IJs Paleo Recepten

Cantaloupe slush

Cantaloupe slush

Tags:      

Dit receptje voor Cantaloupe slush is echt onwijs makkelijk te maken, met maar 2 ingrediënten. Waarvan je er 1 ook nog zou kunnen vervangen door water.. Dus dan heb je maar 1 ingrediënt nodig, want dat water hebben we tegenwoordig standaard al in huis 😉

Dit ijsje is echt heerlijk op een warme en zwoele zomeravond. Maar ook als snack overdag is dit perfect. Of word je overhit wakker? Ook dan kun je deze slush eten! Het is gewoon een fijn en super gezond recept en dat maakt dus dat je er echt alle kanten mee op kunt.

Ik gebruik in het receptje kokoswater omdat ik deze standaard in de koelkast heb liggen. Het geeft meteen een heerlijk tropisch tintje. Uiteraard kun je het kokoswater vervangen door gewoon kraanwater, als je een goede rijpe meloen hebt zal de smaak sowieso al overheerlijk zijn.

Cantaloupe slush

Ingrediënten
– 1 Cantaloupe meloen
– 3 el (kokos)water

 

Bereiding

Snij de meloen doormidden en schep met een lepel de pitten eruit.
Schep vervolgens het vruchtvlees eruit en doe in een zakje of bakje en zet in de vriezer.

Bewaar eventueel een halve meloen als je daarin de slush wilt serveren.

Laat de meloen minimaal 6 uur in je vriezer liggen.

Doe de bevroren meloen samen met het (kokos)water in je keukenmachine en pulseer tot het slush is.
Niet te lang! Het is namelijk extra lekker als het een wat grove structuur heeft.

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Mijn beste 9 foto’s van 2017! Ik zie wel dat jullie hier vooral van lekkere dingen houden 😋🙌😍
  • • Counting my blessings •
Vandaag ben ik 2 jaar getrouwd met de leukste en liefste man die ik ooit heb ontmoet ❤️.
Terwijl ik hier zat te genieten van een geweldige zonsondergang in Amerika was ik zo dankbaar!.
✨ Dankbaar dat ik deze geweldige reis kon maken met mijn man.
✨ Dankbaar dat de heftige tijd van de burn-out, waar ik niks meer kon, grotendeels achter me ligt en dat reizen weer kan.
✨ Dankbaar voor alle steun van alle lieve familie en vrienden om me heen.
✨ Dankbaar voor jullie en al jullie lieve reacties 😘
  • Ohh 😍❤️ deze chocolate chip pancakes waren echt héél erg lekker! Met daarbij eindelijk een kop goede koffie. Goed begin van de dag!
  • Dit stukje Amerika; de Horseshoe Bend, maakte echt indruk op me! Een gigantische bocht in de Colorado rivier omgeven door 300 meter hoge wanden.
Daar zit ik dan; 50 cm naar achteren en dan is het 300 meter lager! Nog nooit eerder heb ik zo’n last van hoogtevrees gehad 🙈. Door de zonnebril zie je de paniek in m’n ogen niet én door de zonnebril zie ik de diepte gelukkig niet achter me... 😎.
Vandaag gaan we richting de doorzichtige brug over de Grand Canyon maar of ik daar overheen durf te lopen? 😱😧😅
  • Je kunt er hier in Amerika niet onder uit; kerst komt er aan! Overal hangen versieringen en elke winkel verkoop kerstkoekjes (uiteraard met decoratie). Dit gingerbread mannetje kon in ik San Francisco niet laten liggen. 😍❤️ heerlijk!!
  • Terwijl ik op vakantie ben verschijnen er heerlijke tapasrecepten online! Deze 👆5 staan nu al op je te wachten 😍. Wat is jouw favoriete tapa?
.
Link naar website in bio.
  • Dit 👆 was echt de meest toffe diner tot nu toe! We hebben er echt overheerlijk gegeten én ik nam nog een stuk homemade carrotcake mee 😍❤️ (zie m’n stories).
Al deze pareltjes zal ik uiteindelijk delen op m’n website 🙌
  • Indrukwekkend is het perfecte woord voor Death Valley! Alsof je alleen op de wereld bent.
Wat een verschil van dag en nacht met Las Vegas (waar we nu zijn), dan geef ik toch de voorkeur aan de rust van de natuur. ✨❤️