Inspiratie Reviews

Natalie’s kookboek

natalie's kookboek

Tags:    

Van Natalie, naar Natalieskeuken naar Natalie’s kookboek. Dat is toch een mooie transformatie?! Ze begon een aantal jaren geleden al haar recepten te delen op Instagram, later een mooie website en nu is haar Natalie’s kookboek er dan echt!

Natalie en ik gaan ‘way-back’, al heel erg lang volgen we elkaar op Instagram en ik heb Natalie altijd met veel plezier gevolgd. Een nuchtere dame die weet wat ze wilt en de lekkerste dingen uit de keuken tovert. Alles draait bij Natalie om het delen; delen van lekker eten en positiviteit! Dat mensen dat waarderen dat is logisch; ze is dan ook een geliefd insta-mama voor velen.

Maar goed, terug naar het boek! Ik ontving namelijk van Natalie als 1 van de eersten haar boek digitaal, eerlijk is eerlijk.. ik voel me best vereerd.
Eerlijk is eerlijk, ik keek natuurlijk meteen het hele boek uitgebreid door en ik was al meteen onder de indruk! Want wat is het een mooi boek geworden.

natalie's kookboek

Met de tips in het begin, eventuele vervangers voor producten, duidelijke recepten en mooie foto’s is dit zeker een boek wat je in je bezit wilt hebben. Het boek staat boordevol basis recepten, maar uiteraard ook snacks, drankjes, zoete baksels en nog veel meer lekkers! Erg fijn is dat het boek ook voor mensen is met een koemelk of glutenovergevoeligheid, maar ook los daarvan is het een prettig boek. De titel is dan ook niet voor niks ‘op weg naar eerlijk eten’.

Het boek is onderverdeeld in 9 hoofdstukken, namelijk; (h)eerlijk ontbijt, op je gezondheid, salades, soepen, deeg, p-dag (pasta, pizza, patat, pannenkoek), madiwododagen, dippen & smeren en als laatste vooraf en toetjes.

Dit boek is ideaal voor iemand die net begint met koken door alle basisrecepten, maar ook voor diegene die al vaak in de keuken te vinden is is dit boek een aanrader. 160 pagina’s dik, harde kaft,  A4 formaat en bij elk recept een foto; het is een mooi en geweldig boek! Een echt Natalie’s keuken kookboek.

 

Wil je het boek graag bestellen? Dat kan op de website van Natalie.
Oh en als je er dan toch bent; neus meteen even rond tussen al die heerlijke recepten!

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Deze overheerlijke pastasalade met kip, groene asperges en (zelfgemaakte) pesto is perfect op de warmere dagen die er nu weer aankomen 🙌.
Directe link naar recept in bio.
  • Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Met maar 4 ingrediënten 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Dit 👆dames en heren is echt hemels! Oosterse zalm met een frisse salade; om je vingers bij af te likken 🙌❤️. Een receptje dat ik ontwikkelde voor paleo.nl.
Zie stories voor de link!
  • Oh my.. het recept voor dé lekkerste cake met aardbeien staat nu online!! 🍓geloof mij: die wil je zo snel mogelijk een keer maken 🙌.
Link naar het recept in m'n bio!
  • The 🥑 struggle is real! 😂
  • Met maar 3 ingrediënten (ok en peper & zout) zet je deze aubergine lasagne op tafel. Heerlijk als bijgerecht!
🍆 1 op de 10 Nederlanders eet wel eens aubergine... laten we daar wat aan veranderen!
Recept staat op m'n website 🙌
  • Vorige week dronk ik een overheerlijke guilty koffie met stroopwafel bij @theoatmealbar 😍. Je leest (en ziet) nu meer over deze hotspot in Eindhoven op m'n website!
Directe link naar artikel in bio & stories 🙌
  • Vorige week na een lang wel/niet spelletje in m'n hoofd tóch maar een donut gekocht. 🍩 Neem ik een hap... blijkt ie gevuld te zijn met een rare crème 🤦‍♀️ YUCK! Haha dus bij twijfel niet altijd doen!