Portobello met geitenkaas

portobello geitenkaas airfryer

Deze portobello met geitenkaas is echt overheerlijk als lunch, voorgerecht of bijgerecht. Maak er een uitgebreide salade bij en je hebt een hoofdgerecht. Multifunctioneel dus :)
Geitenkaas, honing en pijnboompitten zijn een klassieke combinatie. Super lekkere smaken die elkaar perfect aanvullen.

Dit soort gerechten vind ik ook mooi voor een kerstmenu. Een voorgerecht dat er mooi uitziet, heerlijk smaakt en tegelijker tijd niet zo heftig vult dat je eigenlijk geen hoofdgerecht meer hoeft.

portobello geitenkaas airfryer

Uiteraard kun je dit recept ook maken met normale champignons, dan heb je lekkere hapjes. Deze zijn overheerlijk bij een tapas avondje of als snack. Gebruik je kleine champignons dan hoeven ze maar 8 minuten in de airfryer.

Bekijk het recept nu op de website van The Amazing Kitchen.
 

2 gedachtes over “Portobello met geitenkaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *