Achtergronden & Printables Inspiratie

Weekmenu 2 – free printables

weekmenu printables

Tags:   

Omdat er vorige keer zo enthousiast gereageerd werd op de weekmenu’s heb ik weer 4 nieuwe voor jullie!
Tja ik kon het gewoon niet laten..
Deze zijn lekker vrolijk door hun kleurtjes, perfect met de aankomende herfst al zeg ik het zelf πŸ™‚

 

Via de links hieronder kan je ze downloaden in pdf formaat.
You can download themΒ in pdf format Β below, the ones which have -E are in English.

ZigZag

ZigZag -E

Stripes

Stripes -E

Paint

Paint -E

Confetti

Confetti -E

 

Als je ze gebruikt zou ik het trouwens super leuk vinden om er een foto van te zien!
Bijvoorbeeld op instagram, je kan mij vinden onder de naam foodquotesnl

If you use them I would love to see a picture!
For instance on Instagram, you can find me by the name foodquotesnl

  reactie

 • Miranda 9 oktober 2014 Beantwoord

  Zo wordt het nog leuker om mijn eetdagboekje bij te houden, dankjewel! πŸ™‚

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Deze tortilla chips met dips mogen zeer zeker niet ontbreken op je feestje, of je nou een feest met een Mexicaans tintje geeft of niet. 3 Receptjes die je in een handomdraai op tafel zet.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Gewoon op een relaxte zaterdagavond of een vrijmibo lijkt me ook de perfecte reden om deze te maken πŸŽ‰.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Link naar recept in bio.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#tortillachips #chips #nachos #guacamole #guacamoledip #salsa #mais #makkelijkensnel #lekkerensimpel #feest #feestje #partysnack #snack #vrijmibo #borreltijd #mexicanfiesta #mexicaansfeestje #tijdvoorwatlekkers #foodie #foodstagram #instafood #oranjepaprika #chipsnsalsa #foodquotesnl
 • πŸ™‹β€β™€οΈ Stroopwafel testers gezocht! Vanaf deze week liggen er 3 nieuwe smaken stroopwafels bij @hemanederland in de schappen. Ik mocht deze (volkoren met tarwebloem meel) stroopwafels alvast testen en ik kan je vertellen; ze zijn lekker. ❀ Mijn absolute favoriete smaak is koffie, maar ook appel-kaneel en sinaasappel-wortel zijn erg lekker.β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Denk jij nou, die wil ik ook wel eens testen? Dat kan, ik ga namelijk 15 van mijn volgers blij maken met een pakketje met alle 3 de smaken!! πŸŽ‰β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Kans maken? Laat in een reactie hieronder weten met wie jij deze lekkere stroopwafels zou willen testen.β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Dinsdag 21 Augustus rond 19.00 maak ik de 15 winnaars bekend!β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#hema #hemanederland #stroopwafel #stroopwafels #koekjes #cookiemonster #koekjeerbij #testen #testersgezocht #koffie #thee #koffietijd #nieuwesmaken #tussendoortje #samenwerking #winnen #win #winactie #foodie #foodquotesnl
 • Deze jalapeno poppers 🌢 mogen niet ontbreken op een feestje met een Mexicaans thema! Ok, ik noem het jalapeno poppers maar ik moet iets bekennen... meer dan de helft zijn eigenlijk mini puntpaprika's 🀣. Ik ben zelf namelijk helemaal niet zo'n grote fan van pittig eten.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Enne, voor een klein beetje Russian roulette; laat in een enkele jalapeno de pitjes zitten πŸ˜‹.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Link naar het recept in bio.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#jalapeno #jalapenos #jalapenopoppers #pepertjes #puntpaprika #roomkaas #kaasmeisje #kaas #cheeselover #party #partysnack #feest #feestelijkhapje #snack #treat #mexicaansthema #mexicanfiesta #foodie #foodblogger #foodquotesnl
 • In juli gaven wij een feestje voor vrienden met een thema; Mexican Fiesta. Vandaag laat ik je meer zien van de voorbereiding en de aankleding, inclusief πŸ¦„ piΓ±ata, uitnodigingen en cactussen 🌡.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Geef jij wel eens een thema feestje?
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Link in bio!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#pinata #piΓ±ata #fiesta #mexicanfiesta #mexicaansthema #themafeestje #unicorn #unicornlove #eenhoorn #zondersnoep #feestje #feest #birthdayparty #uitnodigingen #kaartje2go #samenwerking #versieringen #aankleding #cactussen #prettywoman #happy #foodie #foodblogger #foodquotesnl
 • Of je worteltjestaart lust?! πŸ₯•πŸ° ik moet altijd aan de mop denken van het konijntje bij de bakker als ik worteltjestaart eet. Mijn oma vertelde die elke keer als ze mij zag πŸ˜….
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Afgelopen donderdag ging ik mee met een food bloggerstour door Tilburg en wat hebben we lekker gegeten! Zo ook deze worteltjestaart met heerlijke koffie bij @stoom013 .
Thanks voor de invite @anne_travel_foodie πŸ™Œ.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#worteltaart #worteltjestaart #worteltjescake #carrotcake #wortel #carrot #snack #treat #creamcheese #roomkaas #delekkerste #servies #vintage #vintageservies #tilburg #tilburgfood #brabant #brabantisopen #brabantcelebratesfood #overheerlijk #foodie #foodblogger #foodquotesnl
 • Nog geen idee wat je vanavond op tafel moet zetten? Well, i've got you covered! β€πŸ™Œ Deze mezze salade is een perfecte avondmaaltijd voor als je zin hebt in Γ©cht iets lekkers. Verschillende componenten die allemaal perfect bij elkaar passen.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Link naar recept in bio.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#mezze #mezzeplatter #mezzesalade #salade #salad #maaltijd #dinner #maaltijdsalade #lekkerbordjevol #bulgur #vegetarisch #vegetarischeballetjes #courgette #zucchini #hummus #hummuslover #kalamataolijven #olijven #pita #pitabroodje #hemels #perfectemaaltijd #gezond #gezondeten #gezonderecepten #foodie #foodquotesnl
 • Het is wat, die burn-out...
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Als ik terugkijk op die tijd kan ik me ook weer meteen echt verdrietig voelen, om het gevoel dat ik toen voelde en hoe ik mezelf helemaal niet meer herkende. Maar aan de andere kant ook heel erg dankbaar. En precies dΓ‘t is wat ik nooit had verwacht.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Vandaag geef ik antwoord op de vragen; 'Voel je je nu weer beter?' en 'gaat mijn burn-out ooit over?'.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Het mag iig overduidelijk zijn dat het nu weer stukken beter gaat. Zoals op deze foto tijdens de geweldige bitterballentour in Amsterdam!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Link naar het artikel in bio.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#burnout #burnedout #stress #stressed #gestresst #overspannen #moeilijketijd #levenslessen #verdrietig #dankbaar #mixedfeelings #mixedemotions #gemengdegevoelens #ikkanweerlachen #genieten #lovelife #bitterballen #bitterballentour #puntzak #geenpunthoofd #happy #amsterdam #amsterdam_streets #amsterdamshots #foodie #foodquotesnl
 • Deze frisse bloemkoolsalade behoort tot 1 van mijn favoriete to-go lunches! Al helemaal met dit weer vind ik een frisse en knapperige salade een ge-wel-dig idee β€πŸ™Œ.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Deze heerlijke salade vind je in mijn eerste Lunchen Zonder Boterham e-book (zie de link in bio).
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Ondertussen ben ik alweer aan het werk aan de tweede editie van Lunchen Zonder Boterham. Ik blijf jullie graag inspireren om ook al dat lekkers mee te nemen 😊.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#lunch #lunchen #lunchbox #lunchbots #lunchenzonderboterham #lunchenzonderbrood #broodlozelunch #paleo #paleofood #gezondeten #gezondlunchen #recepten #lunchrecepten #ebook #health #healthy #healthyfood #glutenvrij #foodfotografie #lunchonthego #receptontwikkeling #foodquotesnl