Diner Lunch Recepten

Saladebowl met vegan visburger

saladebowl

Tags:    

Na het succes van de aspergeburger ging ik ook aan de slag met de SoFishburger van SoFine. Een heerlijke burger met een krokant jasje. Enne, deze burger is 100% visvriendelijk. Wat? Ja, deze burger is namelijk echt een vegan burger; geen dierlijke producten.

Een goed gevulde salade is wat mij betreft altijd een goed plan; als lunch maar ook als diner. Door het eten van een salade als lunch krijg je weer wat extra groenten binnen, zo weet je zeker dat je genoeg vitaminen en vezels eet. Eet daarbij als diner ook nog een grote portie groenten en het feest is compleet!

Terug naar de salade, dit recept is echt mijn nieuwe favoriet. Knapperige en frisse sla met heerlijke groenten en daarbij een warme burger. Echt, zo weet je zeker dat je gaat genieten!

De burgers verwarmde ik zelf in de oven, zo kan ik in de tijd dat ze garen de groenten snijden, de dressing maken en de salades samenstellen.

saladebowl

Ingrediënten, voor 2 personen
– 2 SoFishburgers
– 2 handenvol romaine sla
– 2 tomaten
– halve komkommer
– 4 radijsjes
– 2 el ingemaakte uitjes
– 2 el croutons

Ingrediënten dressing
– 4 el (plantaardige) yoghurt
– 0,5 tot 1 el water
– 0,5 tl oregano
– 0,5 tl dille
– zout en peper

 

Bereiding

Verwarm de SoFishburgers zoals aangegeven op de verpakking.

Snijd ondertussen de tomaat in dunne plakken.
Gebruik een mandoline om dunne linten van de komkommer te schaven.
Maak de radijsjes schoon en snijd in dunne plakjes.

Meng alle ingrediënten voor de dressing in een kommetje. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Verdeel alle ingrediënten over 2 kommen/borden.

Snijd beide burgers doormidden en leg deze op de salade.
Voeg naar smaak dressing toe.

 


Denk je nou na het zien van deze foto’s en het lezen van het recept; die wil ik ook wel eens proberen! Nou, dan heb ik iets leuks voor je; je kunt namelijk heel de maand juli de SoFine producten online bij jumbo bestellen met maar liefst 50% korting. Gebruik hiervoor de volgende code: SoFine50.
Geen zin om online te bestellen? Uiteraard kun je de burgers ook in de winkel kopen, kijk hier voor de verkooppunten. (helaas dan wel zonder de korting)

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Deze overheerlijke pastasalade met kip, groene asperges en (zelfgemaakte) pesto is perfect op de warmere dagen die er nu weer aankomen 🙌.
Directe link naar recept in bio.
  • Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Met maar 4 ingrediënten 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Dit 👆dames en heren is echt hemels! Oosterse zalm met een frisse salade; om je vingers bij af te likken 🙌❤️. Een receptje dat ik ontwikkelde voor paleo.nl.
Zie stories voor de link!
  • Oh my.. het recept voor dé lekkerste cake met aardbeien staat nu online!! 🍓geloof mij: die wil je zo snel mogelijk een keer maken 🙌.
Link naar het recept in m'n bio!
  • The 🥑 struggle is real! 😂
  • Met maar 3 ingrediënten (ok en peper & zout) zet je deze aubergine lasagne op tafel. Heerlijk als bijgerecht!
🍆 1 op de 10 Nederlanders eet wel eens aubergine... laten we daar wat aan veranderen!
Recept staat op m'n website 🙌
  • Vorige week dronk ik een overheerlijke guilty koffie met stroopwafel bij @theoatmealbar 😍. Je leest (en ziet) nu meer over deze hotspot in Eindhoven op m'n website!
Directe link naar artikel in bio & stories 🙌
  • Vorige week na een lang wel/niet spelletje in m'n hoofd tóch maar een donut gekocht. 🍩 Neem ik een hap... blijkt ie gevuld te zijn met een rare crème 🤦‍♀️ YUCK! Haha dus bij twijfel niet altijd doen!