Inspiratie Reviews

Clean Meals -Review

clean meals

Tags:  

Enige tijd geleden kwam ik het account tegen van Clean Meals op instagram. Clean en Meals en dan in die combinatie, dat vond ik al goed klinken. Nadat ik de website eens goed had bekeken was ik om, dat wilde ik wel proberen!

Zelf probeer ik al altijd zo gezond mogelijk te eten, dat betekend voor mij; zoveel mogelijk groenten en fruit van het seizoen aangevuld met vlees/kip/vis, geen pakjes en zakjes, zo min mogelijk suiker en lactose (behalve kaas, dat kan ik niet laten staan) en een minimale inname van tarweproducten.
Maar er zijn altijd dagen dat je geen zin of weinig tijd hebt om in de keuken te staan.. tja en dat zijn de gevaarlijke dagen want dan grijp je al snel naar een (ongezonde) afhaalmaaltijd.

En daarin biedt Clean Meals nu de oplossing! Zij maken het je nu wel erg gemakkelijk om altijd te kiezen voor een gezonde en verantwoorde maaltijd.

clean meals kabeljauw

Wat is Clean Meals?
Clean Meals biedt kant-en-klaar maaltijden die teruggaan naar de basis van ons voedsel. Alle maaltijden bevatten eerlijke en pure ingrediënten en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. Daarnaast worden er geen sauzen, marinades of suikers gebruikt. In een notendop: de ideale maaltijd voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt en voor (top)sporters.
Doordat alle maaltijden sousvide bereid worden blijven alle voedings- en smaakstoffen behouden. Daarnaast zijn de maaltijden vanaf levering ook nog eens 14 dagen houdbaar in de koelkast zonder dat er conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. Win-win situatie als je het mij vraagt!

clean meals kalkoen

Maar wat zit er dan wel in?
Alle maaltijden bevatten een optimale samenstelling van hoogwaardige eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. De PRO maaltijden bevatten ook nog een hoogwaardige koolhydraatbron, de LITE variant bevat deze niet.

PRO en LITE
De PRO maaltijden bevatten 300 calorieën, deze zijn ideaal voor de (top)sporter en voor mensen die niet persé willen afvallen maar wel gezond willen eten. De LITE maaltijden bevatten 198 calorieën, deze zijn ideaal voor mensen die willen afvallen, droger/strakker worden.

clean meals kip

4 Varianten
De maaltijden zijn er in 4 lekkere varianten, namelijk;
– Kip met sperziebonen (en zoete aardappel, PRO)
– Kalkoen met doperwten/bloemkool (en quinoa, PRO)
– Kabeljauw met ratatouille (en rijst, PRO)
– Zalm met groenten (en wilde rijst, PRO) eind deze maand verkrijgbaar

Mijn ervaring
Ik ontving een proefpakket met daarin 3 LITE en 3 PRO maaltijden om te proberen. Ze raadden me aan deze te eten als vervanger van mijn huidige lunch. Dat heb ik voor het merendeel ook gedaan, 2 keer heb ik een PRO maaltijd als diner gegeten (uit gemakzucht.. daar heb je het al). Het grote voordeel vond ik eigenlijk wel dat ik nu niet na hoefde te denken over mijn lunch. Ik trok de koelkast open en ik kon kiezen uit kip, kalkoen of kabeljauw. Daarnaast staan de maaltijden binnen enkele minuten op tafel; je kan ze verwarmen in heet water of enkele minuten in de magnetron.

clean meals kabeljauw

Door deze maaltijden te eten heb ik mezelf weer even een goede boost gegeven, ik merkte dat ik weer wat afviel. Dit stond namelijk alweer een tijdje stil, ondanks mijn gezonde eten denk ik dat ik stiekem toch wel weer veel aan het eten was.
Niet alleen raakte ik weer wat gewicht kwijt maar mijn mindset is ook weer back-on-track, ik wil toch echt strakker worden! Niet persé tientallen kilo’s afvallen maar wat droger worden waardoor je meer ziet van al dat sporten, want die spieren die wil ik ook wel eens zien!

Ik denk dan ook dat ik vaker Clean Meals ga bestellen als aanvulling op mijn huidige voedingspatroon. Vooral voor de lunch vind ik het een goede oplossing. Het avondeten zal ik dan vooral toch zelf gaan koken, want ik vind het toch wel gezellig om samen (en hetzelfde) te kunnen eten met mijn vriend.

clean meals

 

 

 

  2 reacties

 • Gj 24 juni 2015 Beantwoord

  Snap niet dat je iets wat zo eenvoudig te maken is besteld. Heb het idee dat deze site ook van Clean meals is dus dit zal wel verwijderd worden… 14 dagen houdbaar zonder smaak verlies sure…

  • Simone 24 juni 2015 Beantwoord

   Waarom zou deze website van Clean Meals zijn? Deze website is van mij (simone) en staat daar helemaal los van. Dus waarom zou ik dit verwijderen?

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Deze aardbei-vanille shake is een heerlijk en gezond tussendoortje! 🙌 Eigenlijk ook net zo lekker als ontbijt en eerlijk gezegd ook het moment dat ik er van geniet.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met dit warme weer heb ik gewoon geen zin in een zwaar ontbijt, deze koude shake 🥤 is voor mij perfect om de dag mee te starten!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shake #milkshake #aardbeien #aardbeienshake #smoothie #strawberries #ontbijt #ontbijtje #breakfast #startvandedag #goedestart #gezond #gezondeten #gezonderecepten #paleo #lactosevrij #paleofood #health #healthyfood #lekkerengezond #lekkerensimpel #foodphotography #foodfotografie #receptontwikkeling #koolhydraatarm #foodquotesnl
 • ‘I carried a 🦄 piñata’.
.
Gisteravond gaven we een feestje voor vrienden, met een thema; Mexican fiesta. De hapjes en gezellige aankleding. Deze geweldige unicorn piñata moest natuurlijk mee toen ik die zag staan in de feestwinkel 😍🙌. Een geslaagd en gezellig feestje!.
.
#pinata #piñata #piñatatime #fiesta #mexican #mexicanfiesta #unicorn #unicornlove #eenhoorn #zondersnoep #eenhoorn #feestje #feest #prettywoman #happy #happybirthday #happyfeelings #lachen #lachenistgesund #gelukkig #foodie #foodquotesnl
 • Keuzestress!! Want waar moet je beginnen met al dat lekkers... De worteltaart van @pinkiepatisserie is toch wel de lekkerste van Eindhoven en die moet je gewoon eens proeven!
Eigenlijk moet je sowieso een keer naar @emma_eindhoven want deze Pinkie's Tea Party is echt goddelijk 🙌😍.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op mijn website laat ik je meer zien van deze verwennerij! Pak er vast een servetje bij, want hiervan loopt het water je in de mond 😉🤭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teaparty #teapartytime #tea #hightea #pinkie #pinkiepatisserie #EMMA #emmarestaurant #eindhoven #eindhovencity #eindhoven_ehv #ehv #nederland #hotspot #genieten #verwennerij #worteltaart #gebakjes #bonbons #sweetsformysweet #ditwilje #foodie #nevernoteating #foodquotesnl
 • Zoals je ondertussen wel weet: ik ben gek op salades! 😍 Deze salade met mango, zwarte bonen en pecannoten is echt onwijs lekker! De mango geeft een heerlijke kick aan de salade en maakt het weer anders dan anders.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Door de zwarte bonen is het een voedzame salade die goed vult. Ideaal dus als lunch als je het mij vraagt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#salade #salad #salades #lunch #lunchenzonderboterham #broodlozelunch #mango #zwartebonen #voedzaam #gezond #gezondeten #gezonderecepten #gezondelunch #health #healthy #healthyfood #eatclean #cleaneten #foodie #foodfotografie #foodphotography #receptontwikkeling #foodquotesnl
 • Al deze lekkere dingen zaten in de 'compleet' box van @boerschappen die ik mocht ontvangen. Alle producten komen van Brabantse boeren, allemaal met respect voor dier en zorg voor het gewas.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eerlijke en mooie producten vers van het Brabantse land, daar maak je mij écht blij mee! 😃 Dit werden een aantal heerlijke maaltijden 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op m'n website vertel ik je wat meer over dit mooie concept. Link in bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#boerschappen #foodbox #brabant #brabantcelebratesfood #brabantseproducten #streekproducten #lokaal #eerlijkeproducten #zeewolf #tartaar #frambozen #hangop #groenten #groentes #vegetables #boodschappen #recepten #lekkerengezond #review #foodie #gekregen #foodquotesnl
 • 👆😂 mijn gezicht als ik mijn eten moet delen...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Niks van waar natuurlijk, want dat doe ik met alle liefde! Al helemaal als ik een kookdag heb, 👩‍🍳 dan kook ik namelijk zoveel recepten dat het teveel is voor ons 2. Onze vriezer is niet gigantisch en eten weggooien is nou eenmaal eeuwig zonde. Meestal bel ik dan familie/vrienden of ze wat komen halen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarnaast probeer ik, waar mogelijk, ook geen grote porties te koken. Meestal is het voor 1 persoon en soms voor 2.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dus ja, alles wordt opgegeten!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zo, dat was de meest gestelde vraag van jullie beantwoord! ‘Wat doe je met al dat eten dat je kookt/fotografeert?’⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸: @eefsfood⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De grijpgrage hand is van: @anniepannie_nl⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sharing #sharingiscaring #eerlijkzullenweallesdelen #delen #bitterballen #donttouchmyfood #puntzak #koken #recepten #receptontwikkeling #fotografie #fotograferen #foodfotografie #amsterdam #amsterdamfood #amsterdam_streets #amstelveld #grachten #amsterdamcity #canals #amsterdamshots #foodie #foodquotesnl
 • Dit is wat mij betreft dus een perfecte maaltijd/bijgerecht op een warme dag; lauwwarme krieltjes met doperwten en groene asperges.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En er ging iets niet helemaal goed met de doperwten 😆🤫...slechte foodie ben ik hoor! Je leest er alles over op de website 😇.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#krieltjes #aardappel #potatoes #groeneasperges #asperges #greenasparagus #doperwten #erwten #peas #zomer #zomersemaaltijd #wewv #watetenwevandaag #diner #maaltijd #foutje #groen #groenten #greenvegetables #foodie #foodquotesnl
 • Met dit warme weer is een lekker ijsje altijd een goed idee toch? 🍦😍 dit vegan chocolade ijs is onwijs lekker en makkelijk te maken. Gewoon zonder ijsmachine!
Er staan trouwens veel meer lekkere ijsjes op m’n website, check de link in mijn bio.
.
Wat is jouw favoriete ijs deze zomer?
.
.
#vegan #chocoladeijs #weallscreamforicecream