Al langer ben ik fan van de producten van Glutenfreewebshop.com, zoals de naam al doet vermoeden verkopen ze alleen glutenvrije producten. Ze hebben een breed assortiment van granola, koekjes, melen & mixen, glutenvrije pasta en superfoods. De ideale webshop dus voor mensen die coeliakie of een gluten-intolerantie hebben.
Maar ik zal je vast verklappen; deze producten zijn lekker voor iedereen. Ook als je niet glutenvrij moet/wil eten.

Pasgeleden zijn een aantal melen mixen aangepast (suikervrij) en ik mocht deze testen. Omdat ik hun producten voorheen al lekker vond, is dat natuurlijk geen straf.
Als eerste maakte ik een brood met de bruinbroodmix.

bruinbroodmix glutenfreewebshop

De bruinbroodmix van Lisa’s choice is gemaakt van haver en vrij van gluten, tarwe, soja en lactose.
Ik ben wel echt fan van deze mixen want je hoeft er zelf alleen nog maar gist, water, ei en olie aan toe te voegen. Zelfs als je geen volleerd brood-bakker bent, heb je binnen 2 uur een heerlijk vers gebakken brood om van te genieten.
2 uur klinkt dan misschien lang, maar dat is vooral wachttijd.

Na het rijzen vond ik het brood al heerlijk ruiken, dat werd alleen nog maar beter tijdens het bakken! Wel blijft het brood een beetje flets qua kleur (geen super bruin korstje) maar dat doet echt helemaal niks aan de smaak af.
De korst is knapperig en de binnenkant heerlijk luchtig.

bruinbroodmix glutenfreewebshop

Mijn über geniet-moment is toch echt vers brood met eigengemaakte tonijnsalade (klik hier voor het recept), dan moet ik echt oppassen dat ik niet veel te veel eet.. echt puur genieten!

Deze bruinbroodmix van haver kost € 3,95 in de webshop.
Ben je benieuwd naar deze mix en andere producten van glutenfreewebhop?
Neem dan dus zeker een kijkje op de website!

glutenfreewebshop mixen

Naast de bruinbroodmix ontving ik bloem, kokosmeel en boekweitmeel.
Daarmee ga ik nog een paar heerlijke recepten ontwikkelen voor jullie!