Inspiratie Winacties

Boho-tiffin winactie

boho-tiffin

Tags:    

Boho-tiffin, dé lunchbox waarmee je gezien mag worden!
Al sinds het eerste uur ben ik groot fan van de boho-tiffin en wat wel leuk is om te vermelden, is dat ik de eerste blogger was die een stukje over de boho-tiffin schreef. Uiteraard ben ik nog steeds van van deze vrolijke, stapelbare lunchboxen en ik ben dan ook super blij dat ik deze winactie mag organiseren. Ik mag namelijk 1 van mijn lezers blij maken met een boho-tiffin naar keuze!

De boho-tiffin is een lunchbox die bestaat uit 3 stapelbare bakjes, ideaal als je verschillende dingen voor de lunch of een snackmomentje wil meenemen. De lunchboxen zijn verkrijgbaar in 8 verschillende prints, de prints zoals op de bovenstaande foto zijn van de nieuwste collectie.
Daarnaast krijg je er ook een netbag en een hanger bij. De netbags en hangers zijn er in verschillende kleuren dus je kunt echt alles naar jouw smaak samenstellen.
De hangers worden gemaakt van restleer en zijn dus uniek.

boho-tiffin

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeautje? Ik kan de boho-tiffin dan zeker aanraden. Ideaal als je nog iets leuks zoekt voor dat familielid/vriendin die elke dag verschillende bakjes mee naar het werk zeult. Want wat is er nu makkelijker dan alles in 1? Ik weet zeker dat er met veel plezier gebruik van zal worden gemaakt.

Ik kan nog veel meer vertellen over de boho-tiffin, ja echt zo leuk zijn ze.. maar als je er meer over wilt lezen kun je ook mijn eerste review hierover lezen.

boho-tiffin

 

En dan nu het leuke gedeelte, want hoe maak je kans op zo’n geweldige lunchbox?

 

Neem een kijkje op de website van boho-tiffin en laat mij in een reactie hieronder weten welke print jij het leukste vind en waarom je deze graag zou winnen!

 

That’s it! Peanuts toch?

Wil je een extra lootje in de hoge hoed? Deel dan een foto van de boho-tiffin (dat mag van deze website of de website van boho-tiffin zijn) op instagram/facebook en tag mij in je bericht.

 • De boho-tiffin wordt alleen verstuurd naar een Nederlands adres
 • De winnaar wordt maandag 14 december bekend gemaakt op deze website

 

  60 reacties

 • Iris 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou graag die met de panterprint willen hebben! Ik ben begonnen foodpreppen dus deze leuke lunchbox zou ideaal zijn!

  • Fierens nicole 9 december 2015 Beantwoord

   De feather print vind ik het allerleukst van kleurtjes en print. Ben dit jaar bezig met de opleiding pure en vegan food. Altijd niet gemakkelijk om een gezonde lunch te voorzien. Met deze tiffin moet dat nog beter lukken.

 • Ingeborg 9 december 2015 Beantwoord

  Ik volg Boho-Tiffin ook al een hele tijd op Instagram en wordt elke keer weer blij van deze mooie lunchboxen! Helaas is de prijs aan de hoge kant dus winnen zou heel erg fijn zijn. De ‘Pavone’ van de nieuwe collectie past helemaal bij mij, dus als ik zou winnen kies ik die!

 • Nienke Groot 9 december 2015 Beantwoord

  Ik vind de aztec echt super gaaf!! Zou graag het nieuwe jaar healthy willen beginnen met lekkere lunches uit deze mooie lunchbox! Liefs, Nienke

 • Sharon 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou heel graag deze toffe lunchbox willen winnen, om voor alle lange dagen als coassistent en daarna de schaatstrainingen deze gave trommel met gezonde maaltijden mee te kunnen nemen! Ik vind alle printjes erg leuk, maar ik denk dat ik dan de panterprint het leukst vind.

 • Ilse 9 december 2015 Beantwoord

  Wat zijn ze prachtig. Ik vind de print pavone het mooist. Wat zal iedereen jaloers zijn op mijn werk. Ik hoop dat ik win.

 • Myrna Klaare 9 december 2015 Beantwoord

  Lastige keuze maar de Indie wint het voor mij! Een goede snackbox vinden is moeilijk maar deze zijn perfect en zien er nog super uit ook ;D

 • Marly 9 december 2015 Beantwoord

  Ik vindt de peacock variant heeel erg tof!
  Waarom ik zou moeten winnen? Momenteel heb ik saaie doorzichtige tuberware bakjes die wel aan vervanging toe zijn! En deze vrolijke kleurtjes doen het altijd goed. Overigens als zzper krijg ik nooit een kerstcadeau dit zou wel een leuk kerstpakketje zijn voor mij ?

 • Tharin 9 december 2015 Beantwoord

  Jaa, die lunchbox met gave panterprint is dé stimulans om verder te gaan met BBG ronde 2 in deze verleidelijke decembermaand! Griepje is niet zo bevordelijk, maar met healthy lunches in zo’n mooie Boho-Tiffin ben ik er vast zo weer bovenop :).

 • Astrid 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een super toffe winactie! De boho tiffin staat al enorm lang op mijn lijstje. Wanneer ik op werk kom lig mijn collega’s altijd in een deuk: komt zij weer aan met al haar bakjes en zelfgemaakte brouwsels. Al die losse bakjes zijn niet alleen onhandig, maar ook enorm suf en eigenlijk ben ik wel een hippe mama die goed voor zichzelf zorgt maar nu nog in suffe bakjes.. En dan zou ik met boho tiffin pauwenveer echt helemaal de blits maken !!

 • Elke 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een leuke actie!
  Ik zou graag de Pavone winnen..:)
  Hoef ik niet meer al die doosjes mee te nemen naar mijn werk.?
  Duim duim!

 • Linda 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een superleuke winactie!!! Ik ben weg van vogels en veertjes en vind de peacock versie heel erg mooi?! Ik heb nu een saaie rvs lunchtrommel maar de mooie varianten van Boho tiffin maken de lunch natuurlijk veel lekkerder en leuker?!

 • Shanice 9 december 2015 Beantwoord

  De Boho Tiffin is een goede uitkomst voor mij om in een handige tas mee te nemen. Dit betekent dat ik nooit meer vijf losse zakjes (die altijd stuk gaan) met eten in mijn schooltas hoef te stoppen en dus ook geen losse cherrytomaatjes uit mijn tas hoef te vissen! De ‘Aztec’ print is mooi en origineel, daar wil ik wel mee gezien worden tijdens de studie!

 • Selma Heijboer 9 december 2015 Beantwoord

  Ik vind ze allemaal prachtig.
  Nou die met de pauwenveren, daar ben misschien toch ietsiepietsie meer verliefd op.

 • Ingrid 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou voor de Boho-Tiffin Indie gaan! <3 hoewel het stuk voor stuk plaatjes zijn. 😉
  Ik volg Boho-Tiffin en jouw pagina's ook al geruime tijd en doe daar tevens heel veel inspiratie op voor mijn gezonde lunches. Het gesjouw met de bakjes blijft toch wel steeds een dingetje! (en dan met name het geschuif als je er enkele op elkaar hebt staan en zo de auto uit wilt stappen..grrr)

 • Danya 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een leuke actie!! Ik zou graag de Pavone winnen. Ik ben net voor de tweede keer moeder geworden en meal prep is nu essentieel geworden om gezond te blijven eten. Het is anders te makkelijk om snel even wat ongezonds tussendoor te eten 😉

 • Mandy groeneveld 9 december 2015 Beantwoord

  De Pavone! Die is echt zo heerlijk boho/ibiza/hipster. Zo maak ik van iedere lunch een feestje ?

 • Mandy groeneveld 9 december 2015 Beantwoord

  De Pavone! Die is echt zo heerlijk boho/ibiza/hipster. Zo maak ik van iedere lunch een feestje ?

 • Elvira 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou graag de pavone willen. Echt super leuk.

 • Pascalle 9 december 2015 Beantwoord

  Ik ben VERLIEFD op de Boho-Tiffins! Ik sleep waar ik ook naartoe ga mijn eigen eten mee. Zou leuk zijn om dat voortaan in stijl te kunnen doen! <3
  Pavone vind ik het allermooist!

 • Ribanna 9 december 2015 Beantwoord

  De aztec! Waarom? Waarom niet?! Deze boho-tiffins zijn te leuk, te mooi, te handig, te healthy, te van ALLES!!
  Liefs Ribanna

 • Petra den Boggende 9 december 2015 Beantwoord

  De pavone. Zeker weten! Of toch de Indië. Of de panter, of nee die blauwe veertjes zijn ook zo vrolijk. Trobal? Flora? Ze zijn eigenlijk allemaal prachtig en praktisch! Ienemienemutten….Flora, want wie wordt er nou niet blij van bloemen?!

 • Barbara Groen 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou dolgraag die met pauwenprint willen winnen!
  Trots als een pauw zou ik er mee naar mijn werk gaan….
  Trots als een pauw zou ik hem vullen met gezonde en lekkere lunchgerechten…
  Trots als een pauw…..dat zou ik er écht mee zijn 🙂

 • Charlotte 9 december 2015 Beantwoord

  Alweer een te gekke winactie en ik doe zoals gewoonlijk altijd mee! De pauw voor een prachtige vrouw!

 • Tamara Rebel 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou heel graag de pauwenveren versie willen winnen ?
  Niet alleen omdat hij bij mijn huidige kleur haren past, maar omdat hij me bij elke maaltijd zal herinneren aan het feit dat ik best af en toe trots mag zijn op wat ik bereikt heb en dat ik me niet blind moet staren op anderen en hun resultaten. Ik kom van ver (180 kilo schoon aan de haak) en mijn lijf heeft gewoon af en toe tijd nodig om bij te komen voor we weer kunnen knallen naar de volgende mijlpaal.

 • Kim 9 december 2015 Beantwoord

  De Boho-Tiffin Panterprint is echt enorm tof!!!!! Waarom wil ik hem graag winnen? Waar ik ook heen ga, ik neem altijd allemaal bakjes vol eten mee zodat ik genoeg bij me heb voor de hele dag, en hoe leuk zou het zijn om het voortaan mee te kunnen nemen in deze te leuke lunchbox!!! (je eten is meteen stijlvol).

 • Kim 9 december 2015 Beantwoord

  Die met de pauwenverenprint!! Zodat ik zo trots als een pauw met mijn zelfgemaakte lunch naar de kantine kan wandelen ?

 • Roxanne 9 december 2015 Beantwoord

  De Pavone zou het perfecte kerstcadeautje zijn voor mij! Ik word nou al zo vrolijk van dit heerlijke printje en hoe leuk zou het zijn om hier elke dag uit te kunnen lunchen. Een stuk gezelliger dan al die losse bakjes haha. Ik vind het een mooie beloning voor mijzelf omdat de eerste 5 kg er af is dankzij een gezond eetpatroon! ^_^

 • Farran 9 december 2015 Beantwoord

  Wow – this would make bringing my food to school so much easier! And with a beautiful print on it (like the eye catching peacock feathers hint hint) it would still the attention in my classroom. And who knows it may even inspire the next generation of Dutch teenagers to ask questions and learn more about bringing your own (homemade) food to school instead of buying prepacked items from vending machines 🙂

  • Farran 9 december 2015 Beantwoord

   Still = steal…geweldig autocorrect!

 • Erica 9 december 2015 Beantwoord

  Ben nog niet zo lang bezig om mijn voedingspatroon te veranderen en volg nu je website sinds een tijdje. Bovendien deed ik nooit mee aan winacties, maar ach, wat veranderingen in je leven (op welke leeftijd dan ook) geven energie heb ik gemerkt.
  Dus bij deze: “Wat een (h)eerlijke recepten en dan nu weer deze boho-tiffins. Enig maar ook superhandig! De Pavone heeft ook mijn voorkeur. Mooi zo’n fijntjes patroon….

 • Helen 9 december 2015 Beantwoord

  Ik wil heel graag de Boho Tiffin met pauwenveren willen. Deze lunchboxen zijn ideaal om mee te nemen naar colleges en tentamens maar als student kan ik me alleen maar lekkende ikea-bakjes veroorloven. 😉

 • Els 9 december 2015 Beantwoord

  Geweldig die lunchboxen van Boho-tiffin en ze zijn allemaal even prachtig. Zou ik de gelukkige winnares worden dan ga ik voor de pauwenveren, want ik voel mij dan zo trots als een Pauw met mijn heerlijke lunch in een beauty lunchbox .

 • Marije 9 december 2015 Beantwoord

  Echt heel gaaf! Als thuisblijfmoeder trek ik er vaak op uit met mijn kids om buiten te zijn en te eten. Hoe stylish zou het zijn met zo’n coole boho tiffin te gaan picknicken of de blits te maken in de speeltuin?
  Ik ga voor de pauwenveren of die gekeurde veren. Eigenlijk vind ik ze allemaal gaaf…

 • Femke 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een super toffe winactie zeg! Ik sleep altijd een cooltas met bakjes eten mee naar mijn werk. Hoe mooi is het als ik deze mooie panter lunchbox mee naar mijn werk kan nemen. Ben ook altijd veel onderweg en doe iedere dag aan mealpreppen. Leuk bijkomstigheidje is dat ik meerdere collega’s heb die met cooltassen rondlopen en mochten ze deze mooie boxen ontdekken zullen ze zeker overstag gaan! Liefs Femke

 • joyce pots 9 december 2015 Beantwoord

  De bohotiffin staat bij mij echt super hoog op mijn wishlist
  het is een item wat nu nog in mijn collectie mist
  Een mooi item dat prachtig zal staan onder mijn kerstboom
  dat is voor mij echt een droom
  ik vind alle prints van de tiffins echt super prachtig
  maar 1 steekt er boven uit! die is echt super schattig
  de pauwen print oftewel de pavone
  dat is de tiffin van mijn dromen
  De tiffin kan overal mee naar toe en dat zal ik dan ook zeker doen
  gevuld met yoghurt, baksels van mijzelf misscchien zelfs een stoute lekkere chocoladezoen
  ik wil mijzelf natuurlijk ook verwennen
  en ik sport genoeg dus die kcal zal ik er vast wel weer afrennen
  de tiffin kan zelfs met me mee naar de sportschool voor de gezonde snack na de tijd
  en dan weet ik zeker daarvan krijg je helemaal geen spijt
  dat prachtexemplaar wat dan in mijn kluisje mij staat op te wachten
  zal mij vast wel iets brengen als toverkrachten
  ik denk dat ik dan nog sneller en sterker zal zijn
  en het gevoel dat ik alles aan kan dat is echt super fijn
  het gaat dus verder dan alleen eten
  ik zou zelfs met de tiffin daten!
  samen met mijn vriend en onze hond het bos in gaan
  een kleedje uitleggen ik zie daar zeker een mooie tiffin staan
  lekker wat hapjes en meegenomen drankjes dan oppeuzelen
  en er samen extra lang van genieten dus ook een beetje treuzelen
  ik zie het allemaal al voor me en dat dan dankzij deze leuke blog
  dat zou toch helemaal geweldig zijn toch!
  ik duim en hoop het maar alstegraag
  vandaar dat ik met dit gedicht een kansje waag <3

  • Simone 9 december 2015 Beantwoord

   Joyce, bedankt voor je mooie gedicht en gefeliciteerd!!! Jij hebt een Boho-tiffin naar keuze gewonnen!!
   Als het goed is heb je ondertussen een mailtje van me ontvangen. Geniet er van!
   Gr, Simone

   • Joyce pots 9 december 2015 Beantwoord

    Jaaaaaaa super blij ik zal zo de tiffin bekijken en samenstellen kwa kleur kwastje en netje want welke tiffin het gaat worden heb ik natuurlijk al beschreven ??? echt super blij ????

    • joyce pots 9 december 2015 Beantwoord

     whahaha 😀 ik kijk iedere dag alweer uit naar de postbode .. erg he.. ben er nog steeds zo super blij mee!! <3 Nogmaals bedankt! ik hoop dat je alles goed ontvangen hebt (gegevens enzo :D)

 • Alinda 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een super winactie van Foodquotes en Boho-Tiffin! Kiezen is lastig, maar ??De “Flora” van Boho-Tiffin?? steekt er bovenuit! De Boho-Tiffin stop je niet weg in je tas, maar daar mag je mee gezien worden! Het maakt van elk gerecht een feestje! Ik zou hem dolgraag willen winnen!?

 • Anke 9 december 2015 Beantwoord

  Wat vind ik die met bloemen supergaaf om mee te kunnen nemen naar mijn werk. Weg met de lekkende bakjes, weg met alle aparte zakjes. Ideaal, en nog super mooi om te zien ook nog

 • Bianca 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou heel graag die Flora willen winnen. Sleep elke dag weet ik hoeveel bakjes mee naar werk en duim elke dag weer dat het goed overkomt. Er is al eerder een ei gesprongen in mijn tas en laat dat nou net een zachtgekookt ei zijn. Heel fijn! Daarom zou ik deze heel graag willen uitproberen zodat mijn tas niet de dupe wordt van mijn gezonde leven.

 • Marja 9 december 2015 Beantwoord

  De Pavone,al heel lang mijn favoriet! Ik sjouw nu elke dag een tas vol verschillende plastic bakjes mee naar mijn werk,en het zou super zijn als dat voortaan anders kan…..met de Boho-Tiffin ?Fingers crossed ??

 • Anita H. 9 december 2015 Beantwoord

  Ik ben gek op dierenprints en ik ga dus ook voor panterprint.

 • Natasja 9 december 2015 Beantwoord

  Moeilijk kiezen hoor, vooral met de nieuwe prints erbij! Maar ik denk dat ik heel vrolijk word van de Boho-Tiffin Flora!

 • Ewelina 9 december 2015 Beantwoord

  Oh wat ontzettend gaaf! Staat al een tijdje op m’n verlanglijstje… en die met panterprint is echt wel een gave eyecatcher! Zo wordt lunchen nog meer een feest (ondanks dat 10 verschillende bakjes op de kantine tafel best aan doen als een tapas bar… Haha). Ik doe mee 🙂

 • aafke 9 december 2015 Beantwoord

  ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
  Van deze prachtige lunchboxen van boho-tiffin kun je toch alleen maar heel vrolijk worden als je deze rond lunchtijd op tafel mag zetten?
  Ik sleep nu altijd van die lelijke plastic bakjes mee. Nog ongezond ook. Ik denk dat de kinderen op mijn werk deze lunchbox ook heel gaaf gaan vinden. Ze gluren nu al dagelijks in mijn bakjes om te kijken wat voor eten ik nu weer mee heb gesleept.
  De panterprint vind ik wel heel vrolijk ♧
  ♡♡♡♡♡♡♡♡♧♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♧♡♡

 • Patty 9 december 2015 Beantwoord

  Wow. OK, dat was de start ?
  Hi Simone:-)! Wat een gave winactie!! Hierbij mijn motivatie, ik gooi het over de creatieve boeg ?

  De Boho Tiffin is te gek, helemaal wauw!
  Zeker die nieuwe print, letterlijk en figuurlijk trots als een pauw!
  De Boho Tiffin staat hoog op mijn verlanglijst,
  en hij is heel erg vereist!
  Lieve Simone van FoodQuotes, waarom ik deze graag zou willen winnen?
  Nou, het is een hele waslijst, waar zal ik eens beginnen.
  Ik ben als eerste altijd heel actief in de sportschool,
  en ik heb heel wat sterke vrouwen als idool.
  Ik wil wel graag dicht bij mijzelf blijven staan,
  En met de Boho-Tiffin is dit zo gedaan.
  Wat ik hiermee bedoel?
  Dat ik wil genieten een heleboel!
  Dus gezondheid vind ik heel erg belangrijk, maar ik maak het niet te gek.
  Aan lekker eten dus geen gebrek.
  Ik zou deze Boho-Tiffin dus niet alleen met superfoods vullen,
  Maar heel eerlijk, ook gewoon met brownies, niet zo lullen.
  Want genieten is iets wat je moet blijven doen in je leven,
  want het vliegt voorbij, dat is een gegeven.
  Ik zou wel een gat in de lucht springen, want ; geen losspringende bakjes in mijn tas,
  ja dat is al een aantal keer gebeurd en dus moest alles in de was.
  Dan ben ik niet zo blij als ik op de sportschool ben,
  want ik wil na de training meteen wat eten, dat weet iedereen die ik ken.
  Dus als je dan erachter komt dat niet alleen je eten verpest is maar ook je kleren,
  Nou… die bakjes kregen de wind van voren, maar ze willen het nog steeds niet leren.
  Bovendien ben ik ook nog eens alles kwijt,
  en dat kost toch veel tijd.
  Dan weer een deksel, dan weer een bak.
  Dus deze Boho-Tiffin zou zorgen voor heel wat gemak.
  Ik zou er allerlei lekkernijen in vervoeren,
  zodat ik mijn lekkere trek de mond kan snoeren.
  Uiteraard ook de nodige gezonde dingen voor bij het sporten en fit zijn,
  want ook gezond eten is vaak best een festijn.
  Noten, kwark, eigengemaakte granola en gebak,
  ik vervoer alles met deze beauty met gemak.
  Toch maar niet meteen te veel op de feiten vooruitlopen,
  En voor nu gewoon blijven hopen.
  Want ik weet niet wat ik zou doen,
  ik kan niet meer hopen voor de Tiffin in mijn schoen.
  de kerstman kan nog wel langskomen,
  om iets onder de kerstboom te plaatsen om van te dromen!
  heerlijk mezelf verwennen met goed eten,
  Ja, de kerstman moet het weten.
  Die eet ook graag zijn buikje rond en vol,
  die maakt het iets te dol.
  Aan goede voornemens doe ik niet,
  Maar ik hoop op een mooi 2016 in het verschiet.
  Waarin ik veel sportieve dromen waar kan maken,
  zonder met een blessure om te staken.
  De Boho-Tiffin blijft een mooi ding om te krijgen,
  en helemaal zo voor je eigen.
  Om voor je eigen eten te kunnen zorgen en ook voor mijn schat,
  want samen een dagje uit is soms ook wel wat.
  Dan kunnen we romantisch samen wat oppeuzelen,
  Zonder te treuzelen!
  En de Boho-Tiffin gaat dan zo weer mee naar huis,
  voor de volgende vulling, misschien iets van het fornuis.
  Inspiratie is er genoeg,
  dus ik gooi het mooi over die boeg.
  De Boho-Tiffin is als laatste ook nog eens fotoproof,
  dus aan foto’s straks genoeg.
  Om mee te pronken op social media zoals instagram,
  En dat betekent geen saaie boterham!
  Maar mooie kleurtjes en lekkere variatie,
  Dat zorgt voor heerlijke creatie.
  Leftovers zijn straks gewoon helemaal hip,
  En daar hou ik van, want van afval word ik sip.
  Dus beter voor milieu, buik en uitzicht.
  En daarmee is dit het einde van het gedicht.
  Nu duimen tot maandag de 14e, echt waar.
  Hopelijk maken jullie mijn Boho-Tiffin droom klaar!
  Welke ik van al die prints het mooiste vindt?
  Dat is lastig, want met elke ben ik zo blij als een kind.
  Ik denk dat ik dan toch zou gaan voor de Pavone of Peacock
  Maar eerlijk dit is en blijft een gok.
  Ook de hangers zijn er geweldig bij,
  bijvoorbeeld de Fieke of Yorinde, mooi aan de zijn zij.
  Door de netbag is de Boho-Tiffin zichtbaar voor iedereen,
  en sleep je je drie mandjes overal heen.
  Alle kleuren zijn te gek, moeilijk kiezen.
  Maar dat had je vast al in je smiezen.
  Ik laat me dus gewoon verrassen want deze prijs is te gek.
  Alleen keuzes, dat is bij zoveel moois toch een gebrek.

 • Jane van Oort 9 december 2015 Beantwoord

  Inderdaad DE oplossing voor meestal wel 3 of meer verschillende bakjes in je tas zou de Boho Tiffin zijn!! (9 vd 10 keer heb ik denk ik ook meer bakjes of andere preps bij dan schoolspullen 😉 ).
  De ‘Indie’ vind ik heel erg leuk in combi met de groene bag en de ‘Michelle’ hanger! Op instagram een foto van de combi! #fingerscrossed

 • Inge 9 december 2015 Beantwoord

  Dit is de mooiste lunch – optie die ik tot nu gezien heb! Ik zou vereerd zijn om ‘Flora’ mee naar mijn werk te mogen nemen. Omdat ik glutenvrij moet eten, is proppen echt een dagelijks onderdeel van mijn routine geworden. Wat zou ik blij worden van deze boho Tiffin beauties!

 • Dominique 9 december 2015 Beantwoord

  Oehhh een boho tiffin staat zo hoog op mijn wishlist!! De pavone print is echt TE leuk!!

 • Dagmar 9 december 2015 Beantwoord

  Ooew oeew wat zal ik graag de pavone winnen!! ?Vanaf morgen weer wilde plannen om back to basic te gaan met mijn voeding en hoe gaaf zal het dan zijn om mijn eten hierin mee naar het werk te kunnen nemen !! Fingers crossed!??

 • Dana 9 december 2015 Beantwoord

  Wauw wat een toffe actie! Ik ken boho taffin al lang, vind het alleen nogal prijzig. Dus zo mooi zijn als het op deze manier kan. Ik vind de pavone trouwens heel mooi!

 • Monique 9 december 2015 Beantwoord

  De Pavone, omdat ik dan zo trots als een Pauw mijn snacks en tussendoortjes mee kan nemen naar mijn werk en onderweg als we lang moeten reizen naar mijn schoonfamilie. Door het onregelmatig werken in de zorg en het niet hebben van een (gezonde) kantine neem ik altijd alles in losse bakjes mee naar het werk. Ook het verre reizen naar mijn schoonfamilie gaat altijd gepaard met het meenemen van tussendoortjes in de auto! Dit zou een geweldig mooi cadeau en ideale uitkomst zijn!

 • Jeanine 9 december 2015 Beantwoord

  Super leuk zijn ze de boho-tiffins!! En ik vind de Panter met allerlei kleurtjes het allerleukst 🙂 Dat zou mijn lunch extra gezellig maken.

 • Roxanne 9 december 2015 Beantwoord

  Ik vind de Boho tiffin zo gaaf! Geen saaie lunchtrommel in je tas, of boterhamzakjes met geplette boterhammen. Fruit met plekjes omdat het alle kanten op geslingerd werd in je tas….
  Voor mijn werk in de zorg zou deze echt ideaal zijn. Als lunchtrommel of om mijn avondeten in mee te nemen. Gezonde tussendoortjes erbij en ik kom mijn dienst wel door!
  Ik zou voor ‘Panter’ gaan. Die is gewoon te leuk! Ik deel ook de foto op Instagram met useename ‘superhettie’

 • Esther 9 december 2015 Beantwoord

  Ohhh, wát zijn ze léuk! Vooral de Aztec, al vind ik alle trommeltjes zo lekker blij. Dan wordt je lunch buiten de deur eten toch al vanzelf een feestje? Of je hapjes meenemen naar een picknick, of ze leuk gebruiken op je verjaardag, of stiekem vullen voor je man: verrassing schat, hier, neem een lekkere lunch mee! Aangezien we met een hoop allergieën zitten hier in het gezin, en ik óók graag wil letten op de vitamientjes, zou ik het wel heel leuk vinden om er eentje te mogen winnen ☺️. Alles apart verpakt en tóch iedereen voorzien van iets smaakvols bij een picknick… *zwijmel*

 • andrea 9 december 2015 Beantwoord

  Het kan geen toeval zijn dat ik vandaag 2x de tiffin tegen kom!
  De eerste keer bij ’n airfryer (die ik mezelf kado geef met kerst nav jouw demo in Heerlen ) en nu hier! Wat n plaatjes!
  En ik vind ze allemaal prachtig maar als ik dan toch zou kunnen kiezen dan graag de peacock. I de hoop dat de rest van het huishouden ‘m laat staan ?

 • Anne 9 december 2015 Beantwoord

  Ik vind de Pavone box het leukst!
  Misschien wordt dit wel een verlaat verjaardagskado! Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede, handige maar vooral ook leuke bakjes om eten mee te nemen. Dit lijkt me ideaaaal!

 • Nikki Meeuwsen 9 december 2015 Beantwoord

  Oh de panterprint is zo mooi! Als ik een boho tiffin zou winnen dan weet ik zeker dat ik iedere dag mijn lunch zou preppen. Deze box MOET gezien worden! Het laatste jaar is ivm mijn studie, werk en verhuizing weinig terrecht gekomen van healthy leven. Dit mag voor mij echter geen excuus zijn, dus daarom ben ik begonnen met een switch. Mijn uiteindelijke doel: gezonder leven en gewicht verliezen. Deze Tiffin zou mij hier fijn bij kunnen helpen!

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Weet je wat het is? Ik ❤️ eten, ik ben gewoon echt een foodie.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het ding is alleen dat de balans de laatste tijd wat ver te zoeken is. Er zijn weer wat extra kilo's (bijna 10) aangekomen van al dat lekkere eten en eerlijk is eerlijk; ik ben echt wel blij met mezelf, maar ik mag wel weer wat gezonder leven. Ik merk namelijk dat ik echt wel weer veel ongezond eet; hallo snoep, chips & koekjes 🤤😅.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarom vind ik het nu tijd om weer de balans terug te vinden. Even terug naar de basis! Maar wel gewoon écht genieten, want ik ben en blijf toch een foodie he.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik sla de handen ineen met @ww_nederland en ga de 21 daagse 'WW, het nieuwe Weight Watchers' challenge aan samen met mijn man. Ik ben echt heel erg benieuwd hoe we dit gaan ervaren!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oh enne, het fijne is dat ik me niet perse dingen hoef te ontzeggen! 🥰 Dus zo'n lekker stukje taart kan heus nog wel op z'n tijd. Zoals ik altijd al zeg: het draait om de balans.
Maar die balans moet ik weer even terug vinden! 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
'Op naar jouw zomerfiguur met WW - het nieuwe Weight Watchers' (alhoewel ik denk dat je dat zomerfiguur altijd al hebt) ❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodie #balans #hetdraaitomdebalans #wwnl #opnaarjouwzomerfiguur #summerconfidence #summerhereicome #terugnaardebasis #gezondeten #gezondleven #bodypositivity #loveyourself #gewichtsverlies #samenwerking #taart #chocoladetaart #sodejus #lekkereten #zomerfiguur #letsgo #letdothis #vollekrachtvooruit #zondervallengeenopstaan #persoonlijk #persoonlijkeupdate #foodquotesnl
 • 🙋🏼‍♀️🙋‍♂️ als jij een sushi lover bent!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Heel eerlijk? Nee... ik ben niet echt een grote sushi lover. Lekker is het zeker, maar ik kan me zo tientallen maaltijden bedenken die ik lekkerder vind 😅.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Alhoewel, deze 🥒 komkommersushi vond ik dus echt heerlijk! Ik maakte dit recept voor een opdracht en het recept staat bij hun online. Die wil je maken hoor 😍❤️!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Check vooral even www.keto.nl als je dit lekkere recept wil maken.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#komkommer #komkommersushi #sushi #sushilover #sushiporn #keto #ketofood #koolhydraatarm #avocado #avocadolover #lunch #lunchenzonderboterbam #vega #vegetarisch #vegan #opdracht #myfoodwork #receptontwikkeling #recept #watetenwevandaag #lekkereten #fotografie #foodfotografie #foodie #feedfeed #foodquotesnl
 • ‘Brb, even de keuken in m’n kantoor poetsen’ zei ik nooit met heel veel plezier 😅. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het is trouwens wat hoor dat kantoor... waar ik nu huur is antikraak en pasgeleden is het beheer overgenomen door een andere verhuurmaatschappij. We hebben 2-3 maanden zonder beheer gezeten... ik kan je vertellen 😬😱 dat was niet tof! Alleen al omdat de toiletten niet meer gepoetst werden (waarom zijn sommige mensen toch zo’n viezeriken?!).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Precies op dat moment kwam er een mooie ruimte vrij in een ander kantoorpand. Waar ik dus een keuken kan laten plaatsen (€€€) maar he, dan is het wel helemaal wat ík wil! Kookstudio FoodQuotes zit in m’n hoofd. De keuken is uitgezocht, maar nu blijkt dat er nieuwe groepen/meterkast geplaatst moeten worden en ik wacht nu (al) een week op de offerte 🥴🧐.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En toen eergisteren... zag ik opeens een huis via een advertentie en daar viel ik voor. 😍 ik zag ons er al klussen, wonen én een kantoorruimte aan huis bouwen. Guess what? Het huis is al onder bod en we zijn nét te laat. 😭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar dit maakt alles weer lastig he... want wat wil ik nou?! 1. Nog 7 maanden in het kantoor waar ik nu zit.
2. Een kookstudio openen in het nieuwe kantoorpand.
3. Weer vanuit huis gaan werken zodat ik extra kan sparen mochten we weer zo’n geweldige woning tegenkomen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oh 😓🥴 het leed dat ondernemen heet! Dit soort keuzes zijn zo lastig!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar goed... ondertussen werk ik lekker door. Poets ik met een glimlach m’n keuken, of tenminste; als het met de steammop van @blackanddeckernederland is. Want dan gaat het lekker snel én wordt alles geweldig goed schoon!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kantoor #kantoorpand #keuken #werkplek #ondernemer #ondernemen #zzp #zzper #zzplife #eigenbaas #eindbaas #ondernemendevrouwen #ondernemerschap #zakenvrouw #eigenbedrijf #receptontwikkeling #foodfotografie #fotografie #fotografe #foodie #steammop #lifeisforliving #steam #BLACKANDDECKER #samenwerking #keuzes #keuzestress #foodie #foodquotesnl
 • Oehh mensen, ik heb 2 nieuwe dingen voor jullie! 🎉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De eerste is natuurlijk (duh) dit overheerlijke recept voor aubergine tempura. Geloof me, die wil je écht een keer maken! 😍 zo lekker en makkelijk. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Verder zien vanaf nu alle recepten er anders uit op m’n website! Ze zijn nu inclusief bereidingstijd, aantal porties én je kunt ze nu gemakkelijk printen. Hoe tof is dat?!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat me even weten wat je er van vindt!? Verbetering of niet?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uiteraard wil ik alle vorige recepten omzetten. Maarre... dat zijn er 500 😬🙈 dus dat wordt een project voor de langere termijn. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een zomerbaantje; laat het me weten! 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aubergine #aubergines #eggplant #tempura #oosters #sojasaus #sushi #panko #bijgerecht #snack #nori #zeewier #lekkerdippen #recept #lekkereten #lekkerengezond #groente #foodblog #wawv #watetenwevandaag #foodie #foodfotografie #receptontwikkeling #foodquotesnl
 • Ok, ik heb ook een hele goede tip voor morgen! Namelijk deze 👆 Amerikaanse pannenkoeken. Eigenlijk gewoon een tip voor elke dag, maar op zondag nog net iets lekkerder!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lekker om te maken voor Moederdag, maar ook gewoon voor jezelf of je vriend/vriendin. ❤️ Je hebt niet echt een excuus nodig toch?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik maakte deze na onze vakantie in Amerika en ik kan je vertellen; precies zoals ze daar zijn! Er gaat bijna geen suiker in maar wel karnemelk en dat is wat ze anders dan onze standaard pannenkoek maakt. 🙌 ontzettend lekker!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik deel de directe link in m’n bio!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#pannenkoeken #pancakes #amerikaans #amerikaansepannenkoeken #american #americanpancakes #pancakesunday #weekend #ontbijt #gezondontbijt #ontbijtje #therealdeal #frambozen #fruit #chocolatechip #decoratie #ihop #dennys #lekkereten #genieten #smullen #wewv #foodie #foodfotografie #sprinkles #foodquotesnl
 • Even een throwback naar Zanzibar, want ohh 🥰 wat was dat een heerlijke vakantie!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben bezig met het plannen van onze volgende vakantie, wel wat korter.. maar daarom niet minder leuk; we gaan in juni een lang weekend naar Toscane. En ik heb er zoveel zin in!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gewoon even helemaal niks en genieten. Genieten van lekker eten, de omgeving én we gaan glampen! Super benieuwd naar! We verblijven in Toscane, vlakbij Sienna in een luxe @villatent 🙌 ⛺️.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hopelijk hebben we heerlijk weer en kan ik die fijne zomerjurken weer uit de kast halen!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik schreef een artikel over onze voorbereidingen en die staat nu online. Inclusief tips van mede-bloggers. Heb jij nog Toscane-tips voor me?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#vakantie #vacation #throwback #throwbackthursday #zanzibar #toscane #italy #opvakantie #genieten #uitrusten #glampen #glamping #villatent #samenwerking #vakantiefoto #zomers #bloemenjurk #inspiratie #tips #toscanetips #tuscany #holiday #foodie #foodieopreis #foodquotesnl
 • Het @bluecollarhoteleindhoven en ik zijn gewoon echt een match made in heaven ❤️. Samen met de leukste collega’s werk ik er een aantal uur per week en daarnaast maak ik foto’s van al het lekkere eten! Verder kom je overal in het hotel mijn foto’s tegen en dat is zo tof! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals deze tafel vol heerlijke borrelhapjes.
Doe mij de nacho’s en bitterballen maar! 😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Heb jij een horecazaak (of werk je er) en op zoek naar een fotograaf van al dat lekkere eten? 🙋🏼‍♀️ I’m your woman!
Stuur me een mail of DM en dan plannen we een (bel)afspraak om te kijken of we een match zijn.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tapas #borrel #borrelhapjes #bitterballen #chickenwings #nachos #garnalen #snacks #flatlay #tafelvollekkers #lekkereten #borrelen #horeca #horecasupport #fotograaf #fotografie #foodfotograaf #foodie #foodieforlife #zzp #eigenbaas #eindhoven #bluecollarhoteleindhoven #foodquotesnl
 • Pizza als lunch? Don't mind if I do!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jullie zagen het van de week al, ik kreeg een pakket met de nieuwste pizza van @Magionipizza ; de Skinny Salami. Deze moest ik meteen even testen en echt waar: dit is mijn nieuwe favoriet 😍. De bodem bevat pompoen, is lekker dun én super krokant. Love it!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oh enne, wie wordt er een beetje zenuwachtig van hoe ik deze pizza gesneden heb? 😅🍕⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#magionipizza #pizza #pizzaforlife #thepizzalife #pizzalover #salamipizza #salami #skinnysalami #groentenbodem #verstoptegroenten #pompoen #foodpost #samenwerking #lunchenzonderboterham #lunch #pilea #pilealovers #pannenkoekenplant #groeninhuis #foodie #foodquotesnl