Inspiratie Reviews

Slowcooked

Slowcooked

Tags:    

Er zijn van die kookboeken waarvan je hoort dat ze binnenkort verschijnen en je dan meteen denkt; die wil ik hebben! Dat is precies wat ik dacht toen ik over het boek Slowcooked hoorde.
Een boek met 100 recepten voor de slowcooker.. zo fijn!
Om het wat toegankelijker te maken hebben ze er ook per recept een uitgebreide beschrijving voor de oven/fornuis bij gedaan. Zo kun je dus altijd slowcooken.

Mijn slowcooker staat zoals ik al in eerdere artikel vermelde al een tijdje bij mij in de kast. Soms maak ik er veel gebruik van en dan vergeet ik hem daarna ook weer een hele tijd. Sinds enkele weken gebruik ik hem weer wat vaker en ik ben toch wel echt fan.
Dit boek geeft me weer heerlijke inspiratie om aan de slag te gaan met de slowcooker!

Slowcooked

Zoals op de foto te zien is het boek opgedeeld in 8 verschillende hoofdstukken. Heel eerlijk, ik heb nog nooit soep, curry of iets zoets in de slowcooker gemaakt dus daar ga ik zeker een keer mee aan de slag.
Ik zal maar meteen even eerlijk bekennen; dit boek zat al helemaal volgeplakt met sticky-notes bij alle recepten die ik een keer wilde gaan maken. Als ik zeg ‘helemaal vol’ dan overdrijf ik niet! Ik denk dat ik er wel 35 uit heb gehaald voordat ik deze foto’s maakte. Heel veel recepten dus die ik een keer wil gaan proberen!

Elk recept in slowcooked is voorzien van een mooie foto. Foto’s waarvan je gaat watertanden doen het altijd goed in boeken want zo krijg je ook echt zin om meteen je keuken in te duiken. Dat is ze trouwens wel gelukt hoor, want ik heb al 4 recepten klaargemaakt uit dit boek. Dat is voor mij stiekem best een uitzondering, want er zijn maar weinig kookboeken waar ik meteen mee aan de slag ga.

Slowcooked

De recepten gebruiken eerlijke en voedzame ingrediënten. Over het algemeen vallen de ingrediëntenlijsten ook mee, het lijkt soms wat veel maar dat komt dan vooral door de kruiden die gebruikt worden. Kruiden die ik overigens gewoon standaard ik mijn keuken heb staan, of anders soms gewoon op gevoel door andere vervang.
Ook wordt er in het hoofdstukje ‘zoet’ geen gebruik gemaakt van geraffineerde suikers. Nog een mooi pluspunt als het aan mij ligt.

 

 

  reactie

 • Silvy 17 maart 2016 Beantwoord

  Ik heb ook net een Slowcooker gekocht 🙂 ik ben heel benieuwd naar de recepten die ik ermee ga kunnen maken.

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Mijn beste 9 foto’s van 2017! Ik zie wel dat jullie hier vooral van lekkere dingen houden 😋🙌😍
 • • Counting my blessings •
Vandaag ben ik 2 jaar getrouwd met de leukste en liefste man die ik ooit heb ontmoet ❤️.
Terwijl ik hier zat te genieten van een geweldige zonsondergang in Amerika was ik zo dankbaar!.
✨ Dankbaar dat ik deze geweldige reis kon maken met mijn man.
✨ Dankbaar dat de heftige tijd van de burn-out, waar ik niks meer kon, grotendeels achter me ligt en dat reizen weer kan.
✨ Dankbaar voor alle steun van alle lieve familie en vrienden om me heen.
✨ Dankbaar voor jullie en al jullie lieve reacties 😘
 • Ohh 😍❤️ deze chocolate chip pancakes waren echt héél erg lekker! Met daarbij eindelijk een kop goede koffie. Goed begin van de dag!
 • Dit stukje Amerika; de Horseshoe Bend, maakte echt indruk op me! Een gigantische bocht in de Colorado rivier omgeven door 300 meter hoge wanden.
Daar zit ik dan; 50 cm naar achteren en dan is het 300 meter lager! Nog nooit eerder heb ik zo’n last van hoogtevrees gehad 🙈. Door de zonnebril zie je de paniek in m’n ogen niet én door de zonnebril zie ik de diepte gelukkig niet achter me... 😎.
Vandaag gaan we richting de doorzichtige brug over de Grand Canyon maar of ik daar overheen durf te lopen? 😱😧😅
 • Je kunt er hier in Amerika niet onder uit; kerst komt er aan! Overal hangen versieringen en elke winkel verkoop kerstkoekjes (uiteraard met decoratie). Dit gingerbread mannetje kon in ik San Francisco niet laten liggen. 😍❤️ heerlijk!!
 • Terwijl ik op vakantie ben verschijnen er heerlijke tapasrecepten online! Deze 👆5 staan nu al op je te wachten 😍. Wat is jouw favoriete tapa?
.
Link naar website in bio.
 • Dit 👆 was echt de meest toffe diner tot nu toe! We hebben er echt overheerlijk gegeten én ik nam nog een stuk homemade carrotcake mee 😍❤️ (zie m’n stories).
Al deze pareltjes zal ik uiteindelijk delen op m’n website 🙌
 • Indrukwekkend is het perfecte woord voor Death Valley! Alsof je alleen op de wereld bent.
Wat een verschil van dag en nacht met Las Vegas (waar we nu zijn), dan geef ik toch de voorkeur aan de rust van de natuur. ✨❤️