Monday Meets

Monday Meets: Taste Our Joy

Monday meets Taste Our Joy!

Tags:     

Wie
Hi! Ik ben Irene van Taste Our Joy! Samen met Joyce ben ik ruim een jaar geleden Taste Our Joy! begonnen omdat we allebei zo’n passie voor eten hebben dat we daar echt iets mee wilden doen! Allebei hebben we de Hogere Hotelschool gedaan en werk ik in de cijfertjes voor de leukste hotelketen van Nederland, Bilderberg.
Koken en bakken geeft daarnaast dan echt ontspanning. Er is niets waar ik rustiger van wordt dan een middagje bakken in de keuken. En om de balans weer terug te vinden loop ik ook graag hard. Zo kan ik lekker blijven genieten van al die lekkere taartjes!

Wat
Wij zoeken de balans tussen lekkere, verantwoorde gerechten en heerlijke niet zo gezonde baksels. Het moet vooral niet te moeilijk zijn! Vandaar dat je op de blog ook wel onze liefde voor Italiaans eten terug ziet. Geen ellenlange ingrediëntenlijst waarvoor je meerdere winkels af moet want dat vinden we zelf ook niet zo leuk.
Daarnaast vinden we het leuk om regionaal, omgeving Apeldoorn, de hotspots te bezoeken. Zelfs in een dorp als Apeldoorn merk je dat er heel veel leuke plekken en hotspots zijn die de inwoners zelf niet eens kennen. Zo zonde! Hopelijk kunnen we er een steentje aan bijdragen door hier voor onze lezers een leuk stuk over te schrijven.

Monday meets Taste Our Joy!

Waar
www.tasteourjoy.nl

Koffie/Thee
Espresso! Vooral heerlijk als afsluiter na een goed diner. En echt, ze smaken toch echt het lekkerst in Italië.

Hartig/Zoet
Zoet! Na het eten moet er toch echt een dropje of een stukje chocolade in.

Guilty pleasure
Salted Caramel en dat dan verwerkt in een macaron, best of both worlds!

Beste herinnering aan eten
Op Sicilië, eten aan de haven met de ondergaande zon boven de zee en dan je dagverse vis zelf mogen kiezen waar ze de meest eenvoudige maar heerlijke gerechten voor je mee bereiden.

Favoriete kookboek
Nieuwe Klassiekers van Donna Hay. Ik zou willen dat ik zulke mooie foto’s kon maken! Haar recepten zijn basic en mooi van eenvoud. En iedereen is natuurlijk jaloers op haar parelwitte keuken met uitzicht op de zee.

Monday meets Taste Our Joy!

Welke 3 dingen kun je niet missen in de keuken
Ik word nog steeds elke dag gelukkig als ik mijn Kitchenaid op het aanrecht zie staan en gelukkig gebruik ik hem ook echt heel vaak. Ooit dacht ik dat zelf pasta maken echt heel werk is, maar de pastamachine doet bijna al het werk voor je. En verse pasta is echt zo lekker! Mijn nieuwe passie zit in broodbakken en daar heb ik ook special rijsmandjes en doeken voor aangeschaft, dit geeft echt de meest mooie broden. Handig!

Quote/Motto/Lijfspreuk
Life is a combination of magic & pasta – F. Fellini

Deze zag ik laatst ergens en is blijven hangen!

Monday Favorite
Eigenlijk zou je van elke maandag een feestje moeten maken! Dan lijkt die dag al gelijk weer een stuk leuker. Lekker luxe ontbijten, liefst met pancakes natuurlijk. Mijn favoriete website is deze; Chocolat.dk Je moet wel een beetje Deens kunnen, maar de foto’s van Maja zijn echt om blij van te worden!

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Vandaag staat het receptje voor deze overheerlijke spinaziehummus met feta en tomaat al online! 🙌 ik kreeg zoveel berichtjes voor het recept dat ik het zo snel mogelijk met jullie wilde delen ❤️. Laat je me weten hoe het smaakte?
.
Directe link naar recept in bio.
.
#hummus #spinazie #spinach #hummuslover #lunch #lunchbox #feta #tomaat #knackepuntje #knackebrod #gezond #gezondeten #healthy #healthyfood #vegetables #groenten #foodie #voedingsdeskundige #foodquotesnl
  • Yes! 🙌 Eindelijk staat het (foto)verslag van het beginpunt van onze camperrreis online! Vandaag zie en lees je meer over San Francisco ❤️. Zo fietsten wij over de Golden Gate Bridge 🚲 wat echt aan aanrader is!
.
Directe link naar artikel in bio.
.
#sanfrancisco #goldengatebridge #goldengate #sanfranciscobay #sausalito #californie #california #amerika #usa #travelholic #vacation #traveltheworld #foodbloggerontour #foodblogger #foodie #bike #bikethegoldengate #fietsen #foodquotesnl #tlpicks #travelawesome #bbctravel
  • Fan van pannenkoeken? 😍 dan wil je deze kokosmeel pannenkoeken met pindakaas zeker een keer maken! Heerlijk, fluffy én easy peasy. 🙌 perfect in de ochtend dus.
.
Directe link naar recept in bio.
.
#pannenkoeken #pancakes #kokosmeel #coconutflour #pindakaas #pipnut #peanutbutter #ontbijt #breakfast #goedbeginvandedag #health #healthy #gezond #gezondeten #voedingsdeskundige #fruit #glutenvrij #lactosevrij #paleo #foodquotesnl
  • Een goede lunch, daar kan ik echt van genieten! ❤️ ik maakte net deze @leksands_nl knäckebröd met spinaziehummus, tomaat en feta. Smullen!!
.
#lunch #knackepuntje #knackebrod #crackers #hummus #hummuslover #spinazie #spinach #feta #tomaat #genietmomentje #genieten #foodie #gezond #gezondeten #lekkerlunchen #foodquotesnl #nospon #gewoonfan
  • Yum! Fan van een goede burger? Maak hem dan eens zo! Een burger op zuurdesembrood is echt onwijs lekker 😍!
Mijn man at dit afgelopen december in Amerika, zie mijn stories voor het de veel te grote schotel in een diner 😅.
.
Directe link naar recept in bio.
.
#burger #hamburger #zuurdesem #zuurdesembrood #desembrood #speltbrood #brood #bread #diner #dinner #champignons #buildyourown #inspiratie #foodie #foodquotesnl
  • Vandaag zou ik dit 👆wel weer als ontbijtje willen! 😍 afgelopen zaterdag was ik uitgenodigd door @thehappinesskitchen040 om heerlijk te komen ontbijten een een groepje gezellige dames. 🙌❤️ we hebben zo lekker gegeten!
Ik ging voor een ontbijt feestje met pannenkoeken, vers fruit, brood, bananenbrood, yoghurt met granola, juiceshot én een heerlijke latte. 😋 wat een heerlijk begin van de dag!
.
.
#eindhoven #eindhovencity #thehappinesskitchen #thehappinesskitchen040 #hotspot #pannenkoeken #pancakes #fruit #ontbijt #ontbijtje #breakfast #breakfastparty #latte #juice #foodie #healthy #healthyfood #gezond #gezondeten #foodquotesnl
  • Oh.My.God!! 😍 er is een nieuwe hotspot in Eindhoven: @waffelicious_netherlands . Je eet er de lekkerste wafels met zelf te kiezen toppings ❤️🙌.
Na alle reacties van gisteren op m’n stories heb ik meteen het artikel online gezet met veel foto’s! 🤤 Ik ga zeker nog een keer terug voor zo’n bubblewaffle! Wie gaat er mee?.
.
Ik mag jullie een gratis wafel geven! Check snel het artikel 🙌.
.
Directe link naar het artikel in bio.
.
#eindhoven #hotspot #eindhovencity #waffelicious #snack #treat #bubblewaffle #wafel #waffle #oreo #aardbeien #ananas #chocolade #snoepen #lunch
  • Deze rabarbercrumble met blauwe bessen is ongelofelijk lekker. 😍 Het perfecte nagerecht, maar ook eigenlijk net zo goed als tussendoortje of ontbijt! Daarnaast ook nog eens helemaal paleo.
.
Directe link naar recept in bio.
.
#rabarber #rabarbercrumble #rhubarb #rhubarbcrumble #blauwebessen #crumble #snack #tussendoortje #ontbijt #breakfast #nagerecht #paleo #paleolifestyle #healthy #healthyfood #gezond #gezondeten #foodie #foodquotesnl #feedfeed