Monday Meets

Monday Meets: Taste Our Joy

Monday meets Taste Our Joy!

Tags:     

Wie
Hi! Ik ben Irene van Taste Our Joy! Samen met Joyce ben ik ruim een jaar geleden Taste Our Joy! begonnen omdat we allebei zo’n passie voor eten hebben dat we daar echt iets mee wilden doen! Allebei hebben we de Hogere Hotelschool gedaan en werk ik in de cijfertjes voor de leukste hotelketen van Nederland, Bilderberg.
Koken en bakken geeft daarnaast dan echt ontspanning. Er is niets waar ik rustiger van wordt dan een middagje bakken in de keuken. En om de balans weer terug te vinden loop ik ook graag hard. Zo kan ik lekker blijven genieten van al die lekkere taartjes!

Wat
Wij zoeken de balans tussen lekkere, verantwoorde gerechten en heerlijke niet zo gezonde baksels. Het moet vooral niet te moeilijk zijn! Vandaar dat je op de blog ook wel onze liefde voor Italiaans eten terug ziet. Geen ellenlange ingrediëntenlijst waarvoor je meerdere winkels af moet want dat vinden we zelf ook niet zo leuk.
Daarnaast vinden we het leuk om regionaal, omgeving Apeldoorn, de hotspots te bezoeken. Zelfs in een dorp als Apeldoorn merk je dat er heel veel leuke plekken en hotspots zijn die de inwoners zelf niet eens kennen. Zo zonde! Hopelijk kunnen we er een steentje aan bijdragen door hier voor onze lezers een leuk stuk over te schrijven.

Monday meets Taste Our Joy!

Waar
www.tasteourjoy.nl

Koffie/Thee
Espresso! Vooral heerlijk als afsluiter na een goed diner. En echt, ze smaken toch echt het lekkerst in Italië.

Hartig/Zoet
Zoet! Na het eten moet er toch echt een dropje of een stukje chocolade in.

Guilty pleasure
Salted Caramel en dat dan verwerkt in een macaron, best of both worlds!

Beste herinnering aan eten
Op Sicilië, eten aan de haven met de ondergaande zon boven de zee en dan je dagverse vis zelf mogen kiezen waar ze de meest eenvoudige maar heerlijke gerechten voor je mee bereiden.

Favoriete kookboek
Nieuwe Klassiekers van Donna Hay. Ik zou willen dat ik zulke mooie foto’s kon maken! Haar recepten zijn basic en mooi van eenvoud. En iedereen is natuurlijk jaloers op haar parelwitte keuken met uitzicht op de zee.

Monday meets Taste Our Joy!

Welke 3 dingen kun je niet missen in de keuken
Ik word nog steeds elke dag gelukkig als ik mijn Kitchenaid op het aanrecht zie staan en gelukkig gebruik ik hem ook echt heel vaak. Ooit dacht ik dat zelf pasta maken echt heel werk is, maar de pastamachine doet bijna al het werk voor je. En verse pasta is echt zo lekker! Mijn nieuwe passie zit in broodbakken en daar heb ik ook special rijsmandjes en doeken voor aangeschaft, dit geeft echt de meest mooie broden. Handig!

Quote/Motto/Lijfspreuk
Life is a combination of magic & pasta – F. Fellini

Deze zag ik laatst ergens en is blijven hangen!

Monday Favorite
Eigenlijk zou je van elke maandag een feestje moeten maken! Dan lijkt die dag al gelijk weer een stuk leuker. Lekker luxe ontbijten, liefst met pancakes natuurlijk. Mijn favoriete website is deze; Chocolat.dk Je moet wel een beetje Deens kunnen, maar de foto’s van Maja zijn echt om blij van te worden!

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wow! 😍 Paarse lente-ui!! Ik kwam deze gisteren tegen bij de AH en het ziet er wel mooi uit toch?! Ik heb ze niet meegenomen, dus geen idee of ze ook anders smaken... heb jij ze al gezien/geprobeerd?
Wel tof voor een mooi kleuraccentje! ❤️
  • Deze pizza met halloumi èn rundercervelaat is echt onwijs lekker! Dus als je vanavond zin hebt in 🍕dan moet je zeker deze maken 🙌! Met een kant-en-klare pizzabodem zet je deze binnen 20 minuten op tafel.
De link naar het recept staat in m’n bio.
  • Kies voor kleur en seizoen! Zorg voor variatie in je groenten en fruit 🍎🍐🍊🍆🥕🥒. Er staat een nieuw artikel online waarin ik je vertel waarom dat zo belangrijk is.
Directe link in bio.
  • Deze salade is echt heerlijk en perfect als lunch! Hij staat nu online en ik vertel je meteen waarom deze me aan een jaren 80/90 feestje doet denken 😂.
Directe link naar recept in bio.
  • Zondag bakdag, dus: Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Ben jij ook zo verslaafd aan je telefoon? Ik maak er vooral héél veel foto’s mee en dan uiteraard vooral van eten 😋.
Ik vertel je er wat meer over op m’n blog. Directe link in bio en stories!
  • Deze overheerlijke ratatouille met geitenkaas staat nu online! Een heerlijke maaltijd zonder vlees. Enne, alleen maar ❤️ liefde voor zoveel kleur op je bord toch?
Directe link naar het recept in m'n bio en stories.
  • Morgen staat er kookdag gepland! Voor een opdrachtgever heb ik een aantal lekkere recepten bedacht en die ga ik morgen koken en fotograferen! ❤️ it!!!