Website Builder Insidergreat little kitchen

Great Little Kitchen, een blog vol recepten, inspiratie, diy en uit eten artikelen.
Alle recepten worden gemaakt in een keuken van nog geen 10m2 zonder luxe apparaten.

‘Everyone can be a great cook in a little kitchen’


Wie
Ik ben Stéphanie, 27 jaar en woon in Breda samen met mijn vriend. Ik werk fulltime als online marketeer bij een internet marketing bureau. Sinds begin dit jaar hebben mijn vriend en ik een wekelijks boodschappenpakket (Boerschappen) en eten wij een stuk bewuster: minder vlees en als we vlees eten dan is het biologisch. Ik houd van koken en natuurlijk ook van lekker eten. Ik probeer graag nieuwe dingen uit, voor mij is koken echt ontspanning na mijn werk.

Wat
Op mijn blog deel ik al mijn recepten, gemaakt in een kleine keuken zonder luxe apparatuur. Maar ook inspiratie en diy ideeën.

Waar
www.greatlittlekitchen.nl

Koffie/Thee
Ik ben een echte coffeeholic, het liefste drink ik espresso.

Hartig/Zoet
Ik ben een echte snoepkont, dus zeker weten zoet.

Guilty pleasure
Ik kan het nooit weerstaan om de beslagkom uit te likken.

Beste herinnering aan eten
Afgelopen zomer waren mijn vriend en ik in Toscane. Op aanraden van de B&B gingen we eten bij een klein restaurant bovenop de heuvel. Daar kregen we een 7-gangen menu voorgeschoteld. Het was vrij veel, maar o zo lekker en echt Italiaans!! Ik ben gek op dit soort kleine lokale restaurants.

Favoriete kookboek
Lastig kiezen. Op dit moment kook ik veel uit Veg! Een inspirerend kookboek vol heerlijke en simpele vegetarische gerechten.

Welke 3 dingen kan je niet missen in de keuken
Onze espressomachine, mijn uitgebreide assortiment kruiden, koksmes.

Quote/Motto/Lijfspreuk
Het motto van Great Little Kitchen is: “Everyone can be a great cook in a little kitchen”.

Monday Favorite
Mijn Monday Favorite is mijn nieuwe favoriete risotto: risotto met champignons en spekjes (klik hier voor het recept) Ik ben gek op risotto en vind dat je hier prima de week mee kunt beginnen. Hiermee maak ik mezelf en mijn vriend in elk geval altijd erg blij!