IJs Paleo Recepten

Cantaloupe slush

Cantaloupe slush

Tags:      

Dit receptje voor Cantaloupe slush is echt onwijs makkelijk te maken, met maar 2 ingrediënten. Waarvan je er 1 ook nog zou kunnen vervangen door water.. Dus dan heb je maar 1 ingrediënt nodig, want dat water hebben we tegenwoordig standaard al in huis 😉

Dit ijsje is echt heerlijk op een warme en zwoele zomeravond. Maar ook als snack overdag is dit perfect. Of word je overhit wakker? Ook dan kun je deze slush eten! Het is gewoon een fijn en super gezond recept en dat maakt dus dat je er echt alle kanten mee op kunt.

Ik gebruik in het receptje kokoswater omdat ik deze standaard in de koelkast heb liggen. Het geeft meteen een heerlijk tropisch tintje. Uiteraard kun je het kokoswater vervangen door gewoon kraanwater, als je een goede rijpe meloen hebt zal de smaak sowieso al overheerlijk zijn.

Cantaloupe slush

Ingrediënten
– 1 Cantaloupe meloen
– 3 el (kokos)water

 

Bereiding

Snij de meloen doormidden en schep met een lepel de pitten eruit.
Schep vervolgens het vruchtvlees eruit en doe in een zakje of bakje en zet in de vriezer.

Bewaar eventueel een halve meloen als je daarin de slush wilt serveren.

Laat de meloen minimaal 6 uur in je vriezer liggen.

Doe de bevroren meloen samen met het (kokos)water in je keukenmachine en pulseer tot het slush is.
Niet te lang! Het is namelijk extra lekker als het een wat grove structuur heeft.

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Deze overheerlijke pastasalade met kip, groene asperges en (zelfgemaakte) pesto is perfect op de warmere dagen die er nu weer aankomen 🙌.
Directe link naar recept in bio.
  • Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Met maar 4 ingrediënten 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Dit 👆dames en heren is echt hemels! Oosterse zalm met een frisse salade; om je vingers bij af te likken 🙌❤️. Een receptje dat ik ontwikkelde voor paleo.nl.
Zie stories voor de link!
  • Oh my.. het recept voor dé lekkerste cake met aardbeien staat nu online!! 🍓geloof mij: die wil je zo snel mogelijk een keer maken 🙌.
Link naar het recept in m'n bio!
  • The 🥑 struggle is real! 😂
  • Met maar 3 ingrediënten (ok en peper & zout) zet je deze aubergine lasagne op tafel. Heerlijk als bijgerecht!
🍆 1 op de 10 Nederlanders eet wel eens aubergine... laten we daar wat aan veranderen!
Recept staat op m'n website 🙌
  • Vorige week dronk ik een overheerlijke guilty koffie met stroopwafel bij @theoatmealbar 😍. Je leest (en ziet) nu meer over deze hotspot in Eindhoven op m'n website!
Directe link naar artikel in bio & stories 🙌
  • Vorige week na een lang wel/niet spelletje in m'n hoofd tóch maar een donut gekocht. 🍩 Neem ik een hap... blijkt ie gevuld te zijn met een rare crème 🤦‍♀️ YUCK! Haha dus bij twijfel niet altijd doen!