Yellow Lemon Tree blog

Op de website YellowLemonTree deelt Maura de lekkerste recepten en hotspots.
Heb je een paar uurtjes over? Ga dan zeker even kijken! Waarom ik een paar uurtjes zeg? Er staan zoveel lekkere recepten op en tips dat je wel blijft lezen!
Daarnaast gaat elk recept gepaard met mooie foto’s (waar je al honger van krijgt door er alleen naar te kijken)

 

Wie
Ik ben Maura, ik ben 24 jaar oud, begin dit jaar afgestudeerd als psycholoog en ik houd van eten en alles wat ermee te maken heeft. Ik eet graag burgers, drink graag koffie en het liefst ontbijt ik de hele dag.

Wat
Mijn blog gaat vooral over eten en leuke plekken om te eten. Je vindt er veel burgers en taart, maar sinds mijn detox ook gezonde detoxproof recepten. Daarnaast reis ik graag en schrijf hier ook over op mijn blog.

 

Waar
Yellow Lemon Tree

Koffie/Thee
Die is makkelijk, espresso! Het liefst een dubbele gezet door mijn moeder. Alhoewel ik sinds mijn detox wel aan het minderen ben met koffie en vaker thee drink.

 

Hartig/Zoet
Dat is lastig, maar dan denk ik toch zoet.

 

Guilty pleasure
Ben & Jerry’s cookie dough. Oja en Tony’s en kaas.

 

Beste herinnering aan eten
Mijn beste herinnering is die aan de burgers die ik en een vriendinnetje aten 2,5 jaar geleden in Australië. Een van de eerste avonden in Sydney hebben we burgers gegeten bij een burgertentje met uitzicht over Coogee Beach. In Nederland waren veggieburgers nog niet zo bekend, maar in Australië kon je het zo gek niet bedenken of je had er een burger van. We aten een veggieburger met kikkererwten, biet en geitenkaas. Ook hadden ze het concept BYO – Bring Your Own. Je mocht een eigen fles wijn meenemen en betaalde dan 2 dollar voor de glazen en de afwas. Zo zaten we daar, in Sydney, met onze enorme burgers met frietjes, zelf meegebrachte rode wijn en uitzicht over de zee.

 

Favoriete kookboek
De Homemade kookboeken van Yvette van Boven.

 

Welke 3 dingen kan je niet missen in de keuken
Een keukenmachine, een oven die precies doet wat je wilt en een goed mes.

 

Quote/Motto/Lijfspreuk
Coffee is always a good idea. Especially on mondays.

 

Monday Favorite
Mijn monday favorite is dit recept voor mijn favoriete granola. Die chocolade boekweit granola is zo verslavend lekker.
Elk weekend maak ik een enorme pot die bijna altijd halverwege alweer op is. Soms mag ik het niet meer maken van mezelf, omdat ik niet kan stoppen haha. Granola is mijn lievelingsontbijt en perfect om de maandagochtend mee te beginnen.

boekweitgranola