Body Gezondheid Inspiratie Lifestyle Reviews

TakeDaily, voor je dagelijkse vitamines +kortingscode

Take Daily

Tags:      

Hoe zorg jij dat je je dagelijkse vitamines binnenkrijgt en weet je eigenlijk wel op welke vlakken je wat extra ondersteuning zou kunnen gebruiken? Ik testte TakeDaily uit en vertel je er graag wat meer over. Wellicht nóg handiger en leuker; ik geef je tips om je vitamines in te nemen, je krijgt 50% korting én je maakt kans op een maand gratis gepersonaliseerde vitamines!

Op de website van TakeDaily kun je een test doen om te kijken welke vitaminen en mineralen jij nodig hebt als aanvulling op je eetpatroon. Een makkelijke test die je binnen 2 minuten ingevuld hebt. Bij mij kwam daaruit: Multi vitamine D+, Energy support en Omega-3 visolie. Als je de test gedaan hebt kun je de supplementen bestellen, ze vallen vervolgens elke maand zo op je deurmat en jij hoeft er verder niet echt meer bij na te denken.

Je hoeft ze nu alleen nog maar elke dag in te nemen! Elke maand ontvang je jouw gepersonaliseerde pakket met daarin doordrukstrips voor elke dag. In deze strips zitten de supplementen die voor jou elke dag van belang zijn.
Nog zo’n voordeel; je kunt je vitamines makkelijk stop zetten. Een puntje dat ik zelf altijd erg belangrijk vind bij het afsluiten van een abonnement.

Persoonlijk was ik al erg blij met het feit dat de visolie capsules niet zo onwijs groot zijn! Want ik ben niet zo goed in het doorslikken van (grote) pillen, dat dat tussen m’n oren zit weet ik ook wel… maar dat maakt het nog niet makkelijker 😉 .
Ik deed een oproepje op instagram en vroeg aan mijn volgers wat hun ultieme tip is om het doorslikken van pillen makkelijker te maken. Onwijs veel reacties heb ik gekregen! Want wat blijkt; er is echt een hele grote groep mensen die hier ook moeite mee heeft.

Take Daily

Tips om pillen door te slikken

De tips die ik van mijn volgers kreeg zijn;

 • houd je hoofd niet achterover, want dan blokkeer je je slokdarm.
 • neem de pillen in met wat appelmoes, yoghurt of ander eten
 • leg de pil zover mogelijk achterin je mond en neem dan een paar slokken water achter elkaar
 • iemand had gehoord (nog niet geprobeerd) dat het zou helpen om de pil in te smeren met olijfolie
 • neus dichthouden bij het doorslikken
 • sommige capsules kun je openmaken en de inhoud mengen met je eten; dit wel altijd checken of het echt kan/mag

 

Kortingscode voor 50%

Denk je nou, hé dat wil ik ook wel eens proberen?! Dan heb ik speciaal voor jou een code waarmee je 50% korting krijgt op de eerste maand van jouw persoonlijke TakeDaily abonnement.
Daarmee kun je dus de eerste maand (als je 3 supplementen hebt) uitproberen voor maar € 9,48 .
Dat is zelfs inclusief verzendkosten!

Gebruik de code FOODQUOTES bij het bestellen op de website van TakeDaily voor de korting.

 

–Winactie Gesloten–

Denk jij nou, ja ik wil het wel een maandje gratis proberen? En zeg nou zelf… wie wil dat niet?!

Laat dan een reactie achter! Een simpele “JA” is al genoeg 🙂

 

* Gebruik een geldig emailadres zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
* Deze winactie loopt tot en met 4 april, op 5 april zal de winnaar bekend gemaakt worden.

 

 

  10 reacties

 • Aafke 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja! Ik zou graag een maand supplementen op maat willen proberen!

 • Carolien 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja ik zou graag een gratis maandje het willen uit proberen wie niet he en wel leuk dat je de tips met iedereen deelt zo heeft er iedereen wat aan

 • Fieke 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja! Met mijn drukke leventje als student, bestuur van mijn hockeyvereniging en een gevuld sociaal leven kan ik best wel een steuntje in de rug gebruiken zodat de vitamientjes gewoon op peil blijven ! 👌🏻

 • Liz 30 maart 2018 Beantwoord

  Lijkt me leuk om te proberen! 🤗🤩

 • Ruth 30 maart 2018 Beantwoord

  Jaa leuk om uit te proberen! 😊

 • Daniël 30 maart 2018 Beantwoord

  een simpele JA

 • Renske 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja!
  Ik mis wel de beste tips om pillen in te nemen. Neem een flesje gevuld met 1/4 water, pil op je tong leggen, lippen om de flesopening leggen en drinken. Haal je lippen niet van de flesopening terwijl je drinkt.

 • Kirsten 30 maart 2018 Beantwoord

  Oh Yasss! Of gewoon ja natuurlijk!

 • Anne 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja, ben enorm benieuwd!

 • Babette 30 maart 2018 Beantwoord

  Jaaa lijkt me fijn om te proberen😁

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Een minestronesoep is eigenlijk een goedgevulde Italiaanse groentesoep. Boordevol groenten, smaak én met tortellini in mijn recept 😍. Mij maak je er echt blij mee, een kom warme soep... het voelt als thuiskomen, een warm bad. Op en top comfortfood als je het mij vraagt!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio en stories.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#soep #minestrone #minestronesoep #minestronesoup #soup #comfortfood #voeltalsthuiskomen #warmbad #groenten #vegetables #groentensoep #vegetablesoup #tortellini #parmezaansekaas #kaas #kaasmeisje #vegetarisch #vegetarian #maaltijd #maaltijdsoep #feedfeed #f52grams #heresmyfood #tastemademedoit #foodie #foodstyling #foodphotography #receptontwikkeling #ferleon #foodquotesnl
 • Dramatisch en hartverscheurend vind ik het als je hoort en leest hoe het er bij sommige slachthuizen aan toe gaat 😢. Persoonlijk kies ik zoveel mogelijk biologisch vlees wanneer we vlees eten, maar hoe weet je nu nog of dat er wel iets humaner aan toe gaat? En ja... ik weet dat ook dat moorden is. Door dit soort nieuwsberichten ga ik toch echt nog sterker twijfelen of ik wel vlees/vis wil blijven eten. Het zal in ieder geval een stuk minder worden!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En jij? Pas jij je vlees/vis consumptie aan? Of ben je sowieso al vegetariër? Of wellicht blijf je vlees eten?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👇 ik hoor het graag! Ben benieuwd hoe jij erover denkt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#krant #krantlezen #nieuws #nieuwsbericht #decourant #news #vegetarisch #pescotariër #flexitarier #vlees #vis #vleeseter #biologisch #biologischheellogisch #scharrelvlees #itsme #verschrikkelijk #onnodig #ditiseigenlijkeenmenukaart #menukaart #derestauratie040 #eindhoven #station #stationeindhoven #meetmeundertheclock #foodie #foodquotesnl
 • Frietjes, kroket en een klodder Belgische mayonaise. ❤️ Als je geniet, doe het dan goed! Na een dagje koken en fotograferen had ik gewoon echt geen zin meer om weer de keuken in te duiken voor het avondeten. 🍟 Frietjes will do!
#friet #kroket #geenzinomtekoken
 • Zin in een donut? Wat denk je van een 🍎 donut?! Soms wil je toch gewoon een lekkere snack die niet heel erg gezond of ongezond is... gewoon een beetje tussen alles in. Dan zijn deze appel donuts hét antwoord!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Enne, sprinkles maken van alles een feestje toch? 🎉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#donut #donuts #donutlover #appel #apple #snack #treat #tussendoortje #snackfood #roomkaas #creamcheese #sprinkles #sprinklesareforwinners #discodip #nutella #nutellalove #chocoladepasta #health #healthy #healthyfood #gezond #gezondeten #balans #traktatie #lekkerensimpel #foodie #foodphotography #foodstagram #feedfeed #foodquotesnl
 • De lekkerste burgers van Eindhoven: ✅.
Uitgeroepen tot mooiste bar van Nederland: ✅.
Een hotel met rock&roll mentality: ✅.
De leukste medewerkers: dubbel ✅✅!!
En ik werk parttime bij @bluecollarhoteleindhoven dus dat maakt het nog toffer. Kom zeker een keertje langs voor een burger of een kopje koffie (ik ben momenteel hard aan het oefenen op latte art en ik maak nu de mooiste scheve blaadjes 🤣).
Verder ben ik als een kind zo blij met deze foto die ik net m’n nieuwe telefoon maakte.
.
#burger #bluecollarhotel #eindhoven
 • Wat dat is? Dat is mijn lunchbox! Gevuld met de lekkerste dingen 😍 en binnenkort lanceer ik mijn eerste E-book 🎉.
Want hoe doe je dat; lunchen zonder boterham? Wat is lekker en gezond om mee te nemen? Deze vragen krijg ik zoveel en daar geef ik graag antwoord op 🙌🙏. Al jaren neem ik de lekkerste lunches mee, dus ervaring ten overvloede!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nog even geduld! 📚Het eerste E-book komt er aan!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lunchbox: @boho_tiffin 📸: @eefsfood ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lunch #lunchbox #lunchideas #lunchoftheday #lunchonthego #lunchenzonderboterham #lunchenzonderbrood #broodlozelunch #lunchen #lekkerengezond #bohotiffin #panterprint #amsterdam #amsterdamcity #gezond #gezondeten #gezonderecepten #koolhydraatarm #paleo #glutenvrij #suikervrij #lactosevrij #lancering #foodie #foodphotography #receptontwikkeling #foodquotesnl
 • Grill jij wel eens witte asperges? Dat is namelijk écht onwijs lekker ❤! Er staat een heerlijk recept online, een kleine twist op de klassieker; witte asperges met gerookte zalm en peterselie.
Nog even en dan is het aspergeseizoen alweer voorbij... heb jij ze regelmatig gegeten?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio en stories.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#asperges #witteasperges #asparagus #hetwittegoud #gegrildeasperges #grillen #zalm #gerooktezalm #salmon #smokedsalmon #portobello #peterselie #lunch #lunchenzonderboterham #broodlozelunch #koolhydraatarm #paleo #health #healthyfood #gezond #gezondeten #foodie #foodstagram #foodquotesnl
 • Zin in iets lekkers? Voor deze Nutella rondjes/koekjes/dingetjes 🤣 heb je maar 3 ingrediënten nodig! Erg lekker en snel te maken ❤️.
Ik heb gisteren echt een geweldige leuke dag gehad in Amsterdam met allemaal leuke mensen! De dag begon met koffie en lunch met @eefsfood ; eindelijk na zoveel jaar eens in het echt ontmoet en wat is ze leuk. @thesocialgoodgirl organiseerde een bitterballen tour en wij waren erbij als influencer 🙌 waar we met allemaal leuke mensen foto’s maakten. Thanks allemaal voor de geslaagde dag! @anniepannie_nl @anouk.boetzer @dutchie @nicolinesmalbraak (en de rest van wie ik de insta niet heb).
.
#nutella #nutellalovers #toffedag