Body Gezondheid Inspiratie Lifestyle Reviews

TakeDaily, voor je dagelijkse vitamines +kortingscode

Take Daily

Tags:      

Hoe zorg jij dat je je dagelijkse vitamines binnenkrijgt en weet je eigenlijk wel op welke vlakken je wat extra ondersteuning zou kunnen gebruiken? Ik testte TakeDaily uit en vertel je er graag wat meer over. Wellicht nรณg handiger en leuker; ik geef je tips om je vitamines in te nemen, je krijgt 50% korting รฉn je maakt kans op een maand gratis gepersonaliseerde vitamines!

Op de website van TakeDaily kun je een test doen om te kijken welke vitaminen en mineralen jij nodig hebt als aanvulling op je eetpatroon. Een makkelijke test die je binnen 2 minuten ingevuld hebt. Bij mij kwam daaruit: Multi vitamine D+, Energy support en Omega-3 visolie. Als je de test gedaan hebt kun je de supplementen bestellen, ze vallen vervolgens elke maand zo op je deurmat en jij hoeft er verder niet echt meer bij na te denken.

Je hoeft ze nu alleen nog maar elke dag in te nemen! Elke maand ontvang je jouw gepersonaliseerde pakket met daarin doordrukstrips voor elke dag. In deze strips zitten de supplementen die voor jou elke dag van belang zijn.
Nog zo’n voordeel; je kunt je vitamines makkelijk stop zetten. Een puntje dat ik zelf altijd erg belangrijk vind bij het afsluiten van een abonnement.

Persoonlijk was ik al erg blij met het feit dat de visolie capsules niet zo onwijs groot zijn! Want ik ben niet zo goed in het doorslikken van (grote) pillen, dat dat tussen m’n oren zit weet ik ook wel… maar dat maakt het nog niet makkelijker ๐Ÿ˜‰ .
Ik deed een oproepje op instagram en vroeg aan mijn volgers wat hun ultieme tip is om het doorslikken van pillen makkelijker te maken. Onwijs veel reacties heb ik gekregen! Want wat blijkt; er is echt een hele grote groep mensen die hier ook moeite mee heeft.

Take Daily

Tips om pillen door te slikken

De tips die ik van mijn volgers kreeg zijn;

 • houd je hoofd niet achterover, want dan blokkeer je je slokdarm.
 • neem de pillen in met wat appelmoes, yoghurt of ander eten
 • leg de pil zover mogelijk achterin je mond en neem dan een paar slokken water achter elkaar
 • iemand had gehoord (nog niet geprobeerd) dat het zou helpen om de pil in te smeren met olijfolie
 • neus dichthouden bij het doorslikken
 • sommige capsules kun je openmaken en de inhoud mengen met je eten; dit wel altijd checken of het echt kan/mag

 

Kortingscode voor 50%

Denk je nou, hรฉ dat wil ik ook wel eens proberen?! Dan heb ik speciaal voor jou een code waarmee je 50% korting krijgt op de eerste maand van jouw persoonlijke TakeDaily abonnement.
Daarmee kun je dus de eerste maand (als je 3 supplementen hebt) uitproberen voor maar โ‚ฌ 9,48 .
Dat is zelfs inclusief verzendkosten!

Gebruik de code FOODQUOTES bij het bestellen op de website van TakeDaily voor de korting.

 

–Winactie Gesloten–

Denk jij nou, ja ik wil het wel een maandje gratis proberen? En zeg nou zelf… wie wil dat niet?!

Laat dan een reactie achter! Een simpele “JA” is al genoeg ๐Ÿ™‚

 

* Gebruik een geldig emailadres zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
* Deze winactie loopt tot en met 4 april, op 5 april zal de winnaar bekend gemaakt worden.

 

 

  10 reacties

 • Aafke 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja! Ik zou graag een maand supplementen op maat willen proberen!

 • Carolien 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja ik zou graag een gratis maandje het willen uit proberen wie niet he en wel leuk dat je de tips met iedereen deelt zo heeft er iedereen wat aan

 • Fieke 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja! Met mijn drukke leventje als student, bestuur van mijn hockeyvereniging en een gevuld sociaal leven kan ik best wel een steuntje in de rug gebruiken zodat de vitamientjes gewoon op peil blijven ! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

 • Liz 30 maart 2018 Beantwoord

  Lijkt me leuk om te proberen! ๐Ÿค—๐Ÿคฉ

 • Ruth 30 maart 2018 Beantwoord

  Jaa leuk om uit te proberen! ๐Ÿ˜Š

 • Daniรซl 30 maart 2018 Beantwoord

  een simpele JA

 • Renske 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja!
  Ik mis wel de beste tips om pillen in te nemen. Neem een flesje gevuld met 1/4 water, pil op je tong leggen, lippen om de flesopening leggen en drinken. Haal je lippen niet van de flesopening terwijl je drinkt.

 • Kirsten 30 maart 2018 Beantwoord

  Oh Yasss! Of gewoon ja natuurlijk!

 • Anne 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja, ben enorm benieuwd!

 • Babette 30 maart 2018 Beantwoord

  Jaaa lijkt me fijn om te proberen๐Ÿ˜

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Op zoek naar een lekker lunchrecept? ๐Ÿ™Œ Deze omelet met groene asperges is zoโ€™n gerechtje dat echt overheerlijk is en waar je een paar uur op vooruit kunt. Een echt feestje ๐ŸŽ‰ op je bord als je het mij vraagt.
.
Link in bio en stories.
.
#lunch #lunchen #omelet #omelette #egg #eggs #asperges #asparagus #groeneasperges #greenasparagus #feta #fetacheese #gezond #gezondeten #eathealthy #healthy #healthyfood #koolhydraatarm #lowcarb #foodie #foodquotesnl
 • Deze eiersalade zonder mayonaise is de laatste tijd weer een erg goed bezocht receptje ๐Ÿ™Œ. Hij is dan ook erg lekker โค๏ธ! Heb jij hem al gemaakt?
.
Link in bio.
.
#eieren #eiersalade #griekseyoghurt #eggsalad #sandwich #boterham #ontbijt #breakfast #lunch #heerlijk #delicious #healthy #healthyfood #gezondeten #gezondontbijt #gezondleven #gezondrecept #koolhydraatarm #foodie #foodphotography #foodquotesnl
 • Zo ๐Ÿ‘†ging dat gisteren toen ik mijn eerste oester proefde ๐Ÿ˜‚. Zoals je wel kunt zien durfde ik eigenlijk niet echt รฉn ik vond het ook echt echt echt NIET lekker ๐Ÿ˜ฌ! Maar uiteindelijk door aanmoediging van mโ€™n mede bloggers tรณch met heel veel moeite doorgeslikt ๐Ÿ˜‚.
Verder was het een hele gezellige dag hoor met de meiden ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜˜. Enne, Thanks voor het filmen van deze hilarische actie!
@eindhovensrondje @drnknnl @thehappyfinancial @mamasvaneindhoven @fabtasticworld .
.
#oester #oesters #oysters #firsts #firsttimeeatingoysters #eerstekeeroesterseten #voorallesiseeneerstekeer #nietlekker #neebedankt #eindhoven #eindhovencity #downtown #downtowngourmetmarket #eindhovencaptured #cfood #cfoodeindhoven #eindhovensrondje #thanksladies #foodie #foodquotesnl
 • Ik ben fan van een lekkere en frisse smoothie โค๏ธ maar helemaal met deze warme dagen ๐Ÿ™Œ. Ik maakte deze bosvruchten smoothie met @optimel Griekse stijl yoghurt kers. Superlekker รฉn het vult goed ๐Ÿ™Œ.
.
In mijn stories deel ik het recept!
.
#smoothie #voeltgoed #ontbijt #breakfast #bosvruchten #forrestfruit #yoghurt #delicious #heerlijk #goedbeginvandedag #gezond #gezondeten #gezondontbijt #healthy #healthyfood #foodie #foodquotesnl #ad
 • Hoe zorg jij dat je genoeg vezels binnenkrijgt? Je vindt ze in verschillende producten zoals ๐Ÿฅ•๐ŸŽ๐Ÿž. De voordelen van vezels, proteรฏne en omega-3 daar vertel ik wat meer over op mโ€™n website! Wist je dat er repen bestaan met deze extraatjes?
.
Directe link naar het artikel in mโ€™n bio.
.
๐Ÿ“ธ: @maritlemmensphotography .
.
#vezels #proteine #omega3 #brood #volkoren #volkorenbrood #groente #fruit #eatnatural #barswithbenefits #kitchen #keuken #ontbijt #ontbijtje #eieren #roomboter #photoshoot #memyselfandi #foodie #foodquotesnl
 • Ik stap echt helemaal (!!) uit mโ€™n comfortzone! Ik ben namelijk uitgenodigd voor de castingdag van Heel Holland Bakt ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜ฌ๐ŸŽ‰.
Onwijs spannend, leuk en nog veel meer tegelijk. Maar jullie snappen dat ik mโ€™n uiterste best ga doen om uiteindelijk in de tent te staan! ๐Ÿ’ชโค๏ธ๐Ÿ™Œ.
.
#taart #dripcake #botercreme #botercremetaart #chocolade #chocolate #aardbeien #strawberries #snack #treat #heelhollandbakt #castingdag #foodie #foodquotesnl
 • Zin in iets lekkers met maar 5 ingrediรซnten? ๐Ÿ™Œ Dan wil je deze quesadillaโ€™s! Ik ben een echt kaasmeisje ๐Ÿง€ en heb altijd verschillende soorten kaas in de koelkast liggen. Tijd om er weer wat lekkers mee te koken!
.
Link naar website in bio.
.
#quesadillas #quesadilla #texmex #mexicaans #mexicaansekeuken #mexicaansetosti #bonen #mais #kaas #kaasmeisje #cheese #kaaskop #diner #lunch #foodie #gezondeten #healthy #foodphotography #foodquotesnl
 • Fijne zondag! Hier ๐Ÿ‘† drink ik een heerlijke shake van @fiveguysnl ๐Ÿ˜, chocolade want dat is dan toch echt mijn favoriet ๐Ÿ™Œ. Uiteraard aten we ook nog een burger! Erg lekker en zeker een aanrader als je een keer in Eindhoven bent.
En nu aan de salade en fruit, alles draait om de balans toch?! ๐Ÿ˜‚ (overigens is deze foto ongeveer 2 weken geleden gemaakt).
.
#fiveguys #fiveguysnl #fiveguysmilkshake #milkshake #chocolate #chocolade #chocolademilkshake #eindhoven #eindhovencity #ehv #040 #itsme #balans #snack #treat #shake #foodie #foodblogger #foodquotesnl