Winactie!! 10K instagram volgers

Foodquotes feest

Wow, en toen had ik opeens 10K volgers op instagram! Reden voor een feestje toch?!
10.000 van de miljoenen mensen die op instagram zitten, dat is natuurlijk maar een klein percentage, maar stel je toch eens voor dat allemaal opeens voor je neus staan om een kopje koffie te komen drinken?! Dat is dan toch weer andere koek!

Zelf heb ik natuurlijk al een vreugdedansje gedaan. Maar om het te vieren wil ik 1 van mijn lezers ook blij maken met een kadootje!
1 Van jullie maakt namelijk kans op gratis voedingsadvies plus 2 weken begeleiding! Daarnaast geef ik ook 25% korting op alle pakketten voor voedingsadvies op maat.

Wat kun je nou precies winnen?
– Persoonlijk advies op basis van vragenlijst en eetdagboek
– 2 Weekmenu’s inclusief recepten
– 2 Weken mailcontact

Best tof toch als je op zoek bent naar begeleiding op het gebied van gezond eten of een aanpassing wilt maken in hoe je eet?

Neem hier een kijkje voor alle pakketten. De korting heb ik alvast verrekend.

 


Wil jij kans maken op het gratis voedingsadvies pakket? Meedoen is heel simpel;

Laat een reactie achter onder dit bericht dat je meedoet aan de winactie, that’s it!

Wil je een extra lootje in de hoge hoed? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.
Zo blijf je meteen op de hoogte van alle nieuwe artikelen die online verschijnen.

Meedoen met deze actie kan t/m 22 oktober, 23 oktober zal ik de winnaar bekend maken


 

Dankjewel voor alle reacties! Ondertussen zit ik op de 10,2K volgers.. het is bijna niet te geloven :)

Maar goed, terug naar deze actie! Ik heb alle namen ingevoerd in een programmaatje en daar is een winnaar uitgekomen:

10k winnaar

Gefeliciteerd Bettina!! Stuur je me een mailtje?

 

33 gedachten over “Winactie!! 10K instagram volgers

 1. Bettina schreef:

  Van harte! 😊😊 Heel toevallig heb ik woensdag op je site zitten kijken, en ben ik aan het overwegen om contact met je op te nemen. Om eens met iemand met verstand te kijken naar mijn eetpatroon want dat loopt helaas al jaren niet zoals ik zou willen. En ik kan me goed vinden in je recepten e.d. Nu dus duimen 😊

 2. Giulia Califano schreef:

  Gefeliciteerd met je fantastische mijlpaal! Zoveel volgers kan maar één ding betekenen: je bent goed! Ik doe dan ook graag mee met je winactie!

 3. Ingeborg schreef:

  Gefeliciteerd! Ik ben blij dat ik één van je vele volgers mag zijn :)
  Natuurlijk doe ik mee met deze geweldige win-actie. Persoonlijk advies is heel erg welkom,
  aangezien ik er zelf niet meer helemaal uit kom met wat voor mij nou goed en slecht werkt..
  Oh, en ik zag dat ik nog niet eens lid was van je nieuwsbrief, dus bij deze wel. Duimen!!

 4. Mirjam van den Biggelaar schreef:

  Gefeliciteerd met je 10k volgers, waarvan ik er ook eentje ben.
  Super leuk! En je bent erg inspirerend..
  Natuurlijk doe ik graag mee aan de winactie, want winnen is altijd leuk 😊

 5. Marleen Romkema schreef:

  Wat een toffe actie! Toevallig had ik gister een heeeel gesprek met mijn vriend over zijn eetpatroon. Hij heeft enorm veel inkakkers op een dag, het fenomeen ‘hangry’ is dan ook niet onbekend bij hem en hij loopt constant achter de feiten aan. Wanneer hij dan weer een dip heeft, neemt hij snel iets wat binnen handbereik ligt (vaak iets ongezonds), omdat hij zich echt duizelig en misselijk voelt worden,. Dit lost eventjes het probleem op, maar even later heeft hij weer trek en valt in herhaling.
  Hij geeft aan het graag te willen veranderen, maar vindt het lastig in te passen en te verwerkelijken. Een extra zetje is nodig!

  Heel graag doe ik mee aan deze winactie voor hem. Tijd dat hij goed voor zijn lichaam gaat zorgen!!

  Ik volg je met veel plezier, heel veel succes verder, zet ‘m op!! :-)

 6. Annemieke Robert schreef:

  Allereerst van harte…het is een aantal om trots op te zijn!
  En ik doe graag mee aan de winactie. Ik ben al een half jaar op hetzelfde gewicht en sta niet meer dagelijks op de weegschaal. Iets waar ik heel blij mee ben.
  Maar nu is het weer tijd voor de volgende stap: er moeten kilo’s af! En alle hulp is daarbij welkom. Fingers crossed dus

 7. Marjolijn schreef:

  Na de zomervakantie had ik geen concreet trainingsdoek meer En stopte mijn Foodcoach ermee 😱😱 na een tijdje zelf aanmodderen (en geen vooruitgang meer zien) zou ik graag weer een kickstart maken met jou! Die laatste 5 kg wil ik er graag af!!

 8. Eva schreef:

  Gefeliciteerd! Ik kan wel een duwtje in de goede richting gebruiken, ben nu 25 kilo afgevallen op eigen kracht. Alleen het laatste half jaar blijf ik haken op hetzelfde gewicht en zie ik mijn lichaam niet meer veranderen. Wat hulp is welkom!

 9. Elise schreef:

  Ik doe mee en wil heel, heel graag winnen.
  Net gestopt met roken, eerste stap naar een gezonder leven maar… waar nu te beginnen ? HELP!

  • Lisette schreef:

   En gefeliciteerd natuurlijk!! Mijn berichtje is nogal kortaf omdat ik m snel wilde posten om nog op tijd te zijn. 😉 Keep up the good work topper!!

 10. Rowan Verheul schreef:

  10,2 K volgers!!!! Wat een feest gefeliciteerd!! Zoals altijd ben ik te laaaat!! Stel het uit schuif t voor me uit en vergeet het. Net zoals nu… Sorry wou al veel eerder war reageren.. Maar net zoals alle ander zou ik natuurlijk met mijn ongezonde 50 uurige werkweek in een italiaanse traiteur (teveel pasta, teveel kaas) wel eens wat hulp kunnen gebruiken… Owja en de grootse valkuil ik HOU van wijn en eten maar vooral eten maar dan ook met wijn… Alvast reuze bedank!!! Wat ik vind het al super leuk om alles te lezen en ga vooral zo door!!! 🐒🐒🐒🐒

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *