gelukkig niet achter me... 😎.
Vandaag gaan we richting de doorzichtige brug over de Grand Canyon maar of ik daar overheen durf te lopen? 😱😧😅
  • Je kunt er hier in Amerika niet onder uit; kerst komt er aan! Overal hangen versieringen en elke winkel verkoop kerstkoekjes (uiteraard met decoratie). Dit gingerbread mannetje kon in ik San Francisco niet laten liggen. 😍❤️ heerlijk!!
  • Terwijl ik op vakantie ben verschijnen er heerlijke tapasrecepten online! Deze 👆5 staan nu al op je te wachten 😍. Wat is jouw favoriete tapa?
.
Link naar website in bio.
  • Dit 👆 was echt de meest toffe diner tot nu toe! We hebben er echt overheerlijk gegeten én ik nam nog een stuk homemade carrotcake mee 😍❤️ (zie m’n stories).
Al deze pareltjes zal ik uiteindelijk delen op m’n website 🙌
  • Indrukwekkend is het perfecte woord voor Death Valley! Alsof je alleen op de wereld bent.
Wat een verschil van dag en nacht met Las Vegas (waar we nu zijn), dan geef ik toch de voorkeur aan de rust van de natuur. ✨❤️