Inspiratie Reviews

Classic Kitchen Chef Red

Bourgini classic kitchen chef

Tags:   

Al langer stond een keukenmachine op mijn lijstje van apparaten die ik nog miste in mijn keuken. Toen ik de mogelijkheid kreeg om deze Classic Kitchen Chef van Bourgini te testen hoefde ik daar dus ook niet lang over na te denken! Ondertussen staat dit mooie apparaat al paar weken te shinen in mijn keuken, alleen al door die kleur vind ik het zonde om hem in de kast op te bergen.

Bourgini classic kitchen chef

In die paar weken dat ik dit apparaat heb heb ik hem al meerdere keren getest. Onder andere met het maken van cake, slagroom en schuimpjes. (het schuimpjes recept is geweldig geworden en zal ik volgende week met jullie delen, nog even geduld dus)
Al met al zijn alle dingen die ik gemaakt heb in de keukenmachine perfect gelukt!

Het apparaat is voorzien van 4 rubberen zuignappen aan de onderkant, erg prettig want ik heb een glad aanrechtblad. Deze zuignappen werken perfect, het apparaat gaat nergens heen en toch is het makkelijk te verplaatsen.
Verder wordt deze geleverd met 3 verschillende kloppers, namelijk een kneedhaak, menghaak en garde. Tot nu toe heb ik alleen nog maar gebruik gemaakt van de menghaak en garde.
De ongebruikte kneedhaak is bedoeld voor deeg voor bv. pizza, brood en pasta. Aangezien ik dat bijna nooit zelf maak zal deze dus ook niet zo vaak gebruikt worden. Maar.. ik heb al tijden een mix hier in de kast staan voor speltbrood, dus wellicht toch maar snel eens doen!

Wat ik erg prettig vind is dat in de gebruiksaanwijzing een tabel staat wanneer je welke klopper gebruikt, wat dan de beste snelheid is en wat de precieze werking is. Want ondanks dat ik altijd denk het wel te weten, ga ik toch twijfelen als ik 3 kloppers heb.

Bourgini classic kitchen chef

De machine heeft 6 verschillende snelheden en een pulse functie. Deze pulse functie gebruik je eigenlijk alleen maar als je iets snel door je mengsel wilt mengen.

Bij de knop en de mengkom staat met pijltjes aangegeven naar welke kant het opgedraaid moet worden, lekker makkelijk want zo heb je zelfs de gebruiksaanwijzing niet nodig.
De knop om het bovenste gedeelte omhoog te klappen (zodat je een klopper kunt bevestigen of verwijderen) werkt perfect.
De kom verwijderen ging bij mij in het begin niet altijd even soepel, maar dat ligt denk ik meer aan het feit dat ik deze iets te enthousiast vastdraai. Het is even een handigheidje erin krijgen en daarna gaat het elke keer goed.

Al met al zou ik deze Classic Kitchen Chef Red van Bourgini zeker aanraden! Een super fijn apparaat dat er ook nog eens mooi uitziet 🙂

  5 reacties

 • ANTONI 25 februari 2016 Beantwoord

  Ongelooflijk dat voor in verhouding zo weinig geld een Bourgini keukenmachine te koop is.
  Ja ook hier staat hij te schijnen op het aanrecht.
  Met recht een grote aanwinst in de keuken.

 • zohra 25 februari 2016 Beantwoord

  Hoi,

  Heb hem zelf vorige maand gekocht, maar beweegt alle kanten op, als ik niet het tegen hou, valt het van aanricht af. Denk terug brengen ?

  • Simone 25 februari 2016 Beantwoord

   Oei dat klinkt inderdaad niet helemaal zoals het hoort! Daar heb ik zelf geen last van gehad

 • louis 25 februari 2016 Beantwoord

  Maakt enorm veel herrie en beweegt als een gek.
  Apparaat wordt retour gebracht!

  • Simone 25 februari 2016 Beantwoord

   Oh dat is vervelend! Ik heb gelukkig nergens last van..

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Heb je al gezien dat deze veel te lekkere chocolate chip cupcakes sinds vanochtend online staan?! Met een twist want ze zijn gemaakt met vanille yoghurt 🙌. Dus als je zin hebt om wat lekkers te bakken.... deze zijn echt een aanrader ❤️!
.
Link in bio en stories.
.
#cupcakes #chocolatechipcupcakes #yoghurt #vanilleyoghurt
 • Ienemienemutte 🍎🍓🍉🍒. Gisteren ging manlief boodschappen doen en kwam terug met al dit lekkere rode fruit, he knows me so well! ❤️ zo lekker.
.
Wat is jouw favoriet?
.
#watermeloen #kersen #appels #aardbeien #snoepen
 • ‘I haven’t been everywhere but it’s on my list’ 🚐🗺 deze vakantie in het zuid-westen van Amerika en rondreizen met de camper behoort toch wel tot 1 van de tofste vakanties tot nu toe ❤️🙌. Vooral door de vrijheid die we hebben ervaren door met een camper te reizen.
Dit is in Death Valley... alleen op de wereld.
.
Wat was jouw tofste vakantie tot nu toe?.
.
#deathvalley #camperreis #alleenopdewereld
 • Is het al tijd voor de vrijmibo?! 🎉 ja? Heb je dan ook iets lekkers zoals deze ovenbitterballen van @vandobbennl ? Want die kunnen toch niet ontbreken bij een feestje 🙌.
Ik deed een onderzoekje naar de favoriete dip Nederland (aka mijn volgers) en het resultaat staat nu online.
Wat denk jij dat de nummer 1 is?
.
Link in bio en stories.
.
#ovenbitterballen #vandobbenoven #vrijmibo #bitterballen
 • Zo, ik heb net boodschappen in huis gehaald voor een kookdagje! Vandaag op de planning; 7 recepten 🙌💪🙌, niet voor mezelf maar een leuke opdracht.
Volgende week ook weer koken en fotograferen maar dan wél voor een eigen project 😍! Maar nu eerst deze toffe opdracht afronden!
#receptontwikkeling #fotografie #foodfotografie #zzper #foodie #boodschappen
 • Bananenmuffins, als ik gezond wil snoepen van iets lekkers dan maak ik deze vaak 🙌. Ze zijn zo makkelijk te maken, lekker én je kunt er alle kanten mee op! Met noten of cacao behoren tot mijn 2 favorieten ❤️. Ideaal als tussendoortje als je wat gezonder (of paleo) wilt eten zoals ik nu.
Nu ik ook weer begonnen ben met sporten 💪 wil ik m’n lijf ook echt voeden en niet zomaar lukraak vullen.
#tussendoortje #nietvullenmaarvoeden #gezondeten
 • Ik ben zo iemand die veel te makkelijk is afgeleid van de dingen waarmee ze bezig is. Maar met deze schat 👆is dat helemaal niet erg! 😍 ❤️ even knuffelen tussen het koken door kan áltijd!
Maar goed, mijn focus... die raak ik de laatste tijd een beetje kwijt. Ik heb het druk met mijn eigen bedrijf als blogger/receptonwikkelaar/fotograaf en daar ben ik zo dankbaar voor 🙌! Maar het mag wel een beetje in banen geleid worden🙈 , met wat meer structuur.
Zometeen een gesprek met mijn business coach en daar zal de focus dan ook op gaan liggen.
.
Ben jij ook zo gemakkelijk afgeleid?
.
#dog #dogsofinstagram #labrador #whitelabrador #hond #knuffelen #kroelen #keuken #kitchen #koken #meanwhile #cooking #foodie #receptontwikkeling #foodfotografie #foodphotography #blogger #pannenkoeken #aardbeien #memyselfandi #fabiennechapot #foodquotesnl
 • Met deze vegan paddenstoelenragout weet je zeker dat je wat lekkers op tafel zet. Ik gebruik een mix van verschillende champignons, waaronder 2 die ik nog niet kende. 😍🙌 lekker dat dit gerechtje is!!
.
Link naar website in bio en stories.
.
#ragout #paddenstoelen #paddenstoelentijd #paddenstoelenragout #vegan #veganfood #veganfoodie #vegetarisch #vegetarian #eikhaas #koraalzwam #champignons #paleo #healthy #healthyfood #fitdutchie #foodie #foodquotesnl #funghi