Deze portobello met geitenkaas is echt overheerlijk als lunch, voorgerecht of bijgerecht. Maak er een uitgebreide salade bij en je hebt een hoofdgerecht. Multifunctioneel dus :). Geitenkaas, honing en pijnboompitten zijn een klassieke combinatie. Super lekkere smaken die elkaar perfect aanvullen.
Dit soort gerechten vind ik ook mooi voor een kerstmenu. Een voorgerecht dat er mooi uitziet, heerlijk smaakt en tegelijker tijd niet zo heftig vult dat je eigenlijk geen hoofdgerecht meer hoeft.
Uiteraard kun je dit recept ook maken met normale champignons, dan heb je lekkere hapjes. Deze zijn overheerlijk bij een tapas avondje of als snack. Gebruik je kleine champignons dan hoeven ze maar 8 minuten in de airfryer.
Portobello met geitenkaas
Ingrediënten
- 1 portobello
- 3 plakjes zachte geitenkaas
- 1 el pijnboompitten
- 1 handje gemengde sla
- 1 tl honing
Instructies
- Vul de portobello met de plakjes geitenkaas.
- Leg de portobello in het mandje van de airfryer en bak 10 minuten op 180 graden.
- Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter/olie.
- Leg een handje gemengde sla op een bord, leg hierop de portobello en bestrooi met de pijnboompitten.
- Verdeel de honing over het gerecht.
Ben je op zoek naar meer groente inspiratie? Alle groente recepten heb ik gemakkelijk voor je bij elkaar gezet en er staat al genoeg lekkers tussen!
Trackbacks/Pingbacks