Inspiratie Reviews

Airfryer E-book: 15 zoete recepten

airfryer e-book

Tags:        

 

Vandaag vertel ik jullie wat meer over het airfryer E-book met 15 zoete recepten van The Amazing Kitchen. Hét eerste zoete airfryer E-book! Uiteraard ben ik helemaal bevooroordeeld, want ik ben 1 van de maaksters van dit boekje. Samen met mijn moeder heb ik een website opgericht die alleen maar om de airfryer draait. Dit eerste boekje is het logische vervolg daarop.

Schwarzwalderkirsh

Veel mensen hebben tegenwoordig een airfryer, want het is gewoon echt een fijn apparaat. Hij gebruikt minder stroom, is draagbaar én een alleskunner. Zo kun je in de airfryer echt veel meer dan alleen maar frietjes bakken.
Steeds meer mensen komen daar achter en gebruiken de airfryer voor het bakken van vlees, groentes en cake. En daarom wilden wij jullie laten zien dat je er ook de lekkerste zoete recepten in kunt bakken.

Zo vind je in het boekje onder andere; madeleines, schwarzwalderkirsch taartjes, tarte tatin, en een heuse verjaardagstaart. Oh en de zebracake en nog 10 andere recepten om je vingers bij af te likken!

Madeleines

Dus ben je in het bezit van een airfryer én wil je zoveel mogelijk uit je airfryer halen? Dan denk ik dat dit boekje een mooi begin is! Je tovert de lekkerste baksels op tafel. Uiteraard hebben we alle recepten voorzien van een stap-voor-stap bereidingswijze die makkelijk te volgen is.

Benieuwd naar het boekje of bestellen? Hier vind je meer informatie.

En als je dan toch op de website bent.. neem een kijkje tussen alle heerlijke recepten die er al op staan!

verjaardagstaart

 

  2 reacties

 • jos jacobs 9 juni 2016 Beantwoord

  ik heb het boek besteld en betaald maar nog niet ontvangen

  • Simone 9 juni 2016 Beantwoord

   Dat is vervelend! Heb je al in je spam gekeken voor de zekerheid?
   Stuur anders even een mail naar info@theamazingkitchen dan kunnen we kijken waar het mis is gegaan.

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Eat the 🌈 rainbow! Ik hou wel van een goede salade als lunch, geen verrassing toch? Deze kleurrijke salade met roodlof, appel en mosterd vinaigrette js echt een feestje om te eten 🙌; zo lekker!!
Het receptje staat online, zodat je deze ook snel een keer kunt maken.
.
Link in bio en stories. 
#salade #lunch #lunchenzonderboterham #eattherainbow
 • Je lunchbox vullen is wat mij betreft serious business (haha... kijk mij eens serieus kijken dan 😅)! Maar hé, met een goedgevulde lunchbox heb je weer een heerlijke maaltijd om naar uit te kijken. Kan ik je meteen verklappen dat ik achter de schermen met iets héél leuks bezig ben 😍. Wat, zoals je vast al kunt raden, alles te maken heeft met lekker en gezond lunchen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lunch #lunchbox #lunchboxideas #bohotiffin #salade #salad #gezond #gezondeten #gezondlunchen #lunchen #lekkerengezond #health #healthy #healthyfood #paleo #itsme #lunchprep #groenten #groentenindehoofdrol #spinaziesalade #spinachsalad #foodie #indekeuken #foodquotesnl
 • Als je nou echt zin hebt in een zomers ontbijtje dan moet je echt eens deze watermeloen pizza maken! 🍉🙌❤️ overheerlijk, gezond en echt een lust voor het oog.
Dit lekkere receptje ontwikkelde ik voor paleo.nl en vind je daar op de website.
#watermeloen #pizza #ontbijtpizza #paleo
 • Heb je al gezien dat deze veel te lekkere chocolate chip cupcakes sinds vanochtend online staan?! Met een twist want ze zijn gemaakt met vanille yoghurt 🙌. Dus als je zin hebt om wat lekkers te bakken.... deze zijn echt een aanrader ❤️!
.
Link in bio en stories.
.
#cupcakes #chocolatechipcupcakes #yoghurt #vanilleyoghurt
 • Ienemienemutte 🍎🍓🍉🍒. Gisteren ging manlief boodschappen doen en kwam terug met al dit lekkere rode fruit, he knows me so well! ❤️ zo lekker.
.
Wat is jouw favoriet?
.
#watermeloen #kersen #appels #aardbeien #snoepen
 • ‘I haven’t been everywhere but it’s on my list’ 🚐🗺 deze vakantie in het zuid-westen van Amerika en rondreizen met de camper behoort toch wel tot 1 van de tofste vakanties tot nu toe ❤️🙌. Vooral door de vrijheid die we hebben ervaren door met een camper te reizen.
Dit is in Death Valley... alleen op de wereld.
.
Wat was jouw tofste vakantie tot nu toe?.
.
#deathvalley #camperreis #alleenopdewereld
 • Is het al tijd voor de vrijmibo?! 🎉 ja? Heb je dan ook iets lekkers zoals deze ovenbitterballen van @vandobbennl ? Want die kunnen toch niet ontbreken bij een feestje 🙌.
Ik deed een onderzoekje naar de favoriete dip Nederland (aka mijn volgers) en het resultaat staat nu online.
Wat denk jij dat de nummer 1 is?
.
Link in bio en stories.
.
#ovenbitterballen #vandobbenoven #vrijmibo #bitterballen
 • Zo, ik heb net boodschappen in huis gehaald voor een kookdagje! Vandaag op de planning; 7 recepten 🙌💪🙌, niet voor mezelf maar een leuke opdracht.
Volgende week ook weer koken en fotograferen maar dan wél voor een eigen project 😍! Maar nu eerst deze toffe opdracht afronden!
#receptontwikkeling #fotografie #foodfotografie #zzper #foodie #boodschappen