Hotspots Inspiratie

Lancering nieuw foodconcept HEMA

HEMA

Tags:   

21 September was het dan zo ver; de feestelijke heropening van de HEMA Tilburg waar de pilot start voor hun nieuwe foodconcept. Toen ik de uitnodiging kreeg om deze opening bij te wonen wist ik al meteen; daar wil ik heen! Want ja, de HEMA, daar kom ik echt wel vaak. Het is zo’n winkel die bij Nederland hoort en je niet uit het straatbeeld kunt denken.

HEMA

LEKKER HEMA; een nieuw foodconcept dat perfect past bij het hier en nu, naar mijn idee is dit echt een geweldige stap van de HEMA. Het sluit naadloos aan bij de beleving van eten nu en ik hoop dan ook dat alle andere vestigingen snel overgaan op dit nieuwe concept. De vestiging in Tilburg is compleet verbouwd en geeft met de opening het startsein van een pilot, de winkels in Veghel, Maassluis, Antwerpen en Brussel zullen ook nog volgen. Maar voor nu; op naar Tilburg dus!

HEMA

HEMA

Het nieuwe foodconcept draait compleet om lekker, verantwoord en vers eten. HEMA wil het met het concept dus nog makkelijker maken voor jou (en mij 🙂 ) om gevarieerd en gezond te eten. Alles wordt namelijk zo recht voor je neus klaargemaakt! Waar ze vroeger nog dingen kant-en-klaar inkochten wordt nu dus alles echt door HEMA zelf gemaakt én zoveel mogelijk lokaal ingekocht. En daar word ik dus als foodie onwijs blij van!

Bij binnenkomst begin ik met een lekkere kop koffie en een verse smoothie. Ik koos de aardbei-munt smoothie en die was heerlijk! Geen tandpasta smaak, maar precies goed. Ik word blij van smoothies en als een winkel die verkoopt heb je mijn hart eigenlijk al gewonnen 😉  Naast de verse smoothies verkopen ze ook handig meeneem bakjes met fruit en groenten, maar ook de smoothiebowl is aanwezig! Deze heb ik niet geproefd maar ik hoorde goede geluiden om me heen van collega-bloggers.

HEMA

Foto: Mo Barends

Na de officiële opening door de burgemeester stroomden de eerste gasten (die al tijden voor de deur stonden te wachten) naar binnen en was het meteen een drukte van jewelste. Iedereen was natuurlijk onwijs benieuwd naar de nieuwe winkel en daarbij kregen de eerste 250 gasten ook nog eens een goodiebag. (die goed gevuld was, want wij als pers kregen ook zo’n mooie tas mee)

Wij gingen daarna met alle pers naar boven naar het nieuwe restaurant en namen plaats aan een lange tafel. Al meteen waren wij allemaal onwijs verrast van de verschillende zitjes die ze gecreëerd hebben! In het midden staat 1 lange tafel die restaurant en winkel met elkaar verbind, maar er zijn ook genoeg tafeltjes, boots en zitjes. Natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht! Wat ik zo leuk vond is dat bijvoorbeeld de boots (zo’n lekkere u-vormige bank met een tafel in het midden) een perfect werkplekje zouden zijn! Toch midden in de winkel en toch in je eigen wereldje; mét stopcontact. Als ik in Tilburg zou wonen dan weet ik wel waar ik af en toe zou gaan werken!

In dit restaurant maken ze dus ook alles zelf en naar eigen recept. Pizza’s, broodjes, salades, soep, frietjes, smoothiebowls, gebak etc; er is genoeg lekkers te vinden. Die pizza’s die worden trouwens ook echt in een traditionele steenoven gebakken. Uiteraard kregen we deze te proeven en ja, die was onwijs lekker!

HEMA

Zoals je al wel hebt kunnen lezen; ik ben echt oprecht enthousiast over dit nieuwe concept!
De nieuwe inrichting van de winkel is ook echt het bezoeken waard, maar LEKKER HEMA heeft toch echt wel een beetje mijn hart gestolen 🙂

 

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wow! 😍 Paarse lente-ui!! Ik kwam deze gisteren tegen bij de AH en het ziet er wel mooi uit toch?! Ik heb ze niet meegenomen, dus geen idee of ze ook anders smaken... heb jij ze al gezien/geprobeerd?
Wel tof voor een mooi kleuraccentje! ❤️
  • Deze pizza met halloumi èn rundercervelaat is echt onwijs lekker! Dus als je vanavond zin hebt in 🍕dan moet je zeker deze maken 🙌! Met een kant-en-klare pizzabodem zet je deze binnen 20 minuten op tafel.
De link naar het recept staat in m’n bio.
  • Kies voor kleur en seizoen! Zorg voor variatie in je groenten en fruit 🍎🍐🍊🍆🥕🥒. Er staat een nieuw artikel online waarin ik je vertel waarom dat zo belangrijk is.
Directe link in bio.
  • Deze salade is echt heerlijk en perfect als lunch! Hij staat nu online en ik vertel je meteen waarom deze me aan een jaren 80/90 feestje doet denken 😂.
Directe link naar recept in bio.
  • Zondag bakdag, dus: Tag de grootste twix fan!! 🙌 😍 ❤️Deze Twix cake staat al een tijdje op de website en blijft grote favoriet. Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig 🙌.
Directe link naar recept in m'n bio.
  • Ben jij ook zo verslaafd aan je telefoon? Ik maak er vooral héél veel foto’s mee en dan uiteraard vooral van eten 😋.
Ik vertel je er wat meer over op m’n blog. Directe link in bio en stories!
  • Deze overheerlijke ratatouille met geitenkaas staat nu online! Een heerlijke maaltijd zonder vlees. Enne, alleen maar ❤️ liefde voor zoveel kleur op je bord toch?
Directe link naar het recept in m'n bio en stories.
  • Morgen staat er kookdag gepland! Voor een opdrachtgever heb ik een aantal lekkere recepten bedacht en die ga ik morgen koken en fotograferen! ❤️ it!!!