Volgende week komen er weer een paar heerlijk warme dagen aan.
En waar heb je dan zin in? Juist ijs!
Dus als ik jou was zou ik even naar de winkel gaan om onderstaande ingrediƫnten te halen, dan heb je volgende week een heerlijk ijsje om van te genieten.

Dit recept is zonder geraffineerde suikers en lactose; helemaal paleo.
Gewoon lekker genieten.
Het voordeel is ook dat je voor dit recept geen ijsmachine nodig hebt. Heb je een blender of staafmixer? Dan heb je het binnen een handomdraai gemaakt.

passievrucht kokos sorbet ijs

Ingrediƫnten
* 4 passievruchten
* 300 ml kokosmelk
* 1 sinaasappel
* 1 el honing

Bereiding
1. Snijd de passievruchten doormidden en lepel het vruchtvlees eruit.
2. Pers de sinaasappel uit.
3. Doe het vruchtvlees van de passievruchten, het sinaasappelsap, de kokosmelk en de honing in een blender en meng even door elkaar op de laagste stand.
4. Giet het mengsel in een bakje en zet in de vriezer. Het heeft enkele uren nodig om helemaal te bevriezen.

Tip: Dit ijs was bij mij erg hard toen ik het net uit de vriezer haalde. Haal het ongeveer 20 minuten voordat je er van wilt genieten uit de vriezer.