Dit is een simpel gerechtje, zo simpel dat ik zelfs twijfelde of ik hem wel moest delen met jullie.
Maarrr… het is een simpel receptje dat super super lekker smaakt!
Het voorbereiden kost je maximaal 5 minuten, ideaal toch?!
Eerlijk is eerlijk, ik eet zo min mogelijk aardappelen.
Als ik ze dan toch klaar maak is dit eigenlijk wel de favoriet.
Ingrediënten (2 personen)
* 500 gram aardappelen
* 6 teentjes knoflook
* 2 takjes verse rozemarijn
* 1 el grof zeezout
* 1,5 el olijfolie
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Boen de aardappels goed schoon en snijd ze in partjes .
3. Verdeel de aardappelpartjes over de bakplaat en verdeel daartussen in de knoflook (ongepeld).
4. Bestrooi met de rozemarijn en zeezout en sprenkel de olijfolie eroverheen.
5. Rooster 40-45 minuten in de voorverwarmde oven; schep halverwege alles om.
De knoflook word geroosterd en smaakt heerlijk zacht hierdoor.
Leuk dat je deze post. Ik heb er juist vaak om gezocht toen ik begon met koken 🙂