Boho-tiffin, dé lunchbox waarmee je gezien mag worden!
Al sinds het eerste uur ben ik groot fan van de boho-tiffin en wat wel leuk is om te vermelden, is dat ik de eerste blogger was die een stukje over de boho-tiffin schreef. Uiteraard ben ik nog steeds van van deze vrolijke, stapelbare lunchboxen en ik ben dan ook super blij dat ik deze winactie mag organiseren. Ik mag namelijk 1 van mijn lezers blij maken met een boho-tiffin naar keuze!

De boho-tiffin is een lunchbox die bestaat uit 3 stapelbare bakjes, ideaal als je verschillende dingen voor de lunch of een snackmomentje wil meenemen. De lunchboxen zijn verkrijgbaar in 8 verschillende prints, de prints zoals op de bovenstaande foto zijn van de nieuwste collectie.
Daarnaast krijg je er ook een netbag en een hanger bij. De netbags en hangers zijn er in verschillende kleuren dus je kunt echt alles naar jouw smaak samenstellen.
De hangers worden gemaakt van restleer en zijn dus uniek.

boho-tiffin

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeautje? Ik kan de boho-tiffin dan zeker aanraden. Ideaal als je nog iets leuks zoekt voor dat familielid/vriendin die elke dag verschillende bakjes mee naar het werk zeult. Want wat is er nu makkelijker dan alles in 1? Ik weet zeker dat er met veel plezier gebruik van zal worden gemaakt.

Ik kan nog veel meer vertellen over de boho-tiffin, ja echt zo leuk zijn ze.. maar als je er meer over wilt lezen kun je ook mijn eerste review hierover lezen.

 

En dan nu het leuke gedeelte, want hoe maak je kans op zo’n geweldige lunchbox?

 

Neem een kijkje op de website van boho-tiffin en laat mij in een reactie hieronder weten welke print jij het leukste vind en waarom je deze graag zou winnen!

 

That’s it! Peanuts toch?

Wil je een extra lootje in de hoge hoed? Deel dan een foto van de boho-tiffin (dat mag van deze website of de website van boho-tiffin zijn) op instagram/facebook en tag mij in je bericht.

  • De boho-tiffin wordt alleen verstuurd naar een Nederlands adres
  • De winnaar wordt maandag 14 december bekend gemaakt op deze website