Inspiratie Reviews Winacties

Win een HelloFresh box

HelloFresh

Tags:    

De maaltijdbox van HelloFresh, je kent hem vast wel. Vandaag vertel ik wat meer over de Quick & Easy box, welke maaltijden wij aten én jij kunt een box naar keuze winnen!

Bij HelloFresh heb je een ruime keuze, zo kun je kiezen tussen 4 verschillende boxen, namelijk; Veggie, Original, Quick & Easy en de Familybox. Elke box is te bestellen voor 1-6 personen. Bij de Veggiebox kun je kiezen voor maximaal 4, de Original 5, de Quick & Easy 3 en de Family maximaal 4 maaltijden. Daarbij kun je zelf je maaltijden kiezen dus weet je zeker dat je wat lekkers thuisgestuurd krijgt!

HelloFresh

Ik kreeg de kans om de HelloFresh box te proberen en koos voor de Quick & Easy box. Ik heb namelijk al eerder een abonnementje gehad op deze service en toen bestond deze box nog niet. Dus een goede reden om deze eens te proberen! Zoals de naam al doet vermoeden: het zijn snelle en makkelijke recepten.

Het fijne is dat je alle ingrediënten thuis gestuurd krijgt om de maaltijden op tafel te toveren. Op enkele basis iingrediënten na natuurlijk, zoals olijfolie en peper & zout. Op deze manier hoef je zelf geen boodschappen meer te doen voor je diner, weet je zeker dat je niks hoeft weg te gooien (want alles is perfect afgestemd op het aantal personen) én eet je lekker en gevarieerd! Alleen maar voordelen toch?!
De box wordt gekoeld geleverd op een dag en tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Alle ingrediënten zitten per recept verpakt in de doos, en kun je (als je zou willen) zo in de koelkast schuiven. Ik haalde de ingrediënten die niet persé in de koelkast hoeven eruit en borg de rest op op 1 schap in de koelkast.

HelloFresh

De eerste maaltijd die ik kookte uit de box was deze Tabouleh met varkenshaasreepjes. Een makkelijk receptje dat ik binnen 25 minuten op tafel zet. Het is zo’n recept dat me echt verrast heeft! Want ik zou dit zelf niet zo snel gekookt hebben, maar nu ik het geproefd heb gaat het hier zeker vaker op tafel komen! (iets aangepast dan wel, omdat mijn man geen varken eet)
De volkoren bulger zorgt dat je lang vol zit en de kruiden (peterselie, koriander en munt) maken dit receptje echt helemaal af.

HelloFresh falafel

De dag erna maakte ik deze heerlijke pita’s met falafel en yazzara-dip. Yazzara, nog nooit van gehoord! Deze dip is zo mooi van kleur door de wortel en pompoen en het is een heerlijke en verfrissende dip. Het doet een beetje denken aan hummus. Weer een perfect gerechtje, met feta… dan heb je m’n hart eigenlijk al gestolen.

Het derde gerecht dat in de box zit is een parelcouscoussalade met biefstuk. Deze heb ik niet op de foto gezet, maar ook deze is onwijs lekker en staat binnen 20 minuten op tafel!

Winactie HelloFresh Box

Nu denk jij vast; zo’n box wil ik ook eens proberen! En dat kan!
Ik mag namelijk 1 van mijn volgers blij maken met een heerlijke box.

Wat moet je hiervoor doen?

Laat onder dit artikel een reactie achter voor welke van de 4 boxen jij zou gaan; Original, Veggie, Quick & Easy of Family.

 

Je kunt meedoen t/m zondag 10 juni 20.00 uur, daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.
Ik neem contact op met de winnaar per email, zorg dus dat je een geldig emailadres invult (deze wordt uiteraard niet gepubliceerd).

 

  29 reacties

 • Marjolein 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou gaan voor Quick and Easy, omdat ik het juist altijd een uitdaging vind om iets lekkers te maken, maar wel snel en makkelijk. Eerlijk is eerlijk na een dag werken heb ik gewoon niet veel zin om uitgebreid te gaan koken, maar ik wil wel dat het lekker is. Met deze box heb je hopelijk het beste van twee werelden.
  Bedankt dat jij ons altijd weer zoveel inspiratie biedt!

 • Marian 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou graag de orginal box wel eens willen proberen.

 • Sandra 8 juni 2018 Beantwoord

  Quick and easy, fijn om na een lange werkdag ook nog tijd over te houden voor mijn dochter van 2!

 • Darya 8 juni 2018 Beantwoord

  Langzaam wil ik steeds minder vlees eten. Maar hoe vervang ik vlees nou door iets anders lekkers?

  Hopelijk helpt Veggie mij hierbij!

  #fingerscrosses

 • Annemiek 8 juni 2018 Beantwoord

  Quick& Easy zeker weten! Het is fijn om aan het eind van de dag even samen in de keuken te staan om te koken, maar dan hebben we vaak ook honger dus het moet niet al te lang duren, haha!

 • Farran 8 juni 2018 Beantwoord

  Oh wij willen graag de family box uitproberen! Ik ben heel erg benieuwd over dit concept omdat normal gesproken doe ik altijd onze eigen meal planning en prep. Misschien zou het heel erg leuk (en inspirerend) om dit in een andere manier te doen…

 • Marloes 8 juni 2018 Beantwoord

  Wat een leuke winactie heb je hihi bij deze zou ik voor de original kiezen. Zit er al langer over na te denken om eens te bestellen, maar nooit van gekomen door verschillende dingen die ik hierover hoor.

 • Lesley 8 juni 2018 Beantwoord

  Oeh! Ja ik doe mee! Ik zou dan graag de quick & easy box willen proberen! Ben altijd in om nieuwe lekkere gerechtjes uit te proberen maar de inspiratie is soms even op. En graag de quick & easy box omdat het vooral met dit super warme weer niet altijd even heerlijk is om super lang in de keuken te staan! De box is hier erg welkom, dussss duimen maar! 🤗🍀

  • Simone 8 juni 2018 Beantwoord

   Gefeliciteerd Lesley!
   Zojuist heb ik de winnaar gekozen (zie filmpje op instagram stories) en dat ben jij!!

 • Pascale Aay 8 juni 2018 Beantwoord

  Wat een super lekkere foto’s. Ik zou heel graag de Original box willen proberen samen met mijn vriend.

  Super handig zo’n hellofresh box; Wij werken alletwee veel, ik 36u onregelmatig mijn vriend maandag tot vrijdag 42u. Soms schiet gezond eten erbij in!

  Fingerscrossed, groetjes Pascale Aay

 • Pascale Aay 8 juni 2018 Beantwoord

  Super lekkere foto’s zeg. Ik zou graag samen met mijn vriend de Original Hellofresh box willen proberen!

  Wij werken alle twee veel, ik 36u onregelmatig en mijn vriend van maandag tot vrijdag 42u. Dus gezond eten schiet er soms bij in!

  Fingerscrossed, groetjes Pascale Aay

 • Sina Pellegrom 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik kies de original. Heb nog nooit een maaltijdbox gekocht dus laat ik maar met de original beginnen. Ben wel erg benieuwd hoe me dit zou bevallen.

 • Rianne 8 juni 2018 Beantwoord

  De family box voor ons gezin

 • Kim van Londen 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou heel graag de Quick & Easy willen proberen. Mijn vriend en ik werken beide fulltime, waardoor dit heel erg fijn zou zijn. We hebben hier al vaker over nagedacht, maar een keer proberen voordat we een abonnement afsluiten zou erg fijn zijn! Ik ga dus duimen 😍

 • Kim 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou voor de Original gaan! Mijn vriend en ik werken beide fulltime en hebben al vaker gedacht over HelloFresh. Echter nooit gedaan omdat we niet weten wat we precies kunnen verwachten. Deze win actie is dus ideaal, omdat we het dan kunnen proberen en kunnen beslissen of we het vaker zullen gaan doen! 😍

 • Thecla 8 juni 2018 Beantwoord

  De Family box ben erg benieuwd of we dan alle 4 hier lekker van gaan eten!

 • Carolien Schutte 8 juni 2018 Beantwoord

  Wij zouden voor de familie box gaan omdat als gezinnetje samen eten aan de tafel nog gezelliger en lekkerder is met nieuwe lekkere recepten om uit te proberen met ons gezinnetje

 • Marieke 8 juni 2018 Beantwoord

  Wat schrijf jij leuk. Ik ondekte deze site vorige week pas, maar blijf t zeker volgen! Ik doe graag mer met deze actie, want ik vind het erg lastig om naar winkels te gaan en boodschappen te doen. Ik ben licht autistisch, dus als ik te lang tussen de drukte sta, zegt mn brein ‘nope’ en dan lukt niks meer. Maar ik eet graag gezond en ben al 12 jaar vegetariër, dus de veggie box zou zeker van pas komen! Dan kan ik gewoon in 1 x meerdere maaltijden bestellen, zonder alle drukte en chaos van de supermarkt en zonder dst mn hoofd ‘error’ zegt en ik weg wil haha. Fijn weekend 🙂

 • Daniëlle 8 juni 2018 Beantwoord

  Wow! Dit is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik zou dolgraag de quick & easy box willen ontvangen. Eindelijk een box waardoor mijn vriend zelfstandig voor ons tweeën kan koken, zodat ik tijd heb om met de benen hoog te gaan zitten. En het uiteindelijk ook nog goed te eten is, twee vliegen in 1 klap.

 • Myrthe van de Wijdeven 8 juni 2018 Beantwoord

  Oeh….dan zou ik voor de veggie gaan! Ik eet zelf al 16 jaar geen vlees meer, maar vriendlief is een echte carnivoor. Ik zou hem graag vaker laten merken hoe lekker eten zonder vlees kan zijn…..

 • Cynthia Hermsen 8 juni 2018 Beantwoord

  Jaaaa, zou graag de original willen proberen…. 😉

 • Anto 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik wil graag de Quick & Easy proberen.
  Ik heb nog nooit gekookt met de HelloFresh boxen.
  Dus een mooie gelegenheid het eens te proberen.

 • Anto 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou graag de Quick&Easy willen proberen.
  Ik heb nog nooit gekookt met HelloFresh boxen, dus een mooie gelegenheid om het eens te doen.

 • I Huizinga 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou graag de familie box willen proberen. Mijn kieskeurige man en 2 zonen eten het liefst aardappelen, groente en vlees. Met deze box zou ik hen kunnen laten proeven dat “anders” eten ook heerlijk kan zijn. Als ik het zomaar zou doen krijg ik zeker comentaar maar als ik het met een prijs zou winnen worden ze vast enthousiast

 • Gretha Smit-de Jong 8 juni 2018 Beantwoord

  Hmm nou dat lijkt me wel wat. Een weekje “makkelijk” zeg maar. Geen boodschappen….de orginele box lijkt me wel wat. TOP!

 • Agnita Bakker 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik ga voor de veganbox, omdat ik nieuwsgierig ben de recepten die ze daarbij leveren!

 • M.L.Delmotte 8 juni 2018 Beantwoord

  Mijn voorkeur gaat naar de veggie-box waarmee ik vele dieren blij maak.

 • Andrea Judit Kalmar 8 juni 2018 Beantwoord

  Hallo ‘Simone, allereerst hartelijk gefeliciteerd. Heel bijzonder dat je door je actie ook anderen laat zich een beetje ” jarig te zijn” .
  Mijn man en ik zijn al meer dan 20 jaar vegetariërs, dus ik zou graag de Veggie box willen proberen.
  Alvast bedankt, groetjes Andrea

 • Wilma Post 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou voor de Quick & Easy gaan .Helemaal omdat ik de recepten dan door kan geven aan onze jongste dochter die net op zichzelf is gaan wonen 😉 Na haar werk toch snel wat gezonds op tafel zetten

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Een minestronesoep is eigenlijk een goedgevulde Italiaanse groentesoep. Boordevol groenten, smaak én met tortellini in mijn recept 😍. Mij maak je er echt blij mee, een kom warme soep... het voelt als thuiskomen, een warm bad. Op en top comfortfood als je het mij vraagt!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio en stories.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#soep #minestrone #minestronesoep #minestronesoup #soup #comfortfood #voeltalsthuiskomen #warmbad #groenten #vegetables #groentensoep #vegetablesoup #tortellini #parmezaansekaas #kaas #kaasmeisje #vegetarisch #vegetarian #maaltijd #maaltijdsoep #feedfeed #f52grams #heresmyfood #tastemademedoit #foodie #foodstyling #foodphotography #receptontwikkeling #ferleon #foodquotesnl
 • Dramatisch en hartverscheurend vind ik het als je hoort en leest hoe het er bij sommige slachthuizen aan toe gaat 😢. Persoonlijk kies ik zoveel mogelijk biologisch vlees wanneer we vlees eten, maar hoe weet je nu nog of dat er wel iets humaner aan toe gaat? En ja... ik weet dat ook dat moorden is. Door dit soort nieuwsberichten ga ik toch echt nog sterker twijfelen of ik wel vlees/vis wil blijven eten. Het zal in ieder geval een stuk minder worden!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En jij? Pas jij je vlees/vis consumptie aan? Of ben je sowieso al vegetariër? Of wellicht blijf je vlees eten?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👇 ik hoor het graag! Ben benieuwd hoe jij erover denkt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#krant #krantlezen #nieuws #nieuwsbericht #decourant #news #vegetarisch #pescotariër #flexitarier #vlees #vis #vleeseter #biologisch #biologischheellogisch #scharrelvlees #itsme #verschrikkelijk #onnodig #ditiseigenlijkeenmenukaart #menukaart #derestauratie040 #eindhoven #station #stationeindhoven #meetmeundertheclock #foodie #foodquotesnl
 • Frietjes, kroket en een klodder Belgische mayonaise. ❤️ Als je geniet, doe het dan goed! Na een dagje koken en fotograferen had ik gewoon echt geen zin meer om weer de keuken in te duiken voor het avondeten. 🍟 Frietjes will do!
#friet #kroket #geenzinomtekoken
 • Zin in een donut? Wat denk je van een 🍎 donut?! Soms wil je toch gewoon een lekkere snack die niet heel erg gezond of ongezond is... gewoon een beetje tussen alles in. Dan zijn deze appel donuts hét antwoord!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Enne, sprinkles maken van alles een feestje toch? 🎉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#donut #donuts #donutlover #appel #apple #snack #treat #tussendoortje #snackfood #roomkaas #creamcheese #sprinkles #sprinklesareforwinners #discodip #nutella #nutellalove #chocoladepasta #health #healthy #healthyfood #gezond #gezondeten #balans #traktatie #lekkerensimpel #foodie #foodphotography #foodstagram #feedfeed #foodquotesnl
 • De lekkerste burgers van Eindhoven: ✅.
Uitgeroepen tot mooiste bar van Nederland: ✅.
Een hotel met rock&roll mentality: ✅.
De leukste medewerkers: dubbel ✅✅!!
En ik werk parttime bij @bluecollarhoteleindhoven dus dat maakt het nog toffer. Kom zeker een keertje langs voor een burger of een kopje koffie (ik ben momenteel hard aan het oefenen op latte art en ik maak nu de mooiste scheve blaadjes 🤣).
Verder ben ik als een kind zo blij met deze foto die ik net m’n nieuwe telefoon maakte.
.
#burger #bluecollarhotel #eindhoven
 • Wat dat is? Dat is mijn lunchbox! Gevuld met de lekkerste dingen 😍 en binnenkort lanceer ik mijn eerste E-book 🎉.
Want hoe doe je dat; lunchen zonder boterham? Wat is lekker en gezond om mee te nemen? Deze vragen krijg ik zoveel en daar geef ik graag antwoord op 🙌🙏. Al jaren neem ik de lekkerste lunches mee, dus ervaring ten overvloede!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nog even geduld! 📚Het eerste E-book komt er aan!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lunchbox: @boho_tiffin 📸: @eefsfood ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lunch #lunchbox #lunchideas #lunchoftheday #lunchonthego #lunchenzonderboterham #lunchenzonderbrood #broodlozelunch #lunchen #lekkerengezond #bohotiffin #panterprint #amsterdam #amsterdamcity #gezond #gezondeten #gezonderecepten #koolhydraatarm #paleo #glutenvrij #suikervrij #lactosevrij #lancering #foodie #foodphotography #receptontwikkeling #foodquotesnl
 • Grill jij wel eens witte asperges? Dat is namelijk écht onwijs lekker ❤! Er staat een heerlijk recept online, een kleine twist op de klassieker; witte asperges met gerookte zalm en peterselie.
Nog even en dan is het aspergeseizoen alweer voorbij... heb jij ze regelmatig gegeten?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio en stories.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#asperges #witteasperges #asparagus #hetwittegoud #gegrildeasperges #grillen #zalm #gerooktezalm #salmon #smokedsalmon #portobello #peterselie #lunch #lunchenzonderboterham #broodlozelunch #koolhydraatarm #paleo #health #healthyfood #gezond #gezondeten #foodie #foodstagram #foodquotesnl
 • Zin in iets lekkers? Voor deze Nutella rondjes/koekjes/dingetjes 🤣 heb je maar 3 ingrediënten nodig! Erg lekker en snel te maken ❤️.
Ik heb gisteren echt een geweldige leuke dag gehad in Amsterdam met allemaal leuke mensen! De dag begon met koffie en lunch met @eefsfood ; eindelijk na zoveel jaar eens in het echt ontmoet en wat is ze leuk. @thesocialgoodgirl organiseerde een bitterballen tour en wij waren erbij als influencer 🙌 waar we met allemaal leuke mensen foto’s maakten. Thanks allemaal voor de geslaagde dag! @anniepannie_nl @anouk.boetzer @dutchie @nicolinesmalbraak (en de rest van wie ik de insta niet heb).
.
#nutella #nutellalovers #toffedag