Inspiratie Winacties

Winactie: Powerfood -van friesland naar new york

winactie powerfood 2

Tags:    

Anderhalve week geleden schreef ik een artikel over het nieuwe boek van Rens Kroes; Powerfood -van Friesland naar New York. Deze review kun je hier teruglezen.

Om het maar meteen leuk te maken; ik mag 1 van mijn lezers blij maken met het boek!
Dit boek staat echt boordevol heerlijke recepten, genoeg inspiratie voor elke dag.

 

Update; dankjulliewel voor alle leuke reacties!! Zo leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over gezond eten.

De winnaar is gekozen en dat is: Sacha.
Sacha heeft ondertussen een mailtje van me ontvangen.

 

** Zorg wel dat je een geldig emailadres gebruikt (deze wordt niet gepubliceerd) zodat ik je kan benaderen als je gewonnen hebt.

** Meedoen kan t/m 3 juli 2015. De winnaar wordt 4 juli bekend gemaakt.

  73 reacties

 • Ik heb het kookboek zelf al en het staat boordevol lekkere, gezonde recepten. Maar ik zou het kookboek graag winnen om cadeau te doen aan een vriendin van mij. Zij is ook steeds op zoek naar leuke receptjes en dit zou een erg leuke verrassing voor haar zijn 🙂

  • Isabelle dylst 29 juni 2015 Beantwoord

   Mijn vriend gaat zeker en vast akkoord gaan met mijn reden waarom ik moet winnen. We zijn nu samen op vakantie in Denemarken. De eerste dagen was het hier heel koud en werd ik hongerig na 2 uur. We hebben ontdekt dat ik niet te genieten val als ik eten nodig heb. We hebben menig ruzie gehad tot dat ik terug gegeten had. Misschien dat power foods me helpen met langer verzadigd te blijven waardoor ik niet telkens onhandelbaar word.

 • krista velthoen 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik zou graaf het boek van Rens Kroes willen winnen, omdat ik sinds kort een andere draai aan mn leven heb gegeven qua voeding. En ik nog wel wat handvatten kan gebruiken.

 • Lisa 29 juni 2015 Beantwoord

  Whooo leuk!! Ik zou dit boek echt heeeel graag willen winnen! Thuis staat Powerfood 1 al lange tijd op de plank en ik maak er nog steeds regelmatig receptjes uit.. maar het wordt toch wel eens tijd voor wat nieuwe gezonde powerfood recepten! De reviews die ik tot nu toe over het boek heb gelezen zijn allemaal veelbelovend, dus ik ben zo benieuwd geworden naar dit boek! Als ik hem zou winnen zou dat natuurlijk super tof zijn.. Fingers crossed! 🙂

 • Jolien 29 juni 2015 Beantwoord

  Zou top zijn om uit het nieuwe kookboek van Rens Kroes te koken. Sinds dit jaar een nieuwe levensstijl begonnen en dit bevalt me goed! Kom maar op met het lekkere gezonde eten van Rens 🙂

 • Anoek van der Weijden 29 juni 2015 Beantwoord

  Deel 1 heb ik samen met mijn zusje helemaal versleten! Nu gaat zij op zichzelf wonen en dan is het wel leuk als ze deel twee krijgt!
  Dan kan ik het boek soms lenen van haar 😉

 • Amanda 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik zou super graag dit boek van Rens Kroes willen winnen, omdat haar eerste boek mij ook zoveel inspiratie heeft gegeven! Hiervoor hield ik helemaal niet van koken, maar door recepten als die van Rens Kroes en die van jou Simone, sta ik nu echt met veel plezier in de keuken!
  Met het nieuwe boek van Rens hoop ik dan ook weer leuke en vooral lekkere nieuwe creaties te maken in de keuken!
  Groetjes!! Amanda 🙂

 • Desirée Brinkhorst 29 juni 2015 Beantwoord

  Graag zou ik dit boek van Rens Kroes winnen om samen met mijn dochtertje weer lekkere gezonde nieuwe recepten te maken en uit te proberen. Inspiratie is altijd welkom :-). Ik deel het ook nog via Facebook, heb graag een extra lootje in de hoed 😉

 • Kim van Heynsbergen 29 juni 2015 Beantwoord

  Ooohhh ik doe mee! Lijkt me heerlijk! Ik beloof veel foto’s te posten van mijn maaksels 🙂

 • Ingrid Berrelkamp 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik zou dit boek zoooo graag willen winnen!!! Heb al een papieren en digitale boekenkast vol met kookboeken, maar ieder boek is welkom!!

 • Myrna Klaare 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik heb het eerste boek van Rens al, kook er vaak uit en vind het geweldig om te zien hoe zij van powerfoods zulke bijzondere en lekkere recepten kan maken. Ik hoor veel enthousiaste reacties over het tweede boek, ben daardoor zelf ook erg enthousiast geworden en hoop dat boek te krijgen 😀

 • Kelly 29 juni 2015 Beantwoord

  Een paar maanden geleden heb ik de stap gezet om met een personal trainer naar een betere versie van mijzelf te werken. Helaas moest ik hier op advies van mijn reumatoloog mee stoppen en moet ik mijn killerbody vooral uit voeding halen. Renske kroes kan mij hier goed bij helpen

 • Marlieke 29 juni 2015 Beantwoord

  Sinds de intrek van mn nieuwe huisgenootje maken we langzaam aan heel het huis een stukje gezonder!
  Zo leuk om te zien hoe gezonde pure recepten mensen bij elkaar kunnen brengen. Hoewel ik m’n nieuwe buuf pas een paar weken ken, zitten we zo vaak bij elkaar op de kamer met kopjes thee én gezonde snacks dat we de muur beter door kunnen breken hihi.
  Je maakt dus niet 1, maar 2 meisjes in één klap heel gelukkig! (en de rest van het huis, want die genieten lekker mee. Hoeven ze zelf niet te koken….)

  Liefs!

 • Ulrike 29 juni 2015 Beantwoord

  Wooow..gave actie!
  Deel 1 heb ik al…dit boek zal het compleet maken!! Weer lekkere gezonde recepten uit proberen!!

 • Hulya 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik zou dit boek heel graag winnen omdat ik alle hulp en inspiratie goed kan gebruiken bij mijn doel om zoveel mogelijk gezond en onbewerkt te eten. De ene dag gaat dat beter dan de andere maar het is niet altijd even makkelijk. Vooral ook om mijn hele gezin (man twee kids) mee te krijgen. Dit boek zou een fijne aanvulling zijn op mijn ‘ gezonde bibliotheek’

  liefs,
  Hulya

 • Muriël Mulder 29 juni 2015 Beantwoord

  Vriendinnetjes zijn allemaal into healthy food en veel bewegen. Dat bewegen lukt wel, maar qua voeding ben ik echt een sukkel. Ik zou het boek graag willen winnen, omdat ik momenteel geen geld heb om het te kopen maar wel graag aan de slag wil met m’n voeding.

 • Pascale 29 juni 2015 Beantwoord

  Het lijkt me top om dit boek te winnen. Ben in ongeveer 4 maanden tijd 10 kg afgevallen, door meer te bewegen en door ongezonde tussendoortjes te vervangen door gezonde tussendoortjes. Vele recepten haal ik van IG maar het lijkt me top om een boek te hebben waar ik deze leuke recepten in kan vinden. Leuke beloning voor het harde werken de afgelopen maanden 🙂

 • Annelies Steenhagen 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik ben 2 jaar geleden veel kilo’s kwijt geraakt met een streng dieet, daarna ben ik op zoek gegaan naar een gezond en verantwoord eetpatroon. Ik ben gaan zoeken op voedselzandloper en paleo. Ook Rens kwam in mijn zoek toch voorbij. Graag wil ik mijn gezonde trend door zetten met haar boek!

 • Mandy 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik zou dit boek heel graag willen voor meer inspiratie! Ik woon nu bijna een jaar op mezelf en ik merk dat het steeds lastiger wordt om nieuwe recepten te vinden en de recepten uit de boeken die ik al heb, heb ik zo ondertussen ook allemaal geprobeerd, dus dit boek is meer dan welkom! =)

 • Tamara 29 juni 2015 Beantwoord

  Dit boek zou ik heel graag willen winnen. Nooit genoeg inspiratie om mijn omgeving te verwennen met lekker eten dat ook nog eens verantwoord is.

 • foodiestrijbis 29 juni 2015 Beantwoord

  Ben gek op haar 1e boek….. en zou een leuk verjaardags kadootje zijn…. ben jarig 4 juli 😉

 • Rowan Huijser 29 juni 2015 Beantwoord

  Wat een leuke winactie! Daar kan ik geen nee tegen zeggen als gezonde foodie freak!
  Dit boek staat op mijn verlanglijstje, dus je zou me er heel erg blij mee kunnen maken!

  Ik hou ontzettend veel van koken en van lekker gezond eten! Zelf ben ik verknocht aan healthy receptjes en probeer ik elke dag iets te maken. Heb het eerste boek van Rens al heel veel gebruikt en ik ben helemaal fan!!

 • Veronique 29 juni 2015 Beantwoord

  Wat een geweldige actie! Boek 1 heb ik ook, en haal er veel inspiratie uit! Ik ben eindelijk een beetje op de goede weg, met een gezonde levenstyle! Dus nog leuker om er nog een boek bij toe te voegen, zodat er nog meer inspiratie is!

  Liefs veronique

 • Sophie 29 juni 2015 Beantwoord

  Van af en toe een sapkuur te volgen naar een boek vol powerfoods! Op deze manier zou ik dagelijks de goede dingen binnenkrijgen en m’n eetpatroon echt te veranderen!!!

 • Kaylie 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik ben zo nieuwsgierig naar Rens kroes nieuwe healthy kookboek. Mijn totale voedingspatroon een aantal weken geleden op de schop genomen en overgestapt naar een gezonde levensstijl!! Het resultaat is er al -4 kg. En natuurlijk mag dit kookboek niet missen in mijn collectie. Het geeft mij motivatie om door te gaan!! Fit happy and healthy.

 • Linsey 29 juni 2015 Beantwoord

  Wauw! Wat een super actie! Ik ben onlangs veel kilo’s afgevallen en ben helemaal happy met me nieuwe healthy life! Deel 1 heb ik al en maak hier veel recepten uit! Ik ben dus ook onwijs benieuwd naar het tweede boek! Ik woon alleen dus leef me altijd graag uit in de keuken! Ik deel m ook op mn Instagram !

  Ik ben fan!!!!

 • Bianca 29 juni 2015 Beantwoord

  Whoe! Leuke actie!
  Ik zou het boek heel graag willen winnen omdat ik benieuwd ben naar de recepten van Rens Kroes!
  Hoewel ik nog wat recepten op mijn “nog te maken” lijst heb staan (jouw salade nicoise staat bijvoorbeeld aanstaande woensdag op het programma), breid ik dit lijstje maar al te graag uit met nieuwe recepten!

 • journeytohealthness 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik ben onlangs een begonnen met een instagram account om zo anderen maar vooral mezelf te motiveren. Het boek van Rens Kroes zou hierbij enorm helpen en zo kan ik veel gezonde recepten uitproberen en delen.

 • Renate 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik heb na de zomervakantie met mijn klas een project over gezond eten. Ik wil heel graag veel met ze gaan koken en vooral ook gezond. Ze nieuwe dingen laten ontdekken. Dit zou een Super leuk kookboek daarvoor zijn. Daarnaast ben ik zelf ook heel benieuwd naar dit boek

 • Mailin 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik wil heel graag dit kookboek winnen. Sinds twee maanden heb ik eindelijk mijn gezondeten-knop weer gevonden, na maanden lang elke maandag weer opnieuw beginnen. Ik ga als een speer, inmiddels 8,5 kilo afgevallen. Maar ik ben er nog lang niet!! En dankzij dit soort recepten!! Ik kan zeker nog een Joop inspiratie gebruiken!

 • Anita H. 29 juni 2015 Beantwoord

  Dit boek staat hoog op mijn verlanglijst. Ik heb best wel wat kookboeken (de meeste wel enigszins gedateerd) en daar blader ik nog regelmatig doorheen. Maar mijn inzichten zijn nogal gewijzigd en tegenwoordig is gezond, puur eten een must voor mij. Zonder tarwe, suiker en zuivel en bij voorkeur ook nog glutenvrij. En ja, dan kom je toch al snel bij kookboeken zoals deze uit. Gelukkig staat internet tegenwoordig ook wel “vol” meet verantwoorde recepten. Maar zo’n bundeling in boekvorm is toch een stuk praktischer en ook gewoon heel leuk. Ik heb er verder alle vertrouwen in dat Rens hiermee (weer) een fijn boek heeft afgeleverd. En aangezien ik geen keukenprinses ben en mij de fantasie tot variatie een beetje ontbreekt, hoop ik van harte dat ik in de prijzen val.

 • Jolien 29 juni 2015 Beantwoord

  Leuk!! Gebruik het eerste boek ook nog regelmatig, dus ben benieuwd naar deze!

 • Janine 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik breng elke vrije minuut door in mijn keuken. Heb het eerste deel van dit boek al 20 keer doorgekookt en zou daarom ook graag aan deel twee willen starten

 • Maaike 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik zou dit boek graag winnen om inspiratie op te doen om meer in de keuken te staan.

 • Jan 29 juni 2015 Beantwoord

  Ben zeer benieuwd naar wat we kunnen leren over gezonde voeding uit dit boek.
  En hoe ik mezelf uiteindelijk voel na het klaarmaken en proeven van de producten uit dit boek.

 • Zekia 29 juni 2015 Beantwoord

  Wat een leuke winactie.. Deze komt als geroepen, want het boek van Rens Kroes is er een die op mijn verlanglijstje staat. Het boek past heel goed bij eenieder die graag gezond(er) wil leven en daar ben ik er zelf ook een van. Dat is voor mij reden genoeg om een poging te wagen en mee te doen aan de winactie.

 • van erum maria 29 juni 2015 Beantwoord

  ik hou van kookboeken

 • sanne 29 juni 2015 Beantwoord

  Als ik hem win, gaat hij naar mijn lieve zusje. Zij is altijd bezig met gezonde voeding, ivm het hardlopen op hoog niveau. Met dit boek geef ik haar nog meer mogelijkheden om gezond en gevarieerd te trainen.

 • Marloes 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik krijg een nieuwe keuken! En daar zou ik ontzettend graag aan de slag gaan met dit mooie boek! 🙂 De lekkere, afwisselende recepten met pure ingrediënten spreken me erg aan en ik vind de foto’s ook zo mooi. Kan bijna niet wachten tot het zover is 😉

 • Jiske 29 juni 2015 Beantwoord

  Wat een leuke actie! Dit boek wil ik heel graag winnen om mijn gezonde levenstijl te verrijken met nog meer lekkere, gezonde recepten. Dit boek kan ik hier goed voor gebruiken! Ik volg Rens Kroes (en jullie!!) ook en ben altijd blij als ik weer lekkere nieuwe recepten voorbij zie komen!

 • Natasja 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik wil heel graag winnen om nog gevarieerder en gezonder voor Syd en onszelf te koken!! Altijd op zoek naar inspiratie:)

 • Janneke 29 juni 2015 Beantwoord

  Wat zou het geweldig zijn als ik dit boek zou winnen! Het boek zal me veel inspiratie en ideeen geven om gezond, gevarieerd en heerlijk te eten. Ik zou graag met de recepten van Rens aan de slag gaan, zodat de healthy lifestyle ook een happy lifestyle wordt.

 • Arianne 29 juni 2015 Beantwoord

  Wat een superleuke actie! Dit boek staat bovenaan mijn verlanglijstje! Sinds ik deel 1 heb ben ik vee bewuster gaan eten en zit ik veel lekkerder in mijn vel! Doordat ik regelmatig last van mijn darmen heb moet ik heel goed opletten op wat ik eet. De recepten van rens zijn puur en daardoor heb ik stukken minder last gekregen van mn darmen en daar ben ik superblij mee! Dus ik ben heel erg benieuwd wat er voo recepten in het 2de deel staan en wil ze heel graag uitproberen:-)

 • Anita Dokter 29 juni 2015 Beantwoord

  Zou het erg leuk vinden als ik dit boek win, kan op het moment wel wat nieuwe inspiratie gebruiken. Als gezin eten al een tijd vrij van tarwe, geraffineerde suikers en lactose maar moet nu zelf daarnaast behoorlijk wat andere dingen laten staan om m’n darmflora weer in balans te brengen. Bij m’n man en dochtertje op orde, maar nu zelf nog. Ik zag dat dit boek vrij is van gluten en zuivel dus ik verwacht dat ik er een hoop dingen uit kan halen! Ik wil graag meer variatie, op het moment een beetje apart aan het koken voor mezelf wat eigenlijk niet altijd nodig is denk ik.

  Groetjes van Anita (v/d spelt appel/peer cake-jes)

 • Lisa 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik heb ongeveer anderhalve maand geleden mijn leven en eetpatroon omgegooid. Ik begon echt mooie resultaten te zien maar ik zit nu een beetje zonder inspiratie.. Dit kookboek komt heel erg goed van pas dus!

 • Hinke 29 juni 2015 Beantwoord

  GIVE ME POWER!!!
  Ik heb zelf nog nooit powerfood gegeten, maar zou het eigenlijk toch erg graag eens willen proberen !
  Ik heb alleen geen idee hoe ik dit op een lekkere manier moet bereiden.
  Met dit boek vol recepten heb ik geen excuses meer, dan kan ik vol aan de bak!
  X

 • Carolien 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik zal graag winnen omdat wij als gezin gezonder zijn gaan eten en geen kookboek hebben over gezond eten in wat kookboeken staat wel iets maar ik wil meer keuze om uit te kiezen om klaar te maken daarom waag ik een kansje voor me gezinnetje zo dat we een duw in de rug krijgen en we niet steeds het net door moeten gaan zoeken nu heel hard duimen liefs carolien

 • Anita te Gussinklo 29 juni 2015 Beantwoord

  Ja, om inspiratie op te doen.
  En ik ook zo benieuwd ben hoe oa Vietnamese summer rolls & geroosterde zoete spruitjes zullen smaken.

 • Nynke Wesselink 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik zou dit kookboek echt super graag willen winnen omdat ik zo’n twee maanden geleden heb besloten om een gezondere levensstijl aan te nemen. Uit het eerste boek (wat ik al had) heb ik al veel recepten gemaakt en dus ben ik heel benieuwd naar het tweede boek !!

 • Femke 29 juni 2015 Beantwoord

  Sinds twee weken ben ik verhuisd naar een stad. Een enorme uitdaging en nieuwe stap in mijn leven. Mijn voornemen is om gezonder te leven en meer te bewegen. Daar zou dit boek mij zeker bij helpen! Voor mij is het “van een klein plaatsje in de achterhoek naar de grote stad”.

 • Ils 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik probeer te gaan voor een healthy lifestyle, en dit boek is een extra steuntje in de rug! Be healthy, be happy!

 • Kirsten 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik doe heeeeeel graag mee met deze wedstrijd! Ik hou ontzettend veel van koken en van lekker gezond eten 🙂 Heb het eerste boek van Rens van een vriendin geleend & ben helemaal fan! Vooral van het bananenbrood en de boerenkool chips die erin staan. Zo geweldig lekker, heerlijk genieten zonder je ”schuldig” te voelen, daar hou ik van! Ben dan ook enorm benieuwd naar het tweede boek van Rens Kroes. Waar ongetwijfeld veel heerlijke recepten in zullen zitten. Lieve groet, Kirsten

 • Joseph 29 juni 2015 Beantwoord

  Mijn creativiteit verloren!! Aardapelpizza, chocolade pannenkoeken of gehaktballetjes in tomatensaus.
  Ooit gewaardeerd door mijn gezin. Nu lauw ontvangen met teleurgestelde gemompel van “alweeeeer, papaaa??”… Ik zit als kok echt muurvast, heb hulp nodig & snel ook. Het nieuwe boek van Rens klinkt fantastisch en ik zou mijn vrouw en onze twee dochters graag verrassen met iets nieuws en overheerlijks.

 • Sacha 29 juni 2015 Beantwoord

  Omdat een happy & healthy lifestyle heerlijk is!! Een klein jaartje geleden heb ik mijn leventje omgegooid naar een gezonde en fitte levensstijl. En wat bevalt het toch goed! Dagelijks maak ik heerlijke en gezonde recepten. Alleen na boek 1 van Rens Kroes, waar ik veel gerechten van heb gemaakt, ben ik ook heeeel benieuwd wat voor leuke en lekkere recepten in deel 2 staat!! Fingers crossed!

  • Simone 29 juni 2015 Beantwoord

   Gefeliciteerd Sacha! Jij bent de gelukkige winnaar 🙂
   Er komt een mailtje jouw kant op!

 • Kaylie 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik doe graag mee voor het kookboek van topper Rens. Ik ben sinds een tijdje overgestapt naar een geheel gezonde levensstijl. Met ups and downs bereik ik altijd mijn einddoel, inmiddels al -4kg op de teller. Superblij!! Ik raak geïnspireerd door de velen kookboeken en zou graag dit kookboek willen toevoegen aan mijn collectie. Zodat mijn levensstijl een nieuwe twist krijgt door Kroes-inspiratie.

 • Jo's Daughter 29 juni 2015 Beantwoord

  Mijn moeder is tevens mijn beste vriendin. Ze heeft de afgelopen maanden, toen ik ziek was, constant voor me gezorgd. Wat hebben we samen veel gehuild en gelachen. Een emotionele rollercoaster was het. Ook kookte ze steeds mijn lievelings eten en dus zijn we alle twee wel wat aangekomen. Nu gaat het gelukkig weer goed met me & zou ik mijn moeder graag verrassen/bedanken door iets lekkers en vooral gezonds voor haar te koken. Ik heb het eerste boek van Rens gemist maar haar recepten klinken wel heel erg lekker! Durf ik hardop te dromen dat ik straks de keuken kan induiken en een maaltijd vol power op tafel kan zetten voor mijn moeder. Ik hoop het zó!

 • Josje de Bont 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik heb het eerste kookboek (power food) van Rens Kroes in de kast staan. Dit boek heeft me heel erg geholpen bij het veranderen van mijn voedingspatroon. Dankzij Rens maak ik nu gezondere keuzes die nog eens lekkerder zijn ook! Ik heb nu veel meer energie en kan niet wachten om haar nieuwe recepte te proberen!

 • Daniëlle 29 juni 2015 Beantwoord

  Super leuke winactie! Ik zou het boek graag winnen, omdat ik op dit moment bezig ben samen met een dietiste mijn buik rustig te krijgen. Ik wilde na het dieet het boek voor mijzelf kopen als beloning, maar winnen is natuurlijk ook heel erg leuk!

 • Silvia 29 juni 2015 Beantwoord

  Voor 2015, heb ik mezelf als goed voornemen het doel gesteld om gezonder te gaan leven. En gezond eten hoort daar natuurlijk helemaal bij. Het lijkt me fantastisch om samen met Rens te werken aan een gezondere manier van eten, want daar kan ik nog wel een handje hulp bij gebruiken.

 • Marlou 29 juni 2015 Beantwoord

  Graag let ik een beetje op mijn lijn en eet ik graag gezond. Maar koken en gezellig samen eten is óók mijn hobby! Dus word ik helemaal happy van Renske’s lekker, gezonde maar ook trendy recepten waar ik trots mee voor de dag kan komen als ik een etentje geef.

 • Marjolein 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik wil dit boek heeeel graag winnen! Deel 1 is geweldig, maar nog meer heerlijke gezonde recepten zijn natuurlijk altijd welkom. Vooral als ze van Rens zijn;)!

 • Anne Walstra 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik wil heeeel graag dit boek zodat ik nadat ik klaar ben met een druk schooljaar lekker gezonde dingen kan gaan maken! Aangezien ik dan tijd genoeg heb, wil ik het niet verspillen aan snaaien uit verveling, maar wel aan lekkere dingen maken!
  Fingers crossed!

 • Sophie 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik heb sinds een jaartje echt een passie voor gezonde voeding. Ik hou er zo veel van dat ik zelf een foodblogger ben opgestart. Het is echter niet altijd even gemakkelijk inspiratie te blijven vinden. Daarom zou het zalig zijn miss Kroes haar nieuwe boek te winnen. Haar eerste kocht ik voor mezelf als beloning voor mijn examens en ik vond het super. Ben dus ook heel benieuwd naar haar nieuwe.

 • Eefje 29 juni 2015 Beantwoord

  Zelf heb ik de boeken van Rens Kroes al. Maar ik zou graag een exemplaar voor mijn moeder willen winnen zodat ze ze gemotiveerd wordt om ook bepaalde producten te laten staan en meer op deze wijze te eten

 • Lifemadebyme 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen! Ik ben ziek en na weer tig ziekenhuisonderzoeken heb ik vandaag nog steeds geen diagnose gekregen. Ik hoop dat dit boek mij kan helpen nog gezonder te eten & leven zodat ik mij hopelijk beter ga voelen!

 • Kim 29 juni 2015 Beantwoord

  Omdat ik het eerste powerfood boek al behoorlijk versleten heb. Zelfs vriendlief (type junk food en steak lover) die in het begin, op zijn zachts gezegd, niet heel gelukkig werd van alle groene en gezonde baksels, gaf laatst schoorvoetend toe dat hij zich tegenwoordig een stuk fijner en energieker voelt en zelfs zin had in een quinoa salade! Een nieuwe dosis inspiratie voor fijne en gezonde recepten zou echt te gek zijn. En wie weet lukt het mij dan wel om ook de rest van mijn vrienden en familie te bekeren tot een healthy lifestyle!! Byebye bad habits, hellow to feeling gorgeous and healthy!

 • Fanny 29 juni 2015 Beantwoord

  Omdat deel een ook geweldig is en ik zo graag naar mooie kookboeken kijk! 🙂

 • Kyra 29 juni 2015 Beantwoord

  Dit boek past helemaal bij mijn nieuwe levensstijl. Nog meer nieuwe en inspirerende healthy recepten. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

 • Annemarie Pieterse 29 juni 2015 Beantwoord

  Jaaaaaaa….. hier kan ik zo hebberig van worden… Dit boek staat gewoon bovenaan mn lijstje met kookboeken, leuke en lekkere recepten! Verder ka n ik er natuurlijk wel een heeeeeel lang verhaal omheen verzinnen, maar ach eerlijkheid duurt t langst.. Hebben hebben hebben…

 • Karen 29 juni 2015 Beantwoord

  Hier zou ik echt gelukkig van worden!! Van alle
  kookboeken die ik heb is die van Rens degene waar ik het meeste uit maak. Ben ontzettend nieuwsgierig maar de opvolger hiervan:)

 • Lot 29 juni 2015 Beantwoord

  Ik ben zelf een fanatiek sporter en dol op lekker en gezond eten. Ook ben ik helemaal fan van de recepten van rens. Ze zijn simpel, maar super lekker en natuurlijk lekker healthy! Ik liep laatst al in de boekwinkel en zou het boek heel graag willen hebben. Van Friesland naar New york is ook erg toepasselijk aangezien ik over een week naar New York vertrek! Een en al lekkers dus!

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Zin om wat lekkers te maken deze zondag? Dan zijn deze amandel-kokos bonbonnetjes een aanrader 🙌😍 een gezondere keuze en onwijs lekker! Ze passen perfect binnen de paleo levensstijl.
.
Directe link naar recept in bio.
.
#amandel #kokos #bonbons #snack #treat #paleo #paleosnack #health #healthy #healthyfood #gezonderekeus #gezond #gezondeten #glutenvrij #snoepen #snoepje #foodie #zondagbakdag #foodquotesnl
 • --YUMYUM – Deze nieuwe snoepjes van HARIBO bevatten 30% minder suiker, maar smaken zoals ze horen te smaken! Net zo lekker! Een handje van 6 stuks is voor mij precies genoeg om mijn zoete trek te stillen! Mijn favoriete kleur en smaak zijn altijd de rode en groene varianten, heb jij een favoriet?
.
.
#Haribo #HariboMinderSuiker #snoep #snoepen #snoepjes #snoepgoed #candy #pinguin #palmboom #zeester #mindersuiker #sp #foodquotesnl
 • Dit cafeetje in Sausalito was geweldig 🙌! We hadden net 2 uur gefietst, waaronder over de Golden Gate Bridge 🚲 en dit was het eerste cafeetje dat we tegenkwamen. Een echte huisgemaakte blueberry muffin ging er toen wel in 😍.
Ik ben nog steeds bezig met de artikelen over Amerika en ik word elke keer aan zoveel leuke dingen herinnerd dat het 10x zo lang duurt 😅.
.
 #sausalito #sausalitobakery #bakery #bike #opdefiets #goldengatebridge #bikethegoldengate #california #visitcalifornia #america #passionpassport #seetheworld #traveltheworld #explore #travelstoke #doyoutravel #vakantie #cruiseamerica #pacificcoast #theprettycities #instatravel #foodie #foodquotesnl #nooitmeernaarhuis #alwayslookingforfood #blueberrymuffin #muffin
 • Vandaag lunch ik met een heerlijke soep! Perfect als je het mij vraagt 😍. Iets met tomaten en geroosterde knoflook 🙌 ik zal het recept binnenkort met jullie delen!
.
#soep #soup #tomatensoep #tomatosoup #paleo #eatclean #eathealthy #health #healthy #healthyfood #gezond #gezondeten #lunch #lecreuset #mok #woodenspeaker #foodquotesnl
 • Deze paksoisoep met kerrie is niet alleen superlekker, hij is ook gezond én snel te maken. 🙌 perfect als lunch/voorgerecht als je het mij vraagt.
.
Directe link naar recept in bio.
.
#soep #soup #paksoi #paksoisoep #lunch #voorgerecht #groenten #vegetables #vegetarisch #health #healthy #paleo #paleofood #gezond #gezondeten #foodie #foodphoto #feedfeed #f52grams #foodquotesnl
 • Dit soort gerechtjes zijn zo lekker 😍! Deze gevulde zoete aardappelen staan in ons airfryer kookboek samen met veeeeel meer lekkers!
Fijne zondag 😘.
.
#zoeteaardappel #bataat #sweetpotato #kikkererwten #chickpeas #diner #vegetarian #vegetarisch #airfryer #airfryerfans #airfryerrecepten #feedfeed #f52grams #foodquotesnl #paleo #gezond #healthy #healthyfood #gezondeten
 • 🎵 how wood it sound? Nou zo dus! 😍 wij zijn alvast in de stemming aan het komen voor 24 augustus, dan gaan we naar Justin Timerlake 🙌.
En deze woodspeaker helpt ons daar perfect bij! Hoe geweldig tof is deze ook? Wij zijn er helemaal fan van en luisteren nu onze muziekjes zo 😍🎶. Mijn college maakte deze, interesse? Volg @goedhoutwerk op Instagram/Facebook en mail!
(Fijn als je collega’s hebt die zulke fijne en unieke dingen maken).
.
#goedhoutwerk #muziek #music #justintimberlake #woodspeaker #woodenspeaker #versterker #muziekfan #manofthewoods #interieur #interiordesign #interieurstyling #dutchdesign #nospon #heelblijmee #foodquotesnl
 • Deze cashewkoekjes zijn echt ongelofelijk lekker! 😍 een receptje dat ik ontwikkelde voor paleo.nl. Gisteren dacht ik dat ik ze nóg lekkerder kon maken: fail!! 😬 ze waren niet te eten 😅🙈. Ja ook hier gaat wel eens iets mis!
.
Recept voor deze koekjes staat op paleo.nl.
.
#cashew #cashewcookies #cashewkoekjes #koekjes #cookies #paleo #tussendoortje #koffietijd #glutenvrij #lactosevrij #eathealthy #gezond #gezondeten #snack #treat #receptontwikkeling #foodie #foodquotesnl