Inspiratie Persoonlijk

Nieuw FoodQuotes logo

nieuw logo

Tags:   

Het is tijd, tijd voor een nieuw FoodQuotes logo. Soms veranderen dingen omdat het daar nou eenmaal de juiste tijd voor is. Zo was ik al een tijdje mijn logo beu, deze had ik namelijk vrij snel een keer zelf gemaakt. Niet super slecht, maar het kon beter.
En mijn nieuwe logo? Dat is 1000 maal beter!

Mijn nieuwe logo is een écht logo. Tenminste, dat vind dan. Een mix van verschillende elementen en tja, ik word er echt vrolijk van! Het is een echt eigen logo en geen dertien-in-een-dozijn.

Of zoals de ontwerper het noemt: “tomatensoep met Quotes”  🙂

FoodQuotes

Ik heb het logo laten ontwerpen door een vriend. En eigenlijk was het al vrij snel helemaal precies zoals ik wilde! Zo was ik al meteen fan van het tekstwolkje met het bord.

Vanaf nu ga je dit logo als watermerk terugzien op mijn foto’s. Verder zullen jullie wellicht niet veel veranderingen merken en zien, behalve dat ik er nu zo blij mee ben dat ik er natuurlijk overal mee ga pronken!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe logo?

 

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • YUM!! ik maakte deze cake met chocolade kruidnoten ❤️ zo lekker!! En Ik vind dus dat patroontje in de cake ook meteen zo leuk 🙌 (lijkt bijna wel op een luipaard print).
.
Directe link naar recept in m’n bio.
  • Dat moment dat je tijdens je burn-out weer gaat werken. Je leest nu hoe dat voor mij was en welke beslissing daar bij kwam kijken. Dat was namelijk hét moment dat ik besloot toch echt mijn eigen bedrijf uit te gaan bouwen! ✨.
.
Directe link in bio.
  • Zo, ik heb net boodschappen gedaan en duik nu de keuken in! Er staan 10 recepten op de planning 🙌.
Laatste kookronde voor deze opdracht 😢; het was echt een leuke opdracht!!
Nu op zoek naar een nieuwe opdrachtgever; vanaf half december ben ik weer beschikbaar om aan de slag te gaan 💪.
  • Deze chocolade kruidnoten tiramisu is onwijs lekker! 😍 Én geschikt voor het gehele gezin, want in dit recept gebruik ik geen alcohol, ei of koffie 🙌
.
Directe link naar recept in bio.
  • Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig 🙌.
.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Deze pastinaakpuree met spitskool en spekjes is een lekker, makkelijk én gezond receptje! Daarnaast past het perfect bij het weer van de afgelopen dagen.
Het staat al een tijdje online maar blijft 1 van mijn favorieten!
.
Directe link naar recept in m’n bio.
  • Er staat me nu toch een lekker ontbijtje online 😍 deze pannenkoekjes met ricotta zijn echt hemels!! Die wil je gewoon een keer eten!
.
Directe link naar recept staat in m’n bio.
  • Als je de nieuwste smaak van Tony Chocolonely binnenkrijgt moet je die uiteraard meteen proeven! 🙌 en dat deed ik!
De smaak melk pompoenpit cranberry is helemaal goedgekeurd 😍❤️ Yum!