Recepten Zoet

Nutella rondjes

Nutella rondjes

Tags:      

Deze nutella rondjes zijn een lekker zondags receptje, want; je hebt maar 3 ingrediënten nodig! Veel makkelijker kan ik het eigenlijk niet maken vandaag. Bladerdeeg, nutella (of andere notenpasta) en 1 ei in huis? Dan kun je nu de keuken induiken en dan heb je straks iets lekkers te snoepen bij de thee/koffie.

Het draaien en oprollen van deze koekjes is helemaal niet moeilijk, maar geeft wel net dat extra effect aan deze bladerdeeg hapjes. Bij de bereiding heb ik stap-voor-stap foto’s geplaatst van hoe je dit doet.
Het enige waar je even rekening moet houden is dat je vingers uiteindelijk helemaal onder de nutella zullen zitten 🙂

Nutella rondjes

Ingrediënten, voor 8 koekjes
– 2 el nutella
– 1 pakje vers bladerdeeg van Tante Fanny
– 1 ei

Bereiding
Haal het bladerdeeg alvast uit de koelkast zodat deze wat zachter kan worden.
Rol het bladerdeeg uit.

Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius (hetelucht).
Zet een bakplaat bekleed met bakpapier klaar.

Smeer de nutella op 1 helft van het bladerdeeg en laat een randje van een halve centimeter vrij.
nutella rondjes 1

 

 

 

 

 

Klap het bladerdeeg dicht en druk de randjes met je vingers aan.
nutella rondjes 2

 

 

 

 

 

Snijd repen van ongeveer 1,5 cm breed.
nutella rondjes 3

Neem beide uiteindes van een reep vast en draai deze in tegenovergestelde richting.
nutella rondjes 4

Rol vervolgens de reep op en druk het uiteinde een beetje vast. Leg de rolletjes op de bakplaat.
nutella rondjes 5

Klop het ei los in een kommetje en bestrijk de koekjes met een beetje ei.

Bak de nutella rondjes in 15-20 minuten gaar in de oven.

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Deze overheerlijke pastasalade met kip, groene asperges en (zelfgemaakte) pesto is perfect op de warmere dagen die er nu weer aankomen 🙌.
Directe link naar recept in bio.
  • Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Met maar 4 ingrediënten 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Dit 👆dames en heren is echt hemels! Oosterse zalm met een frisse salade; om je vingers bij af te likken 🙌❤️. Een receptje dat ik ontwikkelde voor paleo.nl.
Zie stories voor de link!
  • Oh my.. het recept voor dé lekkerste cake met aardbeien staat nu online!! 🍓geloof mij: die wil je zo snel mogelijk een keer maken 🙌.
Link naar het recept in m'n bio!
  • The 🥑 struggle is real! 😂
  • Met maar 3 ingrediënten (ok en peper & zout) zet je deze aubergine lasagne op tafel. Heerlijk als bijgerecht!
🍆 1 op de 10 Nederlanders eet wel eens aubergine... laten we daar wat aan veranderen!
Recept staat op m'n website 🙌
  • Vorige week dronk ik een overheerlijke guilty koffie met stroopwafel bij @theoatmealbar 😍. Je leest (en ziet) nu meer over deze hotspot in Eindhoven op m'n website!
Directe link naar artikel in bio & stories 🙌
  • Vorige week na een lang wel/niet spelletje in m'n hoofd tóch maar een donut gekocht. 🍩 Neem ik een hap... blijkt ie gevuld te zijn met een rare crème 🤦‍♀️ YUCK! Haha dus bij twijfel niet altijd doen!