En daar ligt hij dan, het nieuwe boek van Rens Kroes; Powerfood – van Friesland naar New York.
Net zoals haar eerste boek staat ook deze boordevol recepten voor een healthy & happy lifestyle.

In Friesland werd de basis gelegd voor haar interesse in gezonde voeding. In New York vond ze veel inspiratie en hier kwam ook haar wens om Voedingscoach te worden tot uiting. Het contrast tussen stad en platteland komt tot uitdrukking in de heerlijke recepten en mooie foto’s.

powerfood van friesland naar new york

Zoals we al gewend zijn van Rens draait dit hele boek om pure voeding, koken zonder pakjes en zakjes. Pure voeding die je lichaam voedt!
En dat je dan ook nog eens de allerlekkerste gerechten kan maken laat Rens overduidelijk zien in dit boek. Want; genieten staat altijd centraal.

powerfood van friesland naar new york

Alle recepten zijn geïnspireerd op haar favoriete recepten uit Friesland en New York. Dit zorgt voor een groot en divers aanbod aan lekkers. In dit boek vind je genoeg inspiratie voor ontbijt, lunch, diner, snacks, sweets, toppings en drinks.

Naast de recepten staan er ook weer veel foto’s van Rens in, eigenlijk is de opmaak qua foto’s, recepten, tips en quotes hetzelfde doorgevoerd als het eerste boek. Slim, want zo wordt er vastgehouden aan een goed concept!

powerfood van friesland naar new york

Enkele recepten die op mijn to-cook-lijstje zijn beland uit het boek zijn;
– Vietnamese summer rolls
– Sweet chicken salad
– Pompoenbootjes
– Geroosterde zoete spruitjes
– Chocolade-dadelsaus

Eigenlijk zijn dat veel meer recepten maar ik kan hier moeilijk een hele waslijst plaatsen 🙂

Powerfood van Friesland naar New York | Rens Kroes | Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum |reeds verschenen | € 19,99 | ISBN: 9789000345045