IJs Paleo Recepten

Cantaloupe slush

Cantaloupe slush

Tags:      

Dit receptje voor Cantaloupe slush is echt onwijs makkelijk te maken, met maar 2 ingrediënten. Waarvan je er 1 ook nog zou kunnen vervangen door water.. Dus dan heb je maar 1 ingrediënt nodig, want dat water hebben we tegenwoordig standaard al in huis 😉

Dit ijsje is echt heerlijk op een warme en zwoele zomeravond. Maar ook als snack overdag is dit perfect. Of word je overhit wakker? Ook dan kun je deze slush eten! Het is gewoon een fijn en super gezond recept en dat maakt dus dat je er echt alle kanten mee op kunt.

Ik gebruik in het receptje kokoswater omdat ik deze standaard in de koelkast heb liggen. Het geeft meteen een heerlijk tropisch tintje. Uiteraard kun je het kokoswater vervangen door gewoon kraanwater, als je een goede rijpe meloen hebt zal de smaak sowieso al overheerlijk zijn.

Cantaloupe slush

Ingrediënten
– 1 Cantaloupe meloen
– 3 el (kokos)water

 

Bereiding

Snij de meloen doormidden en schep met een lepel de pitten eruit.
Schep vervolgens het vruchtvlees eruit en doe in een zakje of bakje en zet in de vriezer.

Bewaar eventueel een halve meloen als je daarin de slush wilt serveren.

Laat de meloen minimaal 6 uur in je vriezer liggen.

Doe de bevroren meloen samen met het (kokos)water in je keukenmachine en pulseer tot het slush is.
Niet te lang! Het is namelijk extra lekker als het een wat grove structuur heeft.

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wow! 😍 Paarse lente-ui!! Ik kwam deze gisteren tegen bij de AH en het ziet er wel mooi uit toch?! Ik heb ze niet meegenomen, dus geen idee of ze ook anders smaken... heb jij ze al gezien/geprobeerd?
Wel tof voor een mooi kleuraccentje! ❤️
  • Deze pizza met halloumi èn rundercervelaat is echt onwijs lekker! Dus als je vanavond zin hebt in 🍕dan moet je zeker deze maken 🙌! Met een kant-en-klare pizzabodem zet je deze binnen 20 minuten op tafel.
De link naar het recept staat in m’n bio.
  • Kies voor kleur en seizoen! Zorg voor variatie in je groenten en fruit 🍎🍐🍊🍆🥕🥒. Er staat een nieuw artikel online waarin ik je vertel waarom dat zo belangrijk is.
Directe link in bio.
  • Deze salade is echt heerlijk en perfect als lunch! Hij staat nu online en ik vertel je meteen waarom deze me aan een jaren 80/90 feestje doet denken 😂.
Directe link naar recept in bio.
  • Zondag bakdag, dus: Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Ben jij ook zo verslaafd aan je telefoon? Ik maak er vooral héél veel foto’s mee en dan uiteraard vooral van eten 😋.
Ik vertel je er wat meer over op m’n blog. Directe link in bio en stories!
  • Deze overheerlijke ratatouille met geitenkaas staat nu online! Een heerlijke maaltijd zonder vlees. Enne, alleen maar ❤️ liefde voor zoveel kleur op je bord toch?
Directe link naar het recept in m'n bio en stories.
  • Morgen staat er kookdag gepland! Voor een opdrachtgever heb ik een aantal lekkere recepten bedacht en die ga ik morgen koken en fotograferen! ❤️ it!!!