Inspiratie Reviews

Mathijs Maaltijdbox + kortingscode

Tags:     

Begin dit jaar, tijdens de opening van het aspergeseizoen kwam ik voor het eerst “in aanraking” met Mathijs. Hij werd daar namelijk bekroond tot de asperge-ambassadeur van dit jaar.
In de maanden die daarna volgenden kon ik opeens niet meer om Mathijs heen, overal zag ik de Mathijs Maaltijdbox langskomen. Zoals jullie wel zullen begrijpen was ik super benieuwd naar de inhoud van de box. Ik werd er dan ook instant vrolijk van toen ik de mogelijkheid kreeg om een box te teste

De box werd enkele dagen nadat mijn nieuwe keuken geplaatst was bezorgd, een goede manier om mijn nieuwe keuken te testen dus! Niet teveel hoeven nadenken wat ik moet eten maar gewoon al het lekkers thuisbezorgd met recepten.
Toen de box geleverd werd en ik deze openmaakte werd ik meteen vrolijk van de inhoud. 2 Super mooie zalmfilets (met het MSC keurmerk) fonkelden mij toe naast andere heerlijke ingrediënten.

 

Je hebt de keuze uit 2 verschillende boxen, namelijk; de variatiebox en de familiebox. De variatiebox is te bestellen voor 2 of 4 personen en is gericht op volwassenen. De familiebox is ideaal als je gezinssamenstelling bestaat uit 2 volwassenen en 1-2 of 2-3 kinderen. Beide boxen garanderen heerlijke en gevarieerde gerechten die binnen een half uur op tafel staan.

Ik mocht de variatiebox voor 2 personen testen en ik kreeg de ingrediënten + recepten voor de volgende gerechten:
1. Kipgehaktballetjes met pastinaakpuree en gegrilde aardappelen.
2. Fris andijviestamppotje met runder chipolataworstjes.
3. Zalmfilet met gevulde zoete puntpaprika en couscous.

Mathijs Maaltijdbox

Wat vonden we er van? Ik zal heel eerlijk zijn, we hebben echt overheerlijk gegeten die 3 dagen! En inderdaad, de gerechten stonden binnen het half uur op tafel, sommige wel net op het randje maar ik heb zeker niet langer dan 30 minuten in de keuken gestaan. Ideaal dus als je niet super veel tijd hebt maar wel een gezonde maaltijd op tafel wil zetten.

De pastinaakpuree heeft ons denk ik het meest verrast. Hier waren mijn vriend en ik een beetje sceptisch over, maar ik besloot wel gewoon het recept te maken zoals deze beschreven was. Deze vonden we uiteindelijk zo lekker dat we dit nu al vaker gemaakt hebben. Leuk als je zo verrast kan worden door een gerecht!

Mathijs Maaltijdbox

Het enige minpuntje voor mij? De minneola die gebruikt werd bij het tweede gerechtje was overrijp dus niet echt handelbaar. Het idee was dat deze schoongemaakt en in partjes geserveerd moest worden. Dat lukte dus niet, deze hebben we uiteindelijk maar gewoon uit het vuistje gegeten. (net zo lekker)

Wil je meer informatie of ook zo’n heerlijke Mathijs Maaltijdbox bestellen? Hier vind je alles wat je moet/wil weten!


 

KORTINGSCODE; wil je een box bestellen? Klik dan hier en gebruik de code FOODQUOTES om
€ 15,00 korting te krijgen op je eerste box.

 

 

  2 reacties

 • Marlotte 30 september 2015 Beantwoord

  Wat een leuke gerechten! Ik ben vooral benieuwd naar die pastinaakpuree. Lijkt me ontzettend lekker.

  • Simone 30 september 2015 Beantwoord

   Ik zal binnenkort een keer mij versie delen! Want als echte foodie heb ik het toch wat aangepast 🙂

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Mijn beste 9 foto’s van 2017! Ik zie wel dat jullie hier vooral van lekkere dingen houden 😋🙌😍
 • • Counting my blessings •
Vandaag ben ik 2 jaar getrouwd met de leukste en liefste man die ik ooit heb ontmoet ❤️.
Terwijl ik hier zat te genieten van een geweldige zonsondergang in Amerika was ik zo dankbaar!.
✨ Dankbaar dat ik deze geweldige reis kon maken met mijn man.
✨ Dankbaar dat de heftige tijd van de burn-out, waar ik niks meer kon, grotendeels achter me ligt en dat reizen weer kan.
✨ Dankbaar voor alle steun van alle lieve familie en vrienden om me heen.
✨ Dankbaar voor jullie en al jullie lieve reacties 😘
 • Ohh 😍❤️ deze chocolate chip pancakes waren echt héél erg lekker! Met daarbij eindelijk een kop goede koffie. Goed begin van de dag!
 • Dit stukje Amerika; de Horseshoe Bend, maakte echt indruk op me! Een gigantische bocht in de Colorado rivier omgeven door 300 meter hoge wanden.
Daar zit ik dan; 50 cm naar achteren en dan is het 300 meter lager! Nog nooit eerder heb ik zo’n last van hoogtevrees gehad 🙈. Door de zonnebril zie je de paniek in m’n ogen niet én door de zonnebril zie ik de diepte gelukkig niet achter me... 😎.
Vandaag gaan we richting de doorzichtige brug over de Grand Canyon maar of ik daar overheen durf te lopen? 😱😧😅
 • Je kunt er hier in Amerika niet onder uit; kerst komt er aan! Overal hangen versieringen en elke winkel verkoop kerstkoekjes (uiteraard met decoratie). Dit gingerbread mannetje kon in ik San Francisco niet laten liggen. 😍❤️ heerlijk!!
 • Terwijl ik op vakantie ben verschijnen er heerlijke tapasrecepten online! Deze 👆5 staan nu al op je te wachten 😍. Wat is jouw favoriete tapa?
.
Link naar website in bio.
 • Dit 👆 was echt de meest toffe diner tot nu toe! We hebben er echt overheerlijk gegeten én ik nam nog een stuk homemade carrotcake mee 😍❤️ (zie m’n stories).
Al deze pareltjes zal ik uiteindelijk delen op m’n website 🙌
 • Indrukwekkend is het perfecte woord voor Death Valley! Alsof je alleen op de wereld bent.
Wat een verschil van dag en nacht met Las Vegas (waar we nu zijn), dan geef ik toch de voorkeur aan de rust van de natuur. ✨❤️