Inspiratie Reviews

Natalie’s kookboek

natalie's kookboek

Tags:    

Van Natalie, naar Natalieskeuken naar Natalie’s kookboek. Dat is toch een mooie transformatie?! Ze begon een aantal jaren geleden al haar recepten te delen op Instagram, later een mooie website en nu is haar Natalie’s kookboek er dan echt!

Natalie en ik gaan ‘way-back’, al heel erg lang volgen we elkaar op Instagram en ik heb Natalie altijd met veel plezier gevolgd. Een nuchtere dame die weet wat ze wilt en de lekkerste dingen uit de keuken tovert. Alles draait bij Natalie om het delen; delen van lekker eten en positiviteit! Dat mensen dat waarderen dat is logisch; ze is dan ook een geliefd insta-mama voor velen.

Maar goed, terug naar het boek! Ik ontving namelijk van Natalie als 1 van de eersten haar boek digitaal, eerlijk is eerlijk.. ik voel me best vereerd.
Eerlijk is eerlijk, ik keek natuurlijk meteen het hele boek uitgebreid door en ik was al meteen onder de indruk! Want wat is het een mooi boek geworden.

natalie's kookboek

Met de tips in het begin, eventuele vervangers voor producten, duidelijke recepten en mooie foto’s is dit zeker een boek wat je in je bezit wilt hebben. Het boek staat boordevol basis recepten, maar uiteraard ook snacks, drankjes, zoete baksels en nog veel meer lekkers! Erg fijn is dat het boek ook voor mensen is met een koemelk of glutenovergevoeligheid, maar ook los daarvan is het een prettig boek. De titel is dan ook niet voor niks ‘op weg naar eerlijk eten’.

Het boek is onderverdeeld in 9 hoofdstukken, namelijk; (h)eerlijk ontbijt, op je gezondheid, salades, soepen, deeg, p-dag (pasta, pizza, patat, pannenkoek), madiwododagen, dippen & smeren en als laatste vooraf en toetjes.

Dit boek is ideaal voor iemand die net begint met koken door alle basisrecepten, maar ook voor diegene die al vaak in de keuken te vinden is is dit boek een aanrader. 160 pagina’s dik, harde kaft,  A4 formaat en bij elk recept een foto; het is een mooi en geweldig boek! Een echt Natalie’s keuken kookboek.

 

Wil je het boek graag bestellen? Dat kan op de website van Natalie.
Oh en als je er dan toch bent; neus meteen even rond tussen al die heerlijke recepten!

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Zo, ik blijf nog even in het zoete sfeertje met deze kokosbollen 😍🙌 gebakken in de airfryer!
Deze testte ik voor @theamazingkitchen (de website die ik samen met mijn moeder run) en je vindt het daar nu online! Ik zal zo de link in m’n stories delen 👍
  • Yes 🙌 voor deze muffins met blauwe bessen en sinaasappel kom je wel je bed uit!
In plaats van boter gebruikte ik ricotta en dat smaakt verrassend lekker 😍.
.
De directe link naar het recept staat in m’n bio.
  • Bij een verjaardag hoort lekkers! Mijn moeder @anjasfoodblog bakte deze heerlijke appel plaattaart 😍 , ik denk dat ik nog een stukje pak 😏
  • Wow! 😍 Paarse lente-ui!! Ik kwam deze gisteren tegen bij de AH en het ziet er wel mooi uit toch?! Ik heb ze niet meegenomen, dus geen idee of ze ook anders smaken... heb jij ze al gezien/geprobeerd?
Wel tof voor een mooi kleuraccentje! ❤️
  • Deze pizza met halloumi èn rundercervelaat is echt onwijs lekker! Dus als je vanavond zin hebt in 🍕dan moet je zeker deze maken 🙌! Met een kant-en-klare pizzabodem zet je deze binnen 20 minuten op tafel.
De link naar het recept staat in m’n bio.
  • Kies voor kleur en seizoen! Zorg voor variatie in je groenten en fruit 🍎🍐🍊🍆🥕🥒. Er staat een nieuw artikel online waarin ik je vertel waarom dat zo belangrijk is.
Directe link in bio.
  • Deze salade is echt heerlijk en perfect als lunch! Hij staat nu online en ik vertel je meteen waarom deze me aan een jaren 80/90 feestje doet denken 😂.
Directe link naar recept in bio.
  • Zondag bakdag, dus: Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.