Diner Lunch Recepten

Saladebowl met vegan visburger

saladebowl

Tags:    

Na het succes van de aspergeburger ging ik ook aan de slag met de SoFishburger van SoFine. Een heerlijke burger met een krokant jasje. Enne, deze burger is 100% visvriendelijk. Wat? Ja, deze burger is namelijk echt een vegan burger; geen dierlijke producten.

Een goed gevulde salade is wat mij betreft altijd een goed plan; als lunch maar ook als diner. Door het eten van een salade als lunch krijg je weer wat extra groenten binnen, zo weet je zeker dat je genoeg vitaminen en vezels eet. Eet daarbij als diner ook nog een grote portie groenten en het feest is compleet!

Terug naar de salade, dit recept is echt mijn nieuwe favoriet. Knapperige en frisse sla met heerlijke groenten en daarbij een warme burger. Echt, zo weet je zeker dat je gaat genieten!

De burgers verwarmde ik zelf in de oven, zo kan ik in de tijd dat ze garen de groenten snijden, de dressing maken en de salades samenstellen.

saladebowl

Ingrediënten, voor 2 personen
– 2 SoFishburgers
– 2 handenvol romaine sla
– 2 tomaten
– halve komkommer
– 4 radijsjes
– 2 el ingemaakte uitjes
– 2 el croutons

Ingrediënten dressing
– 4 el (plantaardige) yoghurt
– 0,5 tot 1 el water
– 0,5 tl oregano
– 0,5 tl dille
– zout en peper

 

Bereiding

Verwarm de SoFishburgers zoals aangegeven op de verpakking.

Snijd ondertussen de tomaat in dunne plakken.
Gebruik een mandoline om dunne linten van de komkommer te schaven.
Maak de radijsjes schoon en snijd in dunne plakjes.

Meng alle ingrediënten voor de dressing in een kommetje. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Verdeel alle ingrediënten over 2 kommen/borden.

Snijd beide burgers doormidden en leg deze op de salade.
Voeg naar smaak dressing toe.

 


Denk je nou na het zien van deze foto’s en het lezen van het recept; die wil ik ook wel eens proberen! Nou, dan heb ik iets leuks voor je; je kunt namelijk heel de maand juli de SoFine producten online bij jumbo bestellen met maar liefst 50% korting. Gebruik hiervoor de volgende code: SoFine50.
Geen zin om online te bestellen? Uiteraard kun je de burgers ook in de winkel kopen, kijk hier voor de verkooppunten. (helaas dan wel zonder de korting)

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Dat moment dat je tijdens je burn-out weer gaat werken. Je leest nu hoe dat voor mij was en welke beslissing daar bij kwam kijken. Dat was namelijk hét moment dat ik besloot toch echt mijn eigen bedrijf uit te gaan bouwen! ✨.
.
Directe link in bio.
  • Zo, ik heb net boodschappen gedaan en duik nu de keuken in! Er staan 10 recepten op de planning 🙌.
Laatste kookronde voor deze opdracht 😢; het was echt een leuke opdracht!!
Nu op zoek naar een nieuwe opdrachtgever; vanaf half december ben ik weer beschikbaar om aan de slag te gaan 💪.
  • Deze chocolade kruidnoten tiramisu is onwijs lekker! 😍 Én geschikt voor het gehele gezin, want in dit recept gebruik ik geen alcohol, ei of koffie 🙌
.
Directe link naar recept in bio.
  • Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig 🙌.
.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Deze pastinaakpuree met spitskool en spekjes is een lekker, makkelijk én gezond receptje! Daarnaast past het perfect bij het weer van de afgelopen dagen.
Het staat al een tijdje online maar blijft 1 van mijn favorieten!
.
Directe link naar recept in m’n bio.
  • Er staat me nu toch een lekker ontbijtje online 😍 deze pannenkoekjes met ricotta zijn echt hemels!! Die wil je gewoon een keer eten!
.
Directe link naar recept staat in m’n bio.
  • Als je de nieuwste smaak van Tony Chocolonely binnenkrijgt moet je die uiteraard meteen proeven! 🙌 en dat deed ik!
De smaak melk pompoenpit cranberry is helemaal goedgekeurd 😍❤️ Yum!
  • Makkelijkste maaltijd ooit! Krieltjes, groenten én worst uit de oven 🙌. Dit maak je gewoon lekker op 1 bakplaat dus perfect als je geen zin hebt om af te wassen 😂.
.
Directe link naar recept in m’n bio en stories.