Inspiratie Reviews

Mathijs Maaltijdbox + kortingscode

Tags:     

Begin dit jaar, tijdens de opening van het aspergeseizoen kwam ik voor het eerst “in aanraking” met Mathijs. Hij werd daar namelijk bekroond tot de asperge-ambassadeur van dit jaar.
In de maanden die daarna volgenden kon ik opeens niet meer om Mathijs heen, overal zag ik de Mathijs Maaltijdbox langskomen. Zoals jullie wel zullen begrijpen was ik super benieuwd naar de inhoud van de box. Ik werd er dan ook instant vrolijk van toen ik de mogelijkheid kreeg om een box te teste

De box werd enkele dagen nadat mijn nieuwe keuken geplaatst was bezorgd, een goede manier om mijn nieuwe keuken te testen dus! Niet teveel hoeven nadenken wat ik moet eten maar gewoon al het lekkers thuisbezorgd met recepten.
Toen de box geleverd werd en ik deze openmaakte werd ik meteen vrolijk van de inhoud. 2 Super mooie zalmfilets (met het MSC keurmerk) fonkelden mij toe naast andere heerlijke ingrediënten.

 

Je hebt de keuze uit 2 verschillende boxen, namelijk; de variatiebox en de familiebox. De variatiebox is te bestellen voor 2 of 4 personen en is gericht op volwassenen. De familiebox is ideaal als je gezinssamenstelling bestaat uit 2 volwassenen en 1-2 of 2-3 kinderen. Beide boxen garanderen heerlijke en gevarieerde gerechten die binnen een half uur op tafel staan.

Ik mocht de variatiebox voor 2 personen testen en ik kreeg de ingrediënten + recepten voor de volgende gerechten:
1. Kipgehaktballetjes met pastinaakpuree en gegrilde aardappelen.
2. Fris andijviestamppotje met runder chipolataworstjes.
3. Zalmfilet met gevulde zoete puntpaprika en couscous.

Mathijs Maaltijdbox

Wat vonden we er van? Ik zal heel eerlijk zijn, we hebben echt overheerlijk gegeten die 3 dagen! En inderdaad, de gerechten stonden binnen het half uur op tafel, sommige wel net op het randje maar ik heb zeker niet langer dan 30 minuten in de keuken gestaan. Ideaal dus als je niet super veel tijd hebt maar wel een gezonde maaltijd op tafel wil zetten.

De pastinaakpuree heeft ons denk ik het meest verrast. Hier waren mijn vriend en ik een beetje sceptisch over, maar ik besloot wel gewoon het recept te maken zoals deze beschreven was. Deze vonden we uiteindelijk zo lekker dat we dit nu al vaker gemaakt hebben. Leuk als je zo verrast kan worden door een gerecht!

Mathijs Maaltijdbox

Het enige minpuntje voor mij? De minneola die gebruikt werd bij het tweede gerechtje was overrijp dus niet echt handelbaar. Het idee was dat deze schoongemaakt en in partjes geserveerd moest worden. Dat lukte dus niet, deze hebben we uiteindelijk maar gewoon uit het vuistje gegeten. (net zo lekker)

Wil je meer informatie of ook zo’n heerlijke Mathijs Maaltijdbox bestellen? Hier vind je alles wat je moet/wil weten!


 

KORTINGSCODE; wil je een box bestellen? Klik dan hier en gebruik de code FOODQUOTES om
€ 15,00 korting te krijgen op je eerste box.

 

 

  2 reacties

 • Marlotte 30 september 2015 Beantwoord

  Wat een leuke gerechten! Ik ben vooral benieuwd naar die pastinaakpuree. Lijkt me ontzettend lekker.

  • Simone 30 september 2015 Beantwoord

   Ik zal binnenkort een keer mij versie delen! Want als echte foodie heb ik het toch wat aangepast 🙂

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Vandaag staat het receptje voor deze overheerlijke spinaziehummus met feta en tomaat al online! 🙌 ik kreeg zoveel berichtjes voor het recept dat ik het zo snel mogelijk met jullie wilde delen ❤️. Laat je me weten hoe het smaakte?
.
Directe link naar recept in bio.
.
#hummus #spinazie #spinach #hummuslover #lunch #lunchbox #feta #tomaat #knackepuntje #knackebrod #gezond #gezondeten #healthy #healthyfood #vegetables #groenten #foodie #voedingsdeskundige #foodquotesnl
 • Yes! 🙌 Eindelijk staat het (foto)verslag van het beginpunt van onze camperrreis online! Vandaag zie en lees je meer over San Francisco ❤️. Zo fietsten wij over de Golden Gate Bridge 🚲 wat echt aan aanrader is!
.
Directe link naar artikel in bio.
.
#sanfrancisco #goldengatebridge #goldengate #sanfranciscobay #sausalito #californie #california #amerika #usa #travelholic #vacation #traveltheworld #foodbloggerontour #foodblogger #foodie #bike #bikethegoldengate #fietsen #foodquotesnl #tlpicks #travelawesome #bbctravel
 • Fan van pannenkoeken? 😍 dan wil je deze kokosmeel pannenkoeken met pindakaas zeker een keer maken! Heerlijk, fluffy én easy peasy. 🙌 perfect in de ochtend dus.
.
Directe link naar recept in bio.
.
#pannenkoeken #pancakes #kokosmeel #coconutflour #pindakaas #pipnut #peanutbutter #ontbijt #breakfast #goedbeginvandedag #health #healthy #gezond #gezondeten #voedingsdeskundige #fruit #glutenvrij #lactosevrij #paleo #foodquotesnl
 • Een goede lunch, daar kan ik echt van genieten! ❤️ ik maakte net deze @leksands_nl knäckebröd met spinaziehummus, tomaat en feta. Smullen!!
.
#lunch #knackepuntje #knackebrod #crackers #hummus #hummuslover #spinazie #spinach #feta #tomaat #genietmomentje #genieten #foodie #gezond #gezondeten #lekkerlunchen #foodquotesnl #nospon #gewoonfan
 • Yum! Fan van een goede burger? Maak hem dan eens zo! Een burger op zuurdesembrood is echt onwijs lekker 😍!
Mijn man at dit afgelopen december in Amerika, zie mijn stories voor het de veel te grote schotel in een diner 😅.
.
Directe link naar recept in bio.
.
#burger #hamburger #zuurdesem #zuurdesembrood #desembrood #speltbrood #brood #bread #diner #dinner #champignons #buildyourown #inspiratie #foodie #foodquotesnl
 • Vandaag zou ik dit 👆wel weer als ontbijtje willen! 😍 afgelopen zaterdag was ik uitgenodigd door @thehappinesskitchen040 om heerlijk te komen ontbijten een een groepje gezellige dames. 🙌❤️ we hebben zo lekker gegeten!
Ik ging voor een ontbijt feestje met pannenkoeken, vers fruit, brood, bananenbrood, yoghurt met granola, juiceshot én een heerlijke latte. 😋 wat een heerlijk begin van de dag!
.
.
#eindhoven #eindhovencity #thehappinesskitchen #thehappinesskitchen040 #hotspot #pannenkoeken #pancakes #fruit #ontbijt #ontbijtje #breakfast #breakfastparty #latte #juice #foodie #healthy #healthyfood #gezond #gezondeten #foodquotesnl
 • Oh.My.God!! 😍 er is een nieuwe hotspot in Eindhoven: @waffelicious_netherlands . Je eet er de lekkerste wafels met zelf te kiezen toppings ❤️🙌.
Na alle reacties van gisteren op m’n stories heb ik meteen het artikel online gezet met veel foto’s! 🤤 Ik ga zeker nog een keer terug voor zo’n bubblewaffle! Wie gaat er mee?.
.
Ik mag jullie een gratis wafel geven! Check snel het artikel 🙌.
.
Directe link naar het artikel in bio.
.
#eindhoven #hotspot #eindhovencity #waffelicious #snack #treat #bubblewaffle #wafel #waffle #oreo #aardbeien #ananas #chocolade #snoepen #lunch
 • Deze rabarbercrumble met blauwe bessen is ongelofelijk lekker. 😍 Het perfecte nagerecht, maar ook eigenlijk net zo goed als tussendoortje of ontbijt! Daarnaast ook nog eens helemaal paleo.
.
Directe link naar recept in bio.
.
#rabarber #rabarbercrumble #rhubarb #rhubarbcrumble #blauwebessen #crumble #snack #tussendoortje #ontbijt #breakfast #nagerecht #paleo #paleolifestyle #healthy #healthyfood #gezond #gezondeten #foodie #foodquotesnl #feedfeed