1 Pans gerechten zijn ideaal, alleen al omdat er dan minder afwas is.
Ik hou van zoete aardappel en dan vooral in combinatie met iets hartigs zoals feta kaas.

Dit is een makkelijk gerechtje wat je zo op tafel hebt staan. (ook al zo ideaal)

Ingrediënten (voor 1 persoon)
* 2 zoete aardappels
* 75 gram fetakaas
* flinke handvol rucola
* 1,5 el pijnboompitjes
* 0,5 tl paprikapoeder
* 0,25 tl knoflookpoeder (flinke snuf)
* zout & peper

Bereiding
1. Schil de zoete aardappel, snij in stukken en kook ze tot ze zacht zijn.
2. Snij de fetakaas in blokjes.
3. Giet de aardappels af en laat goed uitlekken.
4. Voeg de kruiden en zout & peper toe en stamp de aardappelen tot je een stamppot hebt.
5. Schep de rucola en fetakaas door de stamppot.
6. Garneer met de pijnboompitjes.