Deze smoothie met perzik en watermeloen smaakt heerlijk zoet en zomers.
Ijskoud het lekkerste!
Sappige perziken geven mij echt een über zomers gevoel.
Zo vergeet ik nooit meer dat ik vorig jaar in Turkije bij de oom en tante van Vriendlief echt de lekkerste perzik ooit heb gegeten. Het was hartje zomer, rond de 45 graden en wij zaten op het dakterras omringd door vele planten en bloemen. Tussendoor werd het terras met ijskoud water bespoten wat het meteen super aangenaam maakte. De perzik was zo groot dat ik hem maar net vast kon houden. En een mesje? Nee die eet je gewoon lekker met je handen!
Die perzik, die zou ik elke dag wel willen eten!
Gebruik voor deze smoothie echt rijpe perziken.
De watermeloenbolletjes heb ik standaard in de koelkast liggen. Ik koop meestal een kleine watermeloen waarvan ik de helft tot bolletjes maak met een meloenschepje, deze bewaar ik in een goed afgesloten bakje voor smoothies.
Ingrediënten
* 2 perziken
* 10 watermeloenbolletjes
* 10 bosbessen
* 2 grote perssinaasappels
Bereiding
1. Schil de perziken en snijd het vruchtvlees in stukjes, doe deze samen met de watermeloen en bosbessen in de blender.
2. Pers de sinaasappels uit en giet het sap in de blender.
3. Mix tot je een egale smoothie hebt.