Enkele dagen geleden ben ik terug gekomen van een vakantie naar Turkije.
Dat is weer even wennen aan het druilerige Nederlandse weer!

Toen ik deze salade maakte verkeerde ik nog een beetje in warmere sferen.
Maar ach, de zomer smaakt altijd lekker!

Ingrediënten
* 1 glas/blik kikkererwten, uitgelekt
* 1 rode ui, in dunne ringen
* 1 rode paprika, fijngesneden
* 1 blikje tonijn, uitgelekt
* handvol zwarte olijven, gehalveerd
* handvol cherry tomaatjes, gehalveerd
* 1/2 komkommer, in kleine stukjes
* sap van 1/4 citroen
* verse tijm, naar smaak
* verse peterselie, naar smaak
* olijfolie, ongeveer 3 eetlepels
* zout en peper, naar smaak

 

Bereiding

1. Combineer alle ingrediënten in een kom
2. Zet minimaal 30 minuten in de koelkast zodat alle smaken goed kunnen intrekken

That’s it!