IJs Paleo Recepten

Kersenijs (n’icecream / modellenijs)

paleo kersenijs

Tags:     

Dit overheerlijke kersenijs maak je met maar 3 ingrediënten. Daarnaast zit het boordevol heerlijke smaken en zet je het binnen 5 minuten op tafel (als je fruit al bevroren is), dat noem ik nou echt fastfood! Maar dan wel de gezondere versie 🙂

Iedereen ziet ze wel voorbij komen, het bananenijs oftewel n’icecream of modellenijs. Ijs dat je maakt met bevroren banaan in de basis. Ik voegde er kersen en een klein beetje plantaardige melk aan toe. Top het af met wat nootjes en je feest is compleet!

Dit is trouwens ook meteen een reden waarom je eigenlijk altijd bevroren banaan in je vriezer moet hebben liggen. Als je daarnaast verschillende soorten ander fruit in de vriezer hebt kun je lekker varieren met de smaak.

Eerlijk is eerlijk, een banaan uit het vuistje eten zul je mij nooit zien doen. Maar zodra die banaan ergens doorheen gaat heb ik er geen problemen mee. Als die banaan dan in dit ijs verwerkt is word ik er zelfs echt vrolijk van! Want een ijsje, die gezond is en zonder rare toevoegingen? Dat willen we allemaal wel! Maak eens dit kersenijs, ik beloof je dat je ervan gaat genieten.

paleo kersenijs

Ingrediënten, voor 1 persoon
– 1 bevroren banaan (in plakken of stukken)
– 1 handvol bevroren kersen
– 4 el kokosmelk
– 2 el grofgehakte walnoten

Bereiding
Doe de bevroren banaan, kersen en kokosmelk in je keukenmachine en mix tot je een romig ijs hebt.

Doe in een schaaltje en bestrooi met de grofgehakte walnoten.

 

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Zo, ik blijf nog even in het zoete sfeertje met deze kokosbollen 😍🙌 gebakken in de airfryer!
Deze testte ik voor @theamazingkitchen (de website die ik samen met mijn moeder run) en je vindt het daar nu online! Ik zal zo de link in m’n stories delen 👍
  • Yes 🙌 voor deze muffins met blauwe bessen en sinaasappel kom je wel je bed uit!
In plaats van boter gebruikte ik ricotta en dat smaakt verrassend lekker 😍.
.
De directe link naar het recept staat in m’n bio.
  • Bij een verjaardag hoort lekkers! Mijn moeder @anjasfoodblog bakte deze heerlijke appel plaattaart 😍 , ik denk dat ik nog een stukje pak 😏
  • Wow! 😍 Paarse lente-ui!! Ik kwam deze gisteren tegen bij de AH en het ziet er wel mooi uit toch?! Ik heb ze niet meegenomen, dus geen idee of ze ook anders smaken... heb jij ze al gezien/geprobeerd?
Wel tof voor een mooi kleuraccentje! ❤️
  • Deze pizza met halloumi èn rundercervelaat is echt onwijs lekker! Dus als je vanavond zin hebt in 🍕dan moet je zeker deze maken 🙌! Met een kant-en-klare pizzabodem zet je deze binnen 20 minuten op tafel.
De link naar het recept staat in m’n bio.
  • Kies voor kleur en seizoen! Zorg voor variatie in je groenten en fruit 🍎🍐🍊🍆🥕🥒. Er staat een nieuw artikel online waarin ik je vertel waarom dat zo belangrijk is.
Directe link in bio.
  • Deze salade is echt heerlijk en perfect als lunch! Hij staat nu online en ik vertel je meteen waarom deze me aan een jaren 80/90 feestje doet denken 😂.
Directe link naar recept in bio.
  • Zondag bakdag, dus: Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.