Inspiratie Reviews

Clean Meals -Review

clean meals

Tags:  

Enige tijd geleden kwam ik het account tegen van Clean Meals op instagram. Clean en Meals en dan in die combinatie, dat vond ik al goed klinken. Nadat ik de website eens goed had bekeken was ik om, dat wilde ik wel proberen!

Zelf probeer ik al altijd zo gezond mogelijk te eten, dat betekend voor mij; zoveel mogelijk groenten en fruit van het seizoen aangevuld met vlees/kip/vis, geen pakjes en zakjes, zo min mogelijk suiker en lactose (behalve kaas, dat kan ik niet laten staan) en een minimale inname van tarweproducten.
Maar er zijn altijd dagen dat je geen zin of weinig tijd hebt om in de keuken te staan.. tja en dat zijn de gevaarlijke dagen want dan grijp je al snel naar een (ongezonde) afhaalmaaltijd.

En daarin biedt Clean Meals nu de oplossing! Zij maken het je nu wel erg gemakkelijk om altijd te kiezen voor een gezonde en verantwoorde maaltijd.

clean meals kabeljauw

Wat is Clean Meals?
Clean Meals biedt kant-en-klaar maaltijden die teruggaan naar de basis van ons voedsel. Alle maaltijden bevatten eerlijke en pure ingrediënten en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. Daarnaast worden er geen sauzen, marinades of suikers gebruikt. In een notendop: de ideale maaltijd voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt en voor (top)sporters.
Doordat alle maaltijden sousvide bereid worden blijven alle voedings- en smaakstoffen behouden. Daarnaast zijn de maaltijden vanaf levering ook nog eens 14 dagen houdbaar in de koelkast zonder dat er conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. Win-win situatie als je het mij vraagt!

clean meals kalkoen

Maar wat zit er dan wel in?
Alle maaltijden bevatten een optimale samenstelling van hoogwaardige eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. De PRO maaltijden bevatten ook nog een hoogwaardige koolhydraatbron, de LITE variant bevat deze niet.

PRO en LITE
De PRO maaltijden bevatten 300 calorieën, deze zijn ideaal voor de (top)sporter en voor mensen die niet persé willen afvallen maar wel gezond willen eten. De LITE maaltijden bevatten 198 calorieën, deze zijn ideaal voor mensen die willen afvallen, droger/strakker worden.

clean meals kip

4 Varianten
De maaltijden zijn er in 4 lekkere varianten, namelijk;
– Kip met sperziebonen (en zoete aardappel, PRO)
– Kalkoen met doperwten/bloemkool (en quinoa, PRO)
– Kabeljauw met ratatouille (en rijst, PRO)
– Zalm met groenten (en wilde rijst, PRO) eind deze maand verkrijgbaar

Mijn ervaring
Ik ontving een proefpakket met daarin 3 LITE en 3 PRO maaltijden om te proberen. Ze raadden me aan deze te eten als vervanger van mijn huidige lunch. Dat heb ik voor het merendeel ook gedaan, 2 keer heb ik een PRO maaltijd als diner gegeten (uit gemakzucht.. daar heb je het al). Het grote voordeel vond ik eigenlijk wel dat ik nu niet na hoefde te denken over mijn lunch. Ik trok de koelkast open en ik kon kiezen uit kip, kalkoen of kabeljauw. Daarnaast staan de maaltijden binnen enkele minuten op tafel; je kan ze verwarmen in heet water of enkele minuten in de magnetron.

clean meals kabeljauw

Door deze maaltijden te eten heb ik mezelf weer even een goede boost gegeven, ik merkte dat ik weer wat afviel. Dit stond namelijk alweer een tijdje stil, ondanks mijn gezonde eten denk ik dat ik stiekem toch wel weer veel aan het eten was.
Niet alleen raakte ik weer wat gewicht kwijt maar mijn mindset is ook weer back-on-track, ik wil toch echt strakker worden! Niet persé tientallen kilo’s afvallen maar wat droger worden waardoor je meer ziet van al dat sporten, want die spieren die wil ik ook wel eens zien!

Ik denk dan ook dat ik vaker Clean Meals ga bestellen als aanvulling op mijn huidige voedingspatroon. Vooral voor de lunch vind ik het een goede oplossing. Het avondeten zal ik dan vooral toch zelf gaan koken, want ik vind het toch wel gezellig om samen (en hetzelfde) te kunnen eten met mijn vriend.

clean meals

 

 

 

  2 reacties

 • Gj 24 juni 2015 Beantwoord

  Snap niet dat je iets wat zo eenvoudig te maken is besteld. Heb het idee dat deze site ook van Clean meals is dus dit zal wel verwijderd worden… 14 dagen houdbaar zonder smaak verlies sure…

  • Simone 24 juni 2015 Beantwoord

   Waarom zou deze website van Clean Meals zijn? Deze website is van mij (simone) en staat daar helemaal los van. Dus waarom zou ik dit verwijderen?

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Heb je nog een chocoladeletter "over"? Ik maakte van 1 chocoladeletter deze chocoladereepjes. 1 naturel, 1 met walnoten, 1 met rozijnen en 1 met discodip. Yum! 😍.
.
#chocolate #chocolade #chocoladereep #chocoladeletter #snack #snoepen #treat #allesmetmate #koffietijd #ishetalkoffietijd #foodie #nowaste #foodquotesnl
 • Deze romige broccolisoep met dille is ongelofelijk lekker! 😍 🙌 Veel lekkerder dan de standaard brocollisoep én met een geheim ingrediënt 😏.
.
Directe link naar recept in bio.
.
#soup #soep #broccoli #broccolisoup #broccolisoep #lunch #voorgerecht #paleo #lactosevrij #health #healthy #healthyfood #gezond #gezondeten #foodie #foodquotesnl
 • Gisteren kocht ik bij het groentewinkeltje om de hoek al dit lekkers! 😍 worden jullie er ook altijd zo vrolijk van?
De rabarber verbaasde mij ook.. hij verzekerde me echter dat deze écht lekker is. Ik hoop het! Onwijs fan van rabarber 🙌❤️.
.
#fruit #groenteboer #groentewinkel #gezondsnoepen #spuitjes #brusselsprouts #mango #ananas #pineapple #sinaasappel #peren #pears #appels #appeltjevoordedorst #rabarber #rhubarb #foodie #foodquotesnl
 • Op zoek naar een lekker ontbijtreceptje? 😍 Maak dan eens deze cacao puffs!
Ze lijken verdacht veel op de ontbijtgranen die ik vroeger heel af en toe kreeg, maar dan zijn deze stukken gezonder! Enne; maak een voorraadje voor in de vriezer. Deze wil je namelijk blijven eten!
.
De directe link naar het recept staat in m’n bio.
.
#cacaopuffs #cacao #chocolade #chocolate #paleo #glutenvrij #glutenfree #ontbijt #breakfast #gezond #gezondeten #health #healthyfood #foodphotography #foodquotesnl
 • Deze avond at ik deze heerlijke maaltijd 👆. Manlief at niet mee; dus het was weer tijd voor bloemkoolrijst! 😍 perfect met biefstuk en groenten in een heerlijke saus. Oh en een comfortabele fluffy trui 🙌❤️.
.
.
#paleo #paleodinner #paleofood #health #healthy #healthyfood #bloemkoolrijst #cauliflowerrice #gezond #gezondeten #foodie #foodquotesnl
 • Deze hartige taart met champignons en ui is heerlijk! Door het gebruik van roomkaas is de vulling wordt deze fluweelzacht wat nét dat beetje extra geeft.
.
De directe link naar het recept staat in m’n bio.
.
#hartigetaart #bladerdeeg #champignons #uien #mushrooms #pie #dinner #diner #overheerlijk #lunch #lekkermeteensalade #wewv #foodquotesnl
 • Ik nestel me vandaag op de bank met een stapel magazines die ik nog niet gelezen heb (oeps.. maar liefst 7 stuks!). Gewoon even tijd voor mezelf ❤️.
Zo jammer dat dit het laatste nummer is van @jamiemagazinenl 😢!
Oh en ik heb een Foodies dubbel (zie m’n stories), laat het me even weten als jij hem zou willen hebben! 🙌
 • Mijn eerste recept voor 2018 is op en top comfortfood; runderstoof met wortel, pastinaak en krieltjes. 😍 een perfect begin als je het mij vraagt!
Makkelijk te maken in de autocook, slowcooker of gewoon op het vuur.
.
Directe link naar recept in bio en stories.