Top 5 recepten van Oktober

top5 oktober

Oktober is een leuke maand geweest! Het begin van de herfst, 10K volgers op instagram en genoeg heerlijke recepten die ik met jullie gedeeld heb. Hierbij laat ik jullie zien wat de top 5 recepten van oktober geweest zijn.
1 Van deze recepten is niet van oktober maar van september, deze stond in september al op 1 en deze maand nog steeds op nummer 2. Een toppertje dus?

Ondertussen weet ik al wel dat gezonde maar vooral lekkere recepten het goed doen. Cakes en koekjes zijn altijd in trek en van deze recepten zie ik vaak diezelfde dag al heerlijke foto’s voorbij komen. Blijf deze vooral doorsturen!
Deze maand staan er ook weer 2 hartige recepten in het overzicht. Waarvan ik er eentje pas afgelopen vrijdag met jullie heb gedeeld, dat deze in 1 dag al in de top 5 is gekomen betekend toch wel dat deze massaal bezocht is.

Nr.1: Appelcake van kokosmeel
appelcake kokosmeel

Nr.2: Kokoskoekjes
Kokoskoekjes

Nr.3: Havermoutwafels met appel en karamel
Havermoutwafels appel karamel

Nr.4: Pompoen-kaasbroodjes
pompoen-kaasbroodje

Nr. 5: Pastinaakpuree met spitskool en spekjes
pastinaakpuree met spitskool en spekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *