Ei Hartige snacks Lunch Paleo Recepten Vis

Spinaziewraps met gerookte zalm

spinaziewraps gerookte zalm

Tags:      

Deze spinaziewraps met zalm zien er toch super leuk uit?! Niet alleen wil het oog ook wat, ze smaken ook nog eens super lekker. Ze zijn daarnaast ook nog eens erg makkelijk te maken, dus een driedubbele win als je het mij vraagt!
Nog een groot voordeel: Je hebt maar 3 ingrediënten nodig (buiten zout en peper).

Dit is weer een multifunctioneel gerechtje. Ze zijn namelijk heerlijk als ontbijt, lunch of als snack/borrelhapje. Zelfs als aanvulling op je diner zouden ze niet misstaan.
Zelf heb ik ze al eerder gegeten als lunch, deze keer maakte ik ze voor een feestje. Net als normale wraps kun je deze in stukjes snijden en er prikkertjes in steken.

En ik kan je garanderen; bijna iedereen lust deze! Mocht je nou niet zo’n fan zijn van gerookte zalm dan kun je deze ook vervangen door bijvoorbeeld ham of kipfilet.

Het groene maakt deze wraps natuurlijk extra leuk om te zien, iedereen zal benieuwd zijn waardoor ze zo fel groen van kleur zijn. Uiteraard gebruiken we geen kleurstoffen maar gewoon de natuurlijke groene kleur van spinazie.

spinaziewraps gerookte zalm

Ingrediënten, voor 2 wraps
– 4 eieren
– flinke hand spinazie
– 125 gr gerookte zalm
– zout en peper

Bereiding
Zorg dat de spinazie goed gewassen is.

Doe de spinazie samen met de eieren in een blender en pulseer tot je een egaal groen mengsel hebt. Breng op smaak met een snuf zout en peper.

Verhit een koekenpan met een scheutje (olijf) olie en giet de helft van het spinaziemengsel erin.

Laat ongeveer 3 minuten op laag vuur bakken tot de bovenkant begint te stollen.
Draai de wrap om en bak deze kant nog 1 a 2 minuten.

Herhaal met het resterende spinaziemengsel.

Laat de wraps helemaal afkoelen.

Verdeel de gerookte zalm in het midden van de wrap en rol ze strak op.

 

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Vanochtend was ik uitgenodigd om bij de heropening van de vernieuwde HEMA in Tilburg aanwezig te zijn. Wat een onwijs mooie winkel met een tof nieuw concept; lekker Hema. 🎉❤️ ik ben fan!!! Zeker een bezoekje waard als je in Tilburg bent, ik kan niet wachten tot Eindhoven ook omgetoverd wordt 🙌.
(We gingen bovenop al het tofs ook nog naar huis met een goedgevulde goodiebag en een gelaserde snijplank)
  • Net boodschappen gehaald voor een aantal recepten. Hoe vaak eet jij knolselderij of pastinaak? Ik vind ze namelijk beide erg lekker maar koop ze bijna nooit...
  • Yum, deze portobello's met geitenkaas en walnoten zijn echt overheerlijk! 😍 lekker als lunch, voorgerecht of hoofdgerecht; je kunt er alle kanten mee op.
De directe link naar het recept staat in m'n bio.
  • Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Met maar 4 ingrediënten maak je hem 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Fan van popcorn? 🍿ik geef je 10 redenen om er meer van te eten! (Waaronder 3 receptjes)
Directe link baar het artikel en receptjes in m'n bio.
  • Dit 👆 overheerlijke recept voor courgette met tonijn staat nu online! Voor de smaak voegen we mijn favoriete specerijen toe.
De directe link naar het recept staat in m'n bio.
  • Deze gepofte zoete aardappel met kaas staat al 2 jaar online maar behoort nog steeds tot de top 15 van meest bezochte recepten. Het is dan ook onwijs lekker 🙌!!
De directe link naar het recept staat in m'n bio.
  • Ben je nog op zoek naar een lekker ontbijtje? Dan moet je zeker deze 'pancakes from heaven' van @chefmetlef maken. Het recept komt uit zijn boek en staat nu op m'n website!
De directe link naar het recept staat in m'n bio.