Foodie magazine winactie

Foodie magazine

Eindelijk, eindelijk is het dan zo ver; de tweede editie van het Foodie magazine waar ik samen met mijn collega’s veel liefde in heb gestopt. Een magazine dat helemaal in het teken van paleo staat; boordevol recepten, succesverhalen en artikelen.
En het leuke; ik mag er 1 weggeven!

Sinds maart werk ik voor paleo.nl, ik heb mijn droombaan gevonden hoor! Elke week ben ik bezig met het bedenken van recepten, styling voor de foto’s en daarnaast nog andere leuke klussen. Echt waar, als je me een jaar geleden zou vertellen dat ik mijn droombaan zou vinden dan had ik je nog niet geloofd!

Het Foodie magazine is 1 van de dingen waar we achter de schermen hard aan hebben gewerkt. De uitspraak ‘Hard work pays off’ gaat hier zeker op! Want wat is ‘ie mooi geworden en wat zijn we er allemaal trots op!

Foodie magazine

In dit magazine 55 heerlijke en zomerse recepten onderverdeeld in; Tapas, BBQ, picknick, salade bar, n’icecream en vakantielanden.
Ook staan er weer succesverhalen in, waaronder die van mij! Want tja.. ook ik heb een paleo succesverhaal :) Daarnaast nog een weekmenu en andere nuttige informatie.

winnen?

Dus, dit geweldig toffe magazine wil je toch gewoon in huis hebben?!?

Zoals ik al zei; ik ga 1 van jullie blij maken! 1 van jullie ontvangt een exemplaar in de brievenbus.
Wat moet je daarvoor doen?

Laat onder dit artikel een reactie achter waarom je dit magazine graag zou willen winnen.

That’s it! Echt? Ja echt!
En nog leuker; vanavond om 21:00 maak ik al de winnaar bekend! Dus geen weken in spanning zitten, maar gewoon al dezelfde dag weten of jij de gelukkige bent.

EDIT: de winnaar is: Salina!!
Gefeliciteerd! je hebt een mailtje van me ontvangen

Mocht je nou niet willen wachten of niet gewonnen hebben; het magazine kun je t/m vrijdag nog bestellen zonder verzendkosten via www.foodiemag.nl.

45 gedachten over “Foodie magazine winactie

 1. Lianne schreef:

  Oh, lijkt mij leuk om mee op vakantie te nemen. De verhalen te lezen en lekker geïnspireerd te raken, om na te vakantie weer lekker in de keuken te gaan staan!

 2. Jolanda Siegl schreef:

  Ik heb sinds 1 jaar last van een te iets traag werkende schildklier. Nog geen medicijnen maar wil dmv voeding mijn gewicht onder controle houden. Daarbij komt dat ik langzaam in de overgang kom, dus dat bevordert mijn gewicht ook al niet. In tijd van 1 jaar 5 kilo aangekomen en het is zo moeilijk om die kwijt te raken. Ben ik 1 kilo kwijt, na een beetje zondigen zit er weer 1.5 kilo aan 😈 om gek van te worden. Ik ben maar 1.64 groot, een ukkies dus en daarom zou ik zo graag dit willen winnen zodat ik in ieder geval mijn gewicht op peil kan houden. En wie weet wel wat kilo’s ermee kwijt raken. Dat zou super zijn.
  Groetjes en een fijne dag.
  Jolanda Siegl

 3. Linda schreef:

  Ik wil echt minder suikers binnen krijgen, ook voor mijn kinderen vind ik dit belangrijk!
  Daarom ben ik op zoek naar alternatieven om uit te proberen. Of het vooral bij de kids in de smaak valt.
  Ik denk dat het Foodie magazine mij daar goed bij kan helpen! :-)

 4. Marjolijn schreef:

  Ik ben op het moment met rectepten bedenken/maken inspiratieloos..
  Met het boek Foodie kan ik weer heerlijke dingetjes op tafel zetten!! 😊

 5. Linda Maes schreef:

  Ik wou paleo leren kennen
  Want mijn schoondochter is er wild van en zij voelt zich er beter bij.
  Met dot magazine zou ik al een mooie start hebben.
  Prachtig initiatief!

 6. Mary van Riel schreef:

  Ik wil dit blad heeeel graag winnen, omdat ik een mini-huiskamer restaurant heb en er ook gasten komen die erg geinteresseerd zijn in Paleo voeding.
  Ik kan veel mensen, inclusief mezelf, erg blij maken, met dit “gewonnen, zeer goed uitziende blad,
  veel inspiratie en werken aan Gezond en Anders eten.

 7. Karen de Greef schreef:

  Ik zou wel willen winnen om te ontdekken of het een positief effect heeft op mijn pds! En een paar kilootjes minder zou ook niet erg zijn 😁

 8. De Raedemaecker lynn schreef:

  OH ik wil foodie foodie foodie! Foodie in handtas, foodie in de keuken, foodie in de zetel, foodie tijdens pauze, foodie in mijn mond, foodie in bed, foodie op reis, foodie all the way and everywhere!!!

 9. Carolien schreef:

  Lijkt me super leuk en handig om te winnen probeer fitter en gezonder te worden en af te vallen ben al een paar kilo kwijt maar met extra ideeën en lekkere recepten zal dit nog sneller gaan hoop ik en wie wil nou niet zon prachtig magazine met zo veel lekkere gezonde recepten

 10. kristel dijkhuizen schreef:

  Dat zou tof zijn voor meer variatie sinds ik bevallen was van mijn zoontje vollop met mn gewicht bezig geweest nu 1,5 jaar verder zit ik onder het gewicht voor dat ik zwanger was dus het proberen waard maaar de variatie word steeds moeilijker

 11. Katja schreef:

  De laatste tijd ben ik lekker aan het experimenteren met veganistische recepten en heb ik een supergoede blender gekocht. Paleo is nieuw voor mij. Ik zou er graag meer over willen weten! :)

 12. josé schreef:

  wat een leuke actie hebben jullie weer op touw gezet. dit prachtige tijdschrift mag natuurlijk mijn kant op komen. ik zal het veelvuldig gaan gebruiken. de recepten zien er verrukkelijk uit.
  voor degene die dit gaat winnen. je hebt echt een super kado in handen.

 13. Ingrid schreef:

  Ha Simone, wat zou dat fijn zijn om nieuwe inspiratie te mogen ontvangen, ik kook veel paleo dus kan die nieuwe inspiratie heel goed gebruiken en ook mijn kinderen inspireer ik ermee!

  Hartelijke groet

 14. Kim Coenen schreef:

  Inspiratie voor nieuwe gerechten zijn bij mij altijd welkom. Geen dag het zelfde eten, maar altijd afwisseling en nieuwe recepten proberen. Er is zoveel lekkers op de wereld, daar wil ik echt van genieten! :D

 15. Daisy schreef:

  Proficiat met jullie tweede editie!
  Het ziet er fris uit en mooi qua vormgeving. Ik wil graag meedoen om dit magazine te winnen.
  Ik ben dol op inspirerende recepten! Dus laat maar komen… :)

 16. Suzanne schreef:

  Het zou echt super tof zijn om deze te winnen. Ik ben net afgestudeerd van mijn Master studie en heb nu weer zeeën van tijd, dus dat betekent weer lekker koken en bakken en alle recepten uit deze Foodie uitproberen 😊

  • Yvonne gommans schreef:

   Ik ben sinds 3 jaar heel bewust met gezonde voeding bezig en vind het heerlijk om lekkere recepten bij elkaar te zoeken. Dus deze foodie past daar prima bij. Fijne dag nog.

 17. Diana Bakker schreef:

  Sinds November 2015 hebben wij een ander voedingspatroon aangenomen in ons gezin. Vooral na mijn chemokuur wil ik zeker meer mee bezig zijn. Alle tips en recepten zijn daarom van harte welkom.

 18. Salina schreef:

  Ik wil natuurlijk zoals iedereen ook graaaag winnen! Zoals jij dacht nooit je droombaan te zullen vinden heb ik nooit gedacht een foodie te worden. Mijn moeder had een hekel aan alles wat met de keuken te maken had en de stoom kwam al uit haar oren als we vroegen wat we gingen eten. Niet verwonderlijk daarom ook dat mijn kookkunsten wat zacht gezegd een beetje onder-ontwikkeld waren. Mijn vriend heeft menig keer veel lol gehad om mijn gave om zelfs de makkelijkste recepten te laten mislukken. Maar ik geef niet op en wil graag gezond en natuurlijk eten en zo heel af en toe maak ik iets wat zowaar lekker smaakt! Misschien kunnen de recepten uit dit magazine mijn imago (die echt wel in de lift zit) nog redden ;-).

 19. Paula schreef:

  Ik zou het magazine heel graag willen winnen. Wil dolgraag jet Paleo beginnen, maar vind het zo lastig om gerechten te verzinnen….. Wellicht dat dit magazine helpt????

 20. Iris olivier schreef:

  Ik zou graag willen winnen. Omdat ik houdt van koken en alles wat daar mee te maken heeft. We gaan dadelijk verhuizen en dan weer alle ruimte heb om te koken en te variëren.. fingers crossed

 21. Francis schreef:

  Het lijkt me echt een feestje om een exemplaar van jullie blad als cadeautje te ontvangen in mijn brievenbus. Ten eerste, hoe leuk is het om eens iets te winnen! Ten tweede, omdat echte post in je brievenbus zoveel leuker is! Ten derde, lijkt het me heerlijk om mee te nemen op vakantie en ook daar eens lekker en verantwoord te koken! Ten vierde, ben ik al een tijdje bezig te eten zonder toegevoegde suikers en andere toevoegingen en lijkt deze speciale paleo editie me een hele mooie extra inspiratiebron voor mij en mijn gezin!
  Daarom zeg ik…..”Kom maar door met die mooie nieuwe Foodies inmijn brievenbus” want deze Foodie kan niet wachten!

 22. Marjolein schreef:

  Die zou ik wel graag willen hebben!! Door mijn zwangerschap heb ik momenteel niet zoveel energie en lig ik veel op bed/op de bank, en zou me met dit tijdschrift wel prima kunnen vermaken!!

 23. Sharon schreef:

  Oh deze wil ik heel graag winnen! Vanaf vandaag heb ik 2 weken zomervakantie tussen de drukte van de coschappen door, en ik vind het heerlijk ontspannend om elke dag lekker te koken, met zo’n magazine gaat dat sowieso lukken natuurlijk :)

 24. Loes Hartman schreef:

  Ik doe heel graag mee.. ik tob al jaren met heftige pds klachten en ben al erg met mijn voeding bezig maar wil mij nog meer in paleo verdiepen. Inspiratie in de vorm van dit mooie tijdschrift is meer dan welkom!

 25. Daisy Hillaert schreef:

  Zou super zijn om het te winnen. Al een jaar met paleo bezig, blijf het soms nog lastig vinden. Voor mijn eigen gezondheid moet ik blijven volhouden. Zou leuk zijn wat nieuwe recepten uit te proberen en zo gestimuleerd om door te zetten. Wie niet waagt……

 26. Elly schreef:

  paleo is al drie jaar een levenswijze voor mij, een oprechte aanrader voor iedereen die bewust in het leven staat. Ik hoop oprecht te winnen, dit omdat ik keer op keer geïnspireerd wil worden.

 27. milene schreef:

  Een heerlijk magazine voor op vakantie, kan ik gelijk de bbq en picknick tips uitproberen. Sinds kort in de paleo verdiept, en hoe fijn als ik hier nog meer over te weten kom en me kan laten inspireren door de heerlijke gerechten!

 28. Ingrid schreef:

  sinds mijn dochter en ik geen geraffineerde suiker meer eten omdat onze lichaam daar erg heftig op reageren(onbedoeld afvallen terwijl je moet aankomen, extreem moe zijn, huid uitslag enz.) ben ik op zoek naar lekkere recepten zonder suiker en bewuster eten. en ja ik ben dus erg nieuwsgierig naar dit magazine.

 29. Larissa schreef:

  Holy moly. STOP DE TIJD.

  Een foodie, ik durf te zeggen dat ik dit label direct met alle liefde op mijn voorhoofd plak.
  Ik ben kwart Surinaams en heb de gezelligheid en het familiegevoel dat bij eten hoort dan ook echt meegekregen in mijn opvoeding. Van knapperige groenten tot pittig vlees… Toetjes, loempia’s, sushi, watermeloen, zoete aardappel… Je kunt me er bijna voor wakker maken. Ik let er verder goed op dat ik niet meer dan 1200-1500kc eet per dag, anders wordt ik zo’n propje XD.

  Healthy food, met dit magazine zou ik direct in m’n hangmat springen om er vervolgens de eerste 2 uur niet meer uit te komen.

  Kom maar op.

  Heel veel liefs!

  Larissa

 30. Pascale schreef:

  Jaaa.. mijn vriend klaagt al weken dat ik niks lekkers meer bak (gebrek aan inspiratie!)
  Als ik win, zal ik hem wat lekkers laten kiezen en het voor hem bakken. De liefde van de man gaat Door de maag, toch??

 31. Marianne schreef:

  Er gaat niks boven papierenboek, dat heb ik altijd bij de hand, staat altijd in mijn receptenstandaard, altijd uw mooie foto’s en gerafineerde recepten bij de hand, top! ( anders print ik ze altijd uit)

 32. Greet schreef:

  Lijkt me héél erg leuk om te winnen, alleen heb ik net dit nummer besteld…
  Dan zou ik wel graag het 1e nummer krijgen :-D
  Ik ben sinds 2 maanden bezig met paleo en voel me hier super bij!
  Had maanden lang een opgeblazen buik, dat is nu over
  Ik ben gek op recepten, dus vandaar dat ik meedoe

 33. Carola van den Broek schreef:

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Voor mij telt namelijk ook elke hap! Als ik iets eet waar ik niet van kan genieten, omdat ik het niet lekker vind of te snel moet eten, telt die hap eigenlijk niet. Eten, en ook het koken en bakken daarvan 😉, is mijn grootste hobby! Er over lezen vind ik erg leuk, mooie foodfoto’s bekijken en nieuwe inspiratie op doen!

 34. Nienke schreef:

  Ik kan wel wat nieuwe inspiratie gebruiken voor heerlijke zomerse recepten! Ook ben ik erg benieuwd naar de succesverhalen die mij weer kunnen inspireren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *