Drankjes Inspiratie Recepten Reviews

Infruition; water drinken was nog nooit zo lekker

infruition water drinken

Tags:         

Water drinken, de meeste mensen doen het helaas niet genoeg. Eerlijk is eerlijk; ik hoor ook bij die meeste mensen. Maar sinds ik de Infruition heb word ik er steeds beter in. Van 1 a 2 glazen water per dag zit ik nu toch op 1,4 liter.. het begin is gemaakt!
Met de Infruition voeg je makkelijk de lekkerste smaakjes toe aan je water (zonder kunstmatige toevoegingen) met fruit/groente/kruiden/etc. Vandaag deel ik mijn lievelingssmaken met jullie.

De Infruition heeft een handig compartiment die je kunt vullen met de lekkerste dingen. Op de foto hierboven zie je alles samen waaruit mijn favorieten bestaan. Maar er is nog zoveel meer mogelijk!
Naast dit heeft de Infruition meerdere fijne eigenschappen, ze zijn namelijk; 100% BPA vrij, lekdicht en de fles kan in de vaatwasser (het compartiment en dop helaas niet). Vooral dat lekdichte is erg fijn! En het is nog helemaal waar ook; ik had hem zelf een keer gewoon in m’n tas gegooid waarin ook met laptop zat… niks aan het handje!

Maar goed, nu even terug naar mijn favorieten smaken om toe te voegen aan het water:

infruition water drinken

 1. Aardbei en basilicum
 2. Grapefruit en munt
infruition water drinken

3. Kaneel, sinaasappel en munt
4. Komkommer, citroen en bleekselderij

infruition water drinken

5. Frambozen en rozemarijn
6. Bosbessen en limoen

Buiten deze 6 zijn er natuurlijk nog duizend-en-een andere combinaties mogelijk. Vooral gewoon veel proberen met smaken die je het lekkerste vind en je komt vanzelf je favorieten tegen. En anders kun je altijd met deze 6 combinaties beginnen ๐Ÿ™‚

Ik vul de fles ’s ochtends voor ik naar mijn werk ga met het fruit/groente/kruiden en doe er dan al water bij. Op het moment dat ik dan op mijn werk ben (uurtje rijden) zijn de smaken er al lekker ingetrokken. Ook handig; mocht ik in de file terecht komen dan weet ik zeker dat ik wat lekkers te drinken heb.
De rest van de dag vul ik de fles gewoon bij.


 

Wil je zelf ook graag zo’n handige fles? Neem dan eens een kijkje op superlunch.nl

  3 reacties

 • Danielle 13 april 2016 Beantwoord

  Wat een goede tip om er kaneel in te doen. Die kende ik nog niet. Ik drink helaas ook echt te weinig water en op deze manier lukt het mij wel steeds beter om meer te drinken.

 • […] citrusvruchten, aardbeien, bosbessen, munt of een combinatie van alle in het water. Kijk maar eens hier voor wat […]

 • jaa weer een paar nieuwe combinaties gevonden, ik ga ze binnenkort uitproberen.
  Vooral kaneel, sinaasappel, munt lijkt me erg lekker.

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Dat moment dat je tijdens je burn-out weer gaat werken. Je leest nu hoe dat voor mij was en welke beslissing daar bij kwam kijken. Dat was namelijk hรฉt moment dat ik besloot toch echt mijn eigen bedrijf uit te gaan bouwen! โœจ.
.
Directe link in bio.
 • Zo, ik heb net boodschappen gedaan en duik nu de keuken in! Er staan 10 recepten op de planning ๐Ÿ™Œ.
Laatste kookronde voor deze opdracht ๐Ÿ˜ข; het was echt een leuke opdracht!!
Nu op zoek naar een nieuwe opdrachtgever; vanaf half december ben ik weer beschikbaar om aan de slag te gaan ๐Ÿ’ช.
 • Deze chocolade kruidnoten tiramisu is onwijs lekker! ๐Ÿ˜ ร‰n geschikt voor het gehele gezin, want in dit recept gebruik ik geen alcohol, ei of koffie ๐Ÿ™Œ
.
Directe link naar recept in bio.
 • Tag de grootste twix fan!! ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ˜ โค๏ธDeze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediรซnten voor nodig ๐Ÿ™Œ.
.
Directe link naar recept in m'n bio.
 • Deze pastinaakpuree met spitskool en spekjes is een lekker, makkelijk รฉn gezond receptje! Daarnaast past het perfect bij het weer van de afgelopen dagen.
Het staat al een tijdje online maar blijft 1 van mijn favorieten!
.
Directe link naar recept in mโ€™n bio.
 • Er staat me nu toch een lekker ontbijtje online ๐Ÿ˜ deze pannenkoekjes met ricotta zijn echt hemels!! Die wil je gewoon een keer eten!
.
Directe link naar recept staat in mโ€™n bio.
 • Als je de nieuwste smaak van Tony Chocolonely binnenkrijgt moet je die uiteraard meteen proeven! ๐Ÿ™Œ en dat deed ik!
De smaak melk pompoenpit cranberry is helemaal goedgekeurd ๐Ÿ˜โค๏ธ Yum!
 • Makkelijkste maaltijd ooit! Krieltjes, groenten รฉn worst uit de oven ๐Ÿ™Œ. Dit maak je gewoon lekker op 1 bakplaat dus perfect als je geen zin hebt om af te wassen ๐Ÿ˜‚.
.
Directe link naar recept in mโ€™n bio en stories.