Paleo Zoet

Brownies in a jar

brownie in a jar paleo

Tags:       

Vandaag heb ik weer een heerlijk recept voor jullie. Paleo brownies in a jar!  Als je dan toch wil genieten, doe het dan goed.

Ze zijn heerlijk smeuïg, maar niet té smeuïg. Als ik namelijk heel eerlijk ben vind ik het persoonlijk niet lekker als een brownie nog een soort van nat is in het midden.
Doordat je ze in een jar bakt kan je ze ook meenemen voor onderweg, de ideale combinatie toch?!

Wist je dat je met deze glazen jars eigenlijk alle kanten op kunt? Dus buiten het standaard gebruik voor drankjes, jam en andere etenswaren kan je er ook in bakken. Nou dat moest ik natuurlijk meteen even testen!

brownie in a jar paleo

Met onderstaande ingrediënten kun je 2 jars vullen zoals op de foto.
Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het beslag over 3 jars te verdelen, dan heb je ruimte in de jar over voor vers fruit en eventueel (kokos)slagroom.

Ingrediënten
* 100 gr amandelmeel
* 50 gr roomboter
* 60 gr extra pure chocolade
* 1 el honing
* 2 eieren
* half vanillestokje

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
2. Doe de boter, chocolade, honing en de merg van het halve vanille stokje in een pan op laag vuur. Blijf roeren tot alles gesmolten en een egale massa is.
3. Schep het chocolade mengsel in een kom en roer er het amandelmeel doorheen.
4. Meng 1 voor 1 de eieren door het beslag.
5. Schep het beslag in de jars en bak in het midden van de oven in 30-35 minuten gaar.

 

Vorige week plaatste ik een recept voor een heerlijk smeuïge amandelcake, deze viel zo in de smaak bij jullie dat ik na 2 uur al de eerste foto mocht ontvangen van iemand die hem gemaakt had. En dát vind ik super leuk! Stuur me vooral je foto’s of tag me op social media, want ik zie graag jullie recreaties.

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  • Om bij te komen van de schrik maken we de de aller-aller-allerlaatste kaneelbiscuitje reep soldaat. M'n pa slaapt vanavond bij ons, want door de brand is zijn huis momenteel niet bewoonbaar. Gelukkig is hij zelf helemaal ok, op het inademen van rook na ❤️.
Mensen.. hang rookmelders op! Mijn vader lag te slapen toen een accu van een elektrische fiets (die aan de lader lag) ontplofte, brand veroorzaakte en de rookmelder af ging, gelukkig werd hij wakker...
  • Deze paleo bbq pulled chicken maak je zonder suiker en andere ongein. Overheerlijk van smaak en perfect als lunch of bij je diner 🙌.
In m'n stories de link naar het recept.
  • Asperges met hollandaise saus; een echte klassieker. Maar wat denk je van een aspergeburger met hollandaise saus? Een overheerlijk recept om vandaag nog mee aan de slag te gaan 😃. Enne, die hollandaise saus klinkt sjiek, maar is heel makkelijk te maken!
De directe link naar het recept staat op mijn profiel.
#SoFine #TheFriendlyFood #Aspergeburger
  • Nieuwe maandag, nieuwe week, nieuwe dag!! Of kijk jij er meer zo 👆 tegenaan?
  • Het is weer tijd voor taart! Mijn schoonzus is zwanger van een jongetje 💙 en daar hoort taart bij 🙌.
Ik heb echt een nieuwe hobby gevonden in het taarten bakken! De eerste aanvragen voor taarten (van mensen die ik niet persoonlijk ken) zijn al binnen... wie weet; uitbreiding van de zaak? 😇😍
  • Yum, ik maakte vandaag een heerlijk paleo maaltje 🙌. Kip kerrie met gewokte groenten en bloemkoolrijst. Dit lust ik elke dag wel 😍
  • Deze paleo kokoscake met chocoladeglazuur is echt onwijs lekker! 😍 een golden-oldie op m'n website om weer eens te bakken.
  • Oh wat zijn ze weer mooi! Bloemen maken mij echt vrolijk.. kan er heel de dag naar kijken 😍 (mocht je een abonnementje bij Bloomon willen nemen, stuur mij dan een berichtje! Dan stuur ik je een link waarmee je een gratis vaas krijgt)