Afgelopen week was ik met vriendlief in Sevilla (Spanje), even weg en lekker genieten van de stad, het weer en al het lekkere eten.
Daardoor zijn de posts die in de planning zaten, maar waar nog foto’s bij gemaakt moesten worden, even opgeschoven.
Dus besloot ik dat ik dit recept van HelloFresh wat eerder met jullie wilde delen.
Anders is het wel erg stil hier 🙂
Dit vispakketje zit boordevol smaak en is makkelijk om te maken.
Heerlijk met zoete aardappel en een tomatensalade.
Ingrediënten (voor 2 personen)
* 2 stuks koolvisfilet
* 1 pastinaak
* 1 venkel
* 3 takjes blad peterselie
* 0,5 citroen
* 2 knoflooktenen
* 3 el olijfolie
* peper & zout
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Schil de pastinaak en schaaf met een dunschiller in linten. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd in dunne repen. Snijd de knoflook fijn. Hak de peterselie fijn. Pers de citroen uit.
3. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de pastinaak, venkel en de helft van de knoflook 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
4. Pak 2 vellen aluminiumfolie en verdeel over de 2 vellen de groenten (in het midden). Voeg de bladpeterselie toe en leg daarboven op de koolvisfilet. Besprenkel met citroensap (naar smaak) en 1 el olijfolie per pakketje. Breng op smaak met peper en zout.
5. Vouw de pakketjes dicht en bak 10 minuten in de oven (of tot de vis gaar is)