Inspiratie Winacties

Boho-tiffin winactie

boho-tiffin

Tags:    

Boho-tiffin, dé lunchbox waarmee je gezien mag worden!
Al sinds het eerste uur ben ik groot fan van de boho-tiffin en wat wel leuk is om te vermelden, is dat ik de eerste blogger was die een stukje over de boho-tiffin schreef. Uiteraard ben ik nog steeds van van deze vrolijke, stapelbare lunchboxen en ik ben dan ook super blij dat ik deze winactie mag organiseren. Ik mag namelijk 1 van mijn lezers blij maken met een boho-tiffin naar keuze!

De boho-tiffin is een lunchbox die bestaat uit 3 stapelbare bakjes, ideaal als je verschillende dingen voor de lunch of een snackmomentje wil meenemen. De lunchboxen zijn verkrijgbaar in 8 verschillende prints, de prints zoals op de bovenstaande foto zijn van de nieuwste collectie.
Daarnaast krijg je er ook een netbag en een hanger bij. De netbags en hangers zijn er in verschillende kleuren dus je kunt echt alles naar jouw smaak samenstellen.
De hangers worden gemaakt van restleer en zijn dus uniek.

boho-tiffin

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeautje? Ik kan de boho-tiffin dan zeker aanraden. Ideaal als je nog iets leuks zoekt voor dat familielid/vriendin die elke dag verschillende bakjes mee naar het werk zeult. Want wat is er nu makkelijker dan alles in 1? Ik weet zeker dat er met veel plezier gebruik van zal worden gemaakt.

Ik kan nog veel meer vertellen over de boho-tiffin, ja echt zo leuk zijn ze.. maar als je er meer over wilt lezen kun je ook mijn eerste review hierover lezen.

boho-tiffin

 

En dan nu het leuke gedeelte, want hoe maak je kans op zo’n geweldige lunchbox?

 

Neem een kijkje op de website van boho-tiffin en laat mij in een reactie hieronder weten welke print jij het leukste vind en waarom je deze graag zou winnen!

 

That’s it! Peanuts toch?

Wil je een extra lootje in de hoge hoed? Deel dan een foto van de boho-tiffin (dat mag van deze website of de website van boho-tiffin zijn) op instagram/facebook en tag mij in je bericht.

 • De boho-tiffin wordt alleen verstuurd naar een Nederlands adres
 • De winnaar wordt maandag 14 december bekend gemaakt op deze website

 

  60 reacties

 • Iris 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou graag die met de panterprint willen hebben! Ik ben begonnen foodpreppen dus deze leuke lunchbox zou ideaal zijn!

  • Fierens nicole 9 december 2015 Beantwoord

   De feather print vind ik het allerleukst van kleurtjes en print. Ben dit jaar bezig met de opleiding pure en vegan food. Altijd niet gemakkelijk om een gezonde lunch te voorzien. Met deze tiffin moet dat nog beter lukken.

 • Ingeborg 9 december 2015 Beantwoord

  Ik volg Boho-Tiffin ook al een hele tijd op Instagram en wordt elke keer weer blij van deze mooie lunchboxen! Helaas is de prijs aan de hoge kant dus winnen zou heel erg fijn zijn. De ‘Pavone’ van de nieuwe collectie past helemaal bij mij, dus als ik zou winnen kies ik die!

 • Nienke Groot 9 december 2015 Beantwoord

  Ik vind de aztec echt super gaaf!! Zou graag het nieuwe jaar healthy willen beginnen met lekkere lunches uit deze mooie lunchbox! Liefs, Nienke

 • Sharon 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou heel graag deze toffe lunchbox willen winnen, om voor alle lange dagen als coassistent en daarna de schaatstrainingen deze gave trommel met gezonde maaltijden mee te kunnen nemen! Ik vind alle printjes erg leuk, maar ik denk dat ik dan de panterprint het leukst vind.

 • Ilse 9 december 2015 Beantwoord

  Wat zijn ze prachtig. Ik vind de print pavone het mooist. Wat zal iedereen jaloers zijn op mijn werk. Ik hoop dat ik win.

 • Myrna Klaare 9 december 2015 Beantwoord

  Lastige keuze maar de Indie wint het voor mij! Een goede snackbox vinden is moeilijk maar deze zijn perfect en zien er nog super uit ook ;D

 • Marly 9 december 2015 Beantwoord

  Ik vindt de peacock variant heeel erg tof!
  Waarom ik zou moeten winnen? Momenteel heb ik saaie doorzichtige tuberware bakjes die wel aan vervanging toe zijn! En deze vrolijke kleurtjes doen het altijd goed. Overigens als zzper krijg ik nooit een kerstcadeau dit zou wel een leuk kerstpakketje zijn voor mij ?

 • Tharin 9 december 2015 Beantwoord

  Jaa, die lunchbox met gave panterprint is dé stimulans om verder te gaan met BBG ronde 2 in deze verleidelijke decembermaand! Griepje is niet zo bevordelijk, maar met healthy lunches in zo’n mooie Boho-Tiffin ben ik er vast zo weer bovenop :).

 • Astrid 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een super toffe winactie! De boho tiffin staat al enorm lang op mijn lijstje. Wanneer ik op werk kom lig mijn collega’s altijd in een deuk: komt zij weer aan met al haar bakjes en zelfgemaakte brouwsels. Al die losse bakjes zijn niet alleen onhandig, maar ook enorm suf en eigenlijk ben ik wel een hippe mama die goed voor zichzelf zorgt maar nu nog in suffe bakjes.. En dan zou ik met boho tiffin pauwenveer echt helemaal de blits maken !!

 • Elke 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een leuke actie!
  Ik zou graag de Pavone winnen..:)
  Hoef ik niet meer al die doosjes mee te nemen naar mijn werk.?
  Duim duim!

 • Linda 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een superleuke winactie!!! Ik ben weg van vogels en veertjes en vind de peacock versie heel erg mooi?! Ik heb nu een saaie rvs lunchtrommel maar de mooie varianten van Boho tiffin maken de lunch natuurlijk veel lekkerder en leuker?!

 • Shanice 9 december 2015 Beantwoord

  De Boho Tiffin is een goede uitkomst voor mij om in een handige tas mee te nemen. Dit betekent dat ik nooit meer vijf losse zakjes (die altijd stuk gaan) met eten in mijn schooltas hoef te stoppen en dus ook geen losse cherrytomaatjes uit mijn tas hoef te vissen! De ‘Aztec’ print is mooi en origineel, daar wil ik wel mee gezien worden tijdens de studie!

 • Selma Heijboer 9 december 2015 Beantwoord

  Ik vind ze allemaal prachtig.
  Nou die met de pauwenveren, daar ben misschien toch ietsiepietsie meer verliefd op.

 • Ingrid 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou voor de Boho-Tiffin Indie gaan! <3 hoewel het stuk voor stuk plaatjes zijn. 😉
  Ik volg Boho-Tiffin en jouw pagina's ook al geruime tijd en doe daar tevens heel veel inspiratie op voor mijn gezonde lunches. Het gesjouw met de bakjes blijft toch wel steeds een dingetje! (en dan met name het geschuif als je er enkele op elkaar hebt staan en zo de auto uit wilt stappen..grrr)

 • Danya 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een leuke actie!! Ik zou graag de Pavone winnen. Ik ben net voor de tweede keer moeder geworden en meal prep is nu essentieel geworden om gezond te blijven eten. Het is anders te makkelijk om snel even wat ongezonds tussendoor te eten 😉

 • Mandy groeneveld 9 december 2015 Beantwoord

  De Pavone! Die is echt zo heerlijk boho/ibiza/hipster. Zo maak ik van iedere lunch een feestje ?

 • Mandy groeneveld 9 december 2015 Beantwoord

  De Pavone! Die is echt zo heerlijk boho/ibiza/hipster. Zo maak ik van iedere lunch een feestje ?

 • Elvira 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou graag de pavone willen. Echt super leuk.

 • Pascalle 9 december 2015 Beantwoord

  Ik ben VERLIEFD op de Boho-Tiffins! Ik sleep waar ik ook naartoe ga mijn eigen eten mee. Zou leuk zijn om dat voortaan in stijl te kunnen doen! <3
  Pavone vind ik het allermooist!

 • Ribanna 9 december 2015 Beantwoord

  De aztec! Waarom? Waarom niet?! Deze boho-tiffins zijn te leuk, te mooi, te handig, te healthy, te van ALLES!!
  Liefs Ribanna

 • Petra den Boggende 9 december 2015 Beantwoord

  De pavone. Zeker weten! Of toch de Indië. Of de panter, of nee die blauwe veertjes zijn ook zo vrolijk. Trobal? Flora? Ze zijn eigenlijk allemaal prachtig en praktisch! Ienemienemutten….Flora, want wie wordt er nou niet blij van bloemen?!

 • Barbara Groen 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou dolgraag die met pauwenprint willen winnen!
  Trots als een pauw zou ik er mee naar mijn werk gaan….
  Trots als een pauw zou ik hem vullen met gezonde en lekkere lunchgerechten…
  Trots als een pauw…..dat zou ik er écht mee zijn 🙂

 • Charlotte 9 december 2015 Beantwoord

  Alweer een te gekke winactie en ik doe zoals gewoonlijk altijd mee! De pauw voor een prachtige vrouw!

 • Tamara Rebel 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou heel graag de pauwenveren versie willen winnen ?
  Niet alleen omdat hij bij mijn huidige kleur haren past, maar omdat hij me bij elke maaltijd zal herinneren aan het feit dat ik best af en toe trots mag zijn op wat ik bereikt heb en dat ik me niet blind moet staren op anderen en hun resultaten. Ik kom van ver (180 kilo schoon aan de haak) en mijn lijf heeft gewoon af en toe tijd nodig om bij te komen voor we weer kunnen knallen naar de volgende mijlpaal.

 • Kim 9 december 2015 Beantwoord

  De Boho-Tiffin Panterprint is echt enorm tof!!!!! Waarom wil ik hem graag winnen? Waar ik ook heen ga, ik neem altijd allemaal bakjes vol eten mee zodat ik genoeg bij me heb voor de hele dag, en hoe leuk zou het zijn om het voortaan mee te kunnen nemen in deze te leuke lunchbox!!! (je eten is meteen stijlvol).

 • Kim 9 december 2015 Beantwoord

  Die met de pauwenverenprint!! Zodat ik zo trots als een pauw met mijn zelfgemaakte lunch naar de kantine kan wandelen ?

 • Roxanne 9 december 2015 Beantwoord

  De Pavone zou het perfecte kerstcadeautje zijn voor mij! Ik word nou al zo vrolijk van dit heerlijke printje en hoe leuk zou het zijn om hier elke dag uit te kunnen lunchen. Een stuk gezelliger dan al die losse bakjes haha. Ik vind het een mooie beloning voor mijzelf omdat de eerste 5 kg er af is dankzij een gezond eetpatroon! ^_^

 • Farran 9 december 2015 Beantwoord

  Wow – this would make bringing my food to school so much easier! And with a beautiful print on it (like the eye catching peacock feathers hint hint) it would still the attention in my classroom. And who knows it may even inspire the next generation of Dutch teenagers to ask questions and learn more about bringing your own (homemade) food to school instead of buying prepacked items from vending machines 🙂

  • Farran 9 december 2015 Beantwoord

   Still = steal…geweldig autocorrect!

 • Erica 9 december 2015 Beantwoord

  Ben nog niet zo lang bezig om mijn voedingspatroon te veranderen en volg nu je website sinds een tijdje. Bovendien deed ik nooit mee aan winacties, maar ach, wat veranderingen in je leven (op welke leeftijd dan ook) geven energie heb ik gemerkt.
  Dus bij deze: “Wat een (h)eerlijke recepten en dan nu weer deze boho-tiffins. Enig maar ook superhandig! De Pavone heeft ook mijn voorkeur. Mooi zo’n fijntjes patroon….

 • Helen 9 december 2015 Beantwoord

  Ik wil heel graag de Boho Tiffin met pauwenveren willen. Deze lunchboxen zijn ideaal om mee te nemen naar colleges en tentamens maar als student kan ik me alleen maar lekkende ikea-bakjes veroorloven. 😉

 • Els 9 december 2015 Beantwoord

  Geweldig die lunchboxen van Boho-tiffin en ze zijn allemaal even prachtig. Zou ik de gelukkige winnares worden dan ga ik voor de pauwenveren, want ik voel mij dan zo trots als een Pauw met mijn heerlijke lunch in een beauty lunchbox .

 • Marije 9 december 2015 Beantwoord

  Echt heel gaaf! Als thuisblijfmoeder trek ik er vaak op uit met mijn kids om buiten te zijn en te eten. Hoe stylish zou het zijn met zo’n coole boho tiffin te gaan picknicken of de blits te maken in de speeltuin?
  Ik ga voor de pauwenveren of die gekeurde veren. Eigenlijk vind ik ze allemaal gaaf…

 • Femke 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een super toffe winactie zeg! Ik sleep altijd een cooltas met bakjes eten mee naar mijn werk. Hoe mooi is het als ik deze mooie panter lunchbox mee naar mijn werk kan nemen. Ben ook altijd veel onderweg en doe iedere dag aan mealpreppen. Leuk bijkomstigheidje is dat ik meerdere collega’s heb die met cooltassen rondlopen en mochten ze deze mooie boxen ontdekken zullen ze zeker overstag gaan! Liefs Femke

 • joyce pots 9 december 2015 Beantwoord

  De bohotiffin staat bij mij echt super hoog op mijn wishlist
  het is een item wat nu nog in mijn collectie mist
  Een mooi item dat prachtig zal staan onder mijn kerstboom
  dat is voor mij echt een droom
  ik vind alle prints van de tiffins echt super prachtig
  maar 1 steekt er boven uit! die is echt super schattig
  de pauwen print oftewel de pavone
  dat is de tiffin van mijn dromen
  De tiffin kan overal mee naar toe en dat zal ik dan ook zeker doen
  gevuld met yoghurt, baksels van mijzelf misscchien zelfs een stoute lekkere chocoladezoen
  ik wil mijzelf natuurlijk ook verwennen
  en ik sport genoeg dus die kcal zal ik er vast wel weer afrennen
  de tiffin kan zelfs met me mee naar de sportschool voor de gezonde snack na de tijd
  en dan weet ik zeker daarvan krijg je helemaal geen spijt
  dat prachtexemplaar wat dan in mijn kluisje mij staat op te wachten
  zal mij vast wel iets brengen als toverkrachten
  ik denk dat ik dan nog sneller en sterker zal zijn
  en het gevoel dat ik alles aan kan dat is echt super fijn
  het gaat dus verder dan alleen eten
  ik zou zelfs met de tiffin daten!
  samen met mijn vriend en onze hond het bos in gaan
  een kleedje uitleggen ik zie daar zeker een mooie tiffin staan
  lekker wat hapjes en meegenomen drankjes dan oppeuzelen
  en er samen extra lang van genieten dus ook een beetje treuzelen
  ik zie het allemaal al voor me en dat dan dankzij deze leuke blog
  dat zou toch helemaal geweldig zijn toch!
  ik duim en hoop het maar alstegraag
  vandaar dat ik met dit gedicht een kansje waag <3

  • Simone 9 december 2015 Beantwoord

   Joyce, bedankt voor je mooie gedicht en gefeliciteerd!!! Jij hebt een Boho-tiffin naar keuze gewonnen!!
   Als het goed is heb je ondertussen een mailtje van me ontvangen. Geniet er van!
   Gr, Simone

   • Joyce pots 9 december 2015 Beantwoord

    Jaaaaaaa super blij ik zal zo de tiffin bekijken en samenstellen kwa kleur kwastje en netje want welke tiffin het gaat worden heb ik natuurlijk al beschreven ??? echt super blij ????

    • joyce pots 9 december 2015 Beantwoord

     whahaha 😀 ik kijk iedere dag alweer uit naar de postbode .. erg he.. ben er nog steeds zo super blij mee!! <3 Nogmaals bedankt! ik hoop dat je alles goed ontvangen hebt (gegevens enzo :D)

 • Alinda 9 december 2015 Beantwoord

  Wat een super winactie van Foodquotes en Boho-Tiffin! Kiezen is lastig, maar ??De “Flora” van Boho-Tiffin?? steekt er bovenuit! De Boho-Tiffin stop je niet weg in je tas, maar daar mag je mee gezien worden! Het maakt van elk gerecht een feestje! Ik zou hem dolgraag willen winnen!?

 • Anke 9 december 2015 Beantwoord

  Wat vind ik die met bloemen supergaaf om mee te kunnen nemen naar mijn werk. Weg met de lekkende bakjes, weg met alle aparte zakjes. Ideaal, en nog super mooi om te zien ook nog

 • Bianca 9 december 2015 Beantwoord

  Ik zou heel graag die Flora willen winnen. Sleep elke dag weet ik hoeveel bakjes mee naar werk en duim elke dag weer dat het goed overkomt. Er is al eerder een ei gesprongen in mijn tas en laat dat nou net een zachtgekookt ei zijn. Heel fijn! Daarom zou ik deze heel graag willen uitproberen zodat mijn tas niet de dupe wordt van mijn gezonde leven.

 • Marja 9 december 2015 Beantwoord

  De Pavone,al heel lang mijn favoriet! Ik sjouw nu elke dag een tas vol verschillende plastic bakjes mee naar mijn werk,en het zou super zijn als dat voortaan anders kan…..met de Boho-Tiffin ?Fingers crossed ??

 • Anita H. 9 december 2015 Beantwoord

  Ik ben gek op dierenprints en ik ga dus ook voor panterprint.

 • Natasja 9 december 2015 Beantwoord

  Moeilijk kiezen hoor, vooral met de nieuwe prints erbij! Maar ik denk dat ik heel vrolijk word van de Boho-Tiffin Flora!

 • Ewelina 9 december 2015 Beantwoord

  Oh wat ontzettend gaaf! Staat al een tijdje op m’n verlanglijstje… en die met panterprint is echt wel een gave eyecatcher! Zo wordt lunchen nog meer een feest (ondanks dat 10 verschillende bakjes op de kantine tafel best aan doen als een tapas bar… Haha). Ik doe mee 🙂

 • aafke 9 december 2015 Beantwoord

  ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
  Van deze prachtige lunchboxen van boho-tiffin kun je toch alleen maar heel vrolijk worden als je deze rond lunchtijd op tafel mag zetten?
  Ik sleep nu altijd van die lelijke plastic bakjes mee. Nog ongezond ook. Ik denk dat de kinderen op mijn werk deze lunchbox ook heel gaaf gaan vinden. Ze gluren nu al dagelijks in mijn bakjes om te kijken wat voor eten ik nu weer mee heb gesleept.
  De panterprint vind ik wel heel vrolijk ♧
  ♡♡♡♡♡♡♡♡♧♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♧♡♡

 • Patty 9 december 2015 Beantwoord

  Wow. OK, dat was de start ?
  Hi Simone:-)! Wat een gave winactie!! Hierbij mijn motivatie, ik gooi het over de creatieve boeg ?

  De Boho Tiffin is te gek, helemaal wauw!
  Zeker die nieuwe print, letterlijk en figuurlijk trots als een pauw!
  De Boho Tiffin staat hoog op mijn verlanglijst,
  en hij is heel erg vereist!
  Lieve Simone van FoodQuotes, waarom ik deze graag zou willen winnen?
  Nou, het is een hele waslijst, waar zal ik eens beginnen.
  Ik ben als eerste altijd heel actief in de sportschool,
  en ik heb heel wat sterke vrouwen als idool.
  Ik wil wel graag dicht bij mijzelf blijven staan,
  En met de Boho-Tiffin is dit zo gedaan.
  Wat ik hiermee bedoel?
  Dat ik wil genieten een heleboel!
  Dus gezondheid vind ik heel erg belangrijk, maar ik maak het niet te gek.
  Aan lekker eten dus geen gebrek.
  Ik zou deze Boho-Tiffin dus niet alleen met superfoods vullen,
  Maar heel eerlijk, ook gewoon met brownies, niet zo lullen.
  Want genieten is iets wat je moet blijven doen in je leven,
  want het vliegt voorbij, dat is een gegeven.
  Ik zou wel een gat in de lucht springen, want ; geen losspringende bakjes in mijn tas,
  ja dat is al een aantal keer gebeurd en dus moest alles in de was.
  Dan ben ik niet zo blij als ik op de sportschool ben,
  want ik wil na de training meteen wat eten, dat weet iedereen die ik ken.
  Dus als je dan erachter komt dat niet alleen je eten verpest is maar ook je kleren,
  Nou… die bakjes kregen de wind van voren, maar ze willen het nog steeds niet leren.
  Bovendien ben ik ook nog eens alles kwijt,
  en dat kost toch veel tijd.
  Dan weer een deksel, dan weer een bak.
  Dus deze Boho-Tiffin zou zorgen voor heel wat gemak.
  Ik zou er allerlei lekkernijen in vervoeren,
  zodat ik mijn lekkere trek de mond kan snoeren.
  Uiteraard ook de nodige gezonde dingen voor bij het sporten en fit zijn,
  want ook gezond eten is vaak best een festijn.
  Noten, kwark, eigengemaakte granola en gebak,
  ik vervoer alles met deze beauty met gemak.
  Toch maar niet meteen te veel op de feiten vooruitlopen,
  En voor nu gewoon blijven hopen.
  Want ik weet niet wat ik zou doen,
  ik kan niet meer hopen voor de Tiffin in mijn schoen.
  de kerstman kan nog wel langskomen,
  om iets onder de kerstboom te plaatsen om van te dromen!
  heerlijk mezelf verwennen met goed eten,
  Ja, de kerstman moet het weten.
  Die eet ook graag zijn buikje rond en vol,
  die maakt het iets te dol.
  Aan goede voornemens doe ik niet,
  Maar ik hoop op een mooi 2016 in het verschiet.
  Waarin ik veel sportieve dromen waar kan maken,
  zonder met een blessure om te staken.
  De Boho-Tiffin blijft een mooi ding om te krijgen,
  en helemaal zo voor je eigen.
  Om voor je eigen eten te kunnen zorgen en ook voor mijn schat,
  want samen een dagje uit is soms ook wel wat.
  Dan kunnen we romantisch samen wat oppeuzelen,
  Zonder te treuzelen!
  En de Boho-Tiffin gaat dan zo weer mee naar huis,
  voor de volgende vulling, misschien iets van het fornuis.
  Inspiratie is er genoeg,
  dus ik gooi het mooi over die boeg.
  De Boho-Tiffin is als laatste ook nog eens fotoproof,
  dus aan foto’s straks genoeg.
  Om mee te pronken op social media zoals instagram,
  En dat betekent geen saaie boterham!
  Maar mooie kleurtjes en lekkere variatie,
  Dat zorgt voor heerlijke creatie.
  Leftovers zijn straks gewoon helemaal hip,
  En daar hou ik van, want van afval word ik sip.
  Dus beter voor milieu, buik en uitzicht.
  En daarmee is dit het einde van het gedicht.
  Nu duimen tot maandag de 14e, echt waar.
  Hopelijk maken jullie mijn Boho-Tiffin droom klaar!
  Welke ik van al die prints het mooiste vindt?
  Dat is lastig, want met elke ben ik zo blij als een kind.
  Ik denk dat ik dan toch zou gaan voor de Pavone of Peacock
  Maar eerlijk dit is en blijft een gok.
  Ook de hangers zijn er geweldig bij,
  bijvoorbeeld de Fieke of Yorinde, mooi aan de zijn zij.
  Door de netbag is de Boho-Tiffin zichtbaar voor iedereen,
  en sleep je je drie mandjes overal heen.
  Alle kleuren zijn te gek, moeilijk kiezen.
  Maar dat had je vast al in je smiezen.
  Ik laat me dus gewoon verrassen want deze prijs is te gek.
  Alleen keuzes, dat is bij zoveel moois toch een gebrek.

 • Jane van Oort 9 december 2015 Beantwoord

  Inderdaad DE oplossing voor meestal wel 3 of meer verschillende bakjes in je tas zou de Boho Tiffin zijn!! (9 vd 10 keer heb ik denk ik ook meer bakjes of andere preps bij dan schoolspullen 😉 ).
  De ‘Indie’ vind ik heel erg leuk in combi met de groene bag en de ‘Michelle’ hanger! Op instagram een foto van de combi! #fingerscrossed

 • Inge 9 december 2015 Beantwoord

  Dit is de mooiste lunch – optie die ik tot nu gezien heb! Ik zou vereerd zijn om ‘Flora’ mee naar mijn werk te mogen nemen. Omdat ik glutenvrij moet eten, is proppen echt een dagelijks onderdeel van mijn routine geworden. Wat zou ik blij worden van deze boho Tiffin beauties!

 • Dominique 9 december 2015 Beantwoord

  Oehhh een boho tiffin staat zo hoog op mijn wishlist!! De pavone print is echt TE leuk!!

 • Dagmar 9 december 2015 Beantwoord

  Ooew oeew wat zal ik graag de pavone winnen!! ?Vanaf morgen weer wilde plannen om back to basic te gaan met mijn voeding en hoe gaaf zal het dan zijn om mijn eten hierin mee naar het werk te kunnen nemen !! Fingers crossed!??

 • Dana 9 december 2015 Beantwoord

  Wauw wat een toffe actie! Ik ken boho taffin al lang, vind het alleen nogal prijzig. Dus zo mooi zijn als het op deze manier kan. Ik vind de pavone trouwens heel mooi!

 • Monique 9 december 2015 Beantwoord

  De Pavone, omdat ik dan zo trots als een Pauw mijn snacks en tussendoortjes mee kan nemen naar mijn werk en onderweg als we lang moeten reizen naar mijn schoonfamilie. Door het onregelmatig werken in de zorg en het niet hebben van een (gezonde) kantine neem ik altijd alles in losse bakjes mee naar het werk. Ook het verre reizen naar mijn schoonfamilie gaat altijd gepaard met het meenemen van tussendoortjes in de auto! Dit zou een geweldig mooi cadeau en ideale uitkomst zijn!

 • Jeanine 9 december 2015 Beantwoord

  Super leuk zijn ze de boho-tiffins!! En ik vind de Panter met allerlei kleurtjes het allerleukst 🙂 Dat zou mijn lunch extra gezellig maken.

 • Roxanne 9 december 2015 Beantwoord

  Ik vind de Boho tiffin zo gaaf! Geen saaie lunchtrommel in je tas, of boterhamzakjes met geplette boterhammen. Fruit met plekjes omdat het alle kanten op geslingerd werd in je tas….
  Voor mijn werk in de zorg zou deze echt ideaal zijn. Als lunchtrommel of om mijn avondeten in mee te nemen. Gezonde tussendoortjes erbij en ik kom mijn dienst wel door!
  Ik zou voor ‘Panter’ gaan. Die is gewoon te leuk! Ik deel ook de foto op Instagram met useename ‘superhettie’

 • Esther 9 december 2015 Beantwoord

  Ohhh, wát zijn ze léuk! Vooral de Aztec, al vind ik alle trommeltjes zo lekker blij. Dan wordt je lunch buiten de deur eten toch al vanzelf een feestje? Of je hapjes meenemen naar een picknick, of ze leuk gebruiken op je verjaardag, of stiekem vullen voor je man: verrassing schat, hier, neem een lekkere lunch mee! Aangezien we met een hoop allergieën zitten hier in het gezin, en ik óók graag wil letten op de vitamientjes, zou ik het wel heel leuk vinden om er eentje te mogen winnen ☺️. Alles apart verpakt en tóch iedereen voorzien van iets smaakvols bij een picknick… *zwijmel*

 • andrea 9 december 2015 Beantwoord

  Het kan geen toeval zijn dat ik vandaag 2x de tiffin tegen kom!
  De eerste keer bij ’n airfryer (die ik mezelf kado geef met kerst nav jouw demo in Heerlen ) en nu hier! Wat n plaatjes!
  En ik vind ze allemaal prachtig maar als ik dan toch zou kunnen kiezen dan graag de peacock. I de hoop dat de rest van het huishouden ‘m laat staan ?

 • Anne 9 december 2015 Beantwoord

  Ik vind de Pavone box het leukst!
  Misschien wordt dit wel een verlaat verjaardagskado! Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede, handige maar vooral ook leuke bakjes om eten mee te nemen. Dit lijkt me ideaaaal!

 • Nikki Meeuwsen 9 december 2015 Beantwoord

  Oh de panterprint is zo mooi! Als ik een boho tiffin zou winnen dan weet ik zeker dat ik iedere dag mijn lunch zou preppen. Deze box MOET gezien worden! Het laatste jaar is ivm mijn studie, werk en verhuizing weinig terrecht gekomen van healthy leven. Dit mag voor mij echter geen excuus zijn, dus daarom ben ik begonnen met een switch. Mijn uiteindelijke doel: gezonder leven en gewicht verliezen. Deze Tiffin zou mij hier fijn bij kunnen helpen!

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • ❤️ Ik in de chips hemel ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept voor de tomatensalsa staat online. Dé lekkerste dip voor bij je chip(s).⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Verder ga ik er niks over zeggen: let the chips and my happy face do the talking. 🥰
 • Ik kon niet kiezen welke van deze 2 foto's ik het mooiste vind... de pink mojito of de spritz. Wat is jouw favoriet?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er staat vandaag een heel fijn artikel online! 📸 Namelijk over food styling voor drankjes. Ik geef je een aantal voorbeeld inclusief uiteraard mijn beste tips zodat je zelf aan de slag kunt gaan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het is alweer een flinke tijd geleden dat ik over fotografie en receptontwikkeling heb geschreven... maar ik ga m’n uiterste best doen daar verandering in te brengen! Mocht je nog vragen/ideeën hebben; let me know! Mag over vanalles zijn 🙋🏼‍♀️ dan ga ik er mee aan de slag.
.
.
Volg de link in m’n bio om naar het artikel te gaan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#drankje #drankjes #pinkmojito #mojito #aperol #aperolspritz #vrijmibo #borrel #borrelen #alcoholvrij #foodfotografie #feedfeed #fotografie #styling #foodstyling #zzp #zzper #eigenbaas #ditdoeikalswerk #elkedageenfeestje #foodie #inspiratie #artikel #inspiratieartikel #foodquotesnl
 • Start before you're ready!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Weet je, ik geloof hier heilig in. Van uitstel komt afstel, de koe bij de horens vatten; gewoon doorpakken en ervoor gaan. Je kunt dingen uit blijven stellen... wachten tot het perfect is. Maar wanneer is iets perfect? Als ik iets geleerd heb dan is het wel dat goed ook goed genoeg is.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zo deelde ik afgelopen weekend mijn eerste receptenvideo. Perfect? Verre van! Want ik had geen rekening gehouden met het weer 🌤⛅️☁️waardoor het opeens onwijs donker werd. Maar ik heb hem wel online gezet. Daar kreeg ik zoveel leuke reacties op dat ik nu wél weet dat jullie meer filmpjes willen zien! Dus vanaf nu worden ze gewoon bij elk filmpje wat beter.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oh en deze gezellige foto is vorig jaar in Amsterdam gemaakt. Door @eefsfood of @anniepannie_nl , ik weet het even niet meer. Wat ik wél weet is dat dat de allereerste keer was dat ik deze leukers in het echt zag. ❤️🥰 Love my foodiefriends!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#start #startbeforeyoureready #justdoit #doit #gaervoor #knallen #gaanmetdiebanaan #volleangstvooruit #zzp #zzper #ondernemer #ondernemen #eigenbaas #gewoondoen #niettwijfelen #volgjepassie #foodie #bohotiffin #lunchbox #lunchenzonderboterham #receptonwikkeling #foodfotografie #allemaalleuks #foodquotesnl
 • 🥰 Is het al vrijdagmiddag?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Want deze borrelplank wil je hoor! Voor de afwisseling is deze namelijk gevuld met zowel hartig als zoet. Én als spreekwoordelijke kers op de taart: ook nog eens helemaal plantaardig! 🤯 Wat? Ja: vegan!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Had je niet verwacht he?! 👋 Move over bitterballen, worst en kaas; dit is een borrelplank 2.0. Weer eens wat anders om op tafel te zetten!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Volg de link in m'n bio om te zien wat voor lekkers ik allemaal op deze borrelplank leg. Enne, wanneer maak jij hem?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#borrelen #borrelplank #borrel #vrijmibo #feest #feestje #hapjes #snacks #lekkereten #lekkersnoepen #gezelligheid #koekjes #aardbeien #fruit #rauwkost #spreads #toastjes #feesteten #plantaardig #vegetarisch #vegan #veganfood #whatveganseat #healthy #healthyfood #gezondeten #allesdraaitomdebalans #foodie #samenwerking #foodquotesnl
 • - WINACTIE -
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yumm, daar is 'ie dan hoor! 🙌 De aller-aller-allerlekkerste tomatensalsa voor bij je chips! Vorige week bezocht ik samen met Linse de fabriek van @boederijchips en maakten we er deze lekkere dip. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In mijn stories deel ik het filmpje (de allereerste die ik ooit maakte van een recept, dus 🙈 go-easy-on-me) hoe ik deze lekkere dip maak. Binnenkort komt uiteraard ook nog het recept online. Maar voor nu wil ik jullie deze lekkere winactie niet onthouden!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil jij ook zo'n lekker chipspakket winnen? Geef deze foto een like en reageer met emoticons om aan te geven hoeveel jij van chips houdt. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn reactie zou zijn: 🥰😁🥳🤤👏🥔🍽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chips #boerderijchips #borrel #borrelplank #dip #chipsndip #lekkerdippen #tomatensalsa #tomaten #pepertje #basilicum #lekkerfris #weereenswatanders #kadootje #winnen #win #winactie #snack #tussendoortje #netflixandchill #snoepen #vrijmibo #borrelen #foodie #foodfotografie #foodquotesnl
 • Met deze gevulde appels zet je eens wat anders op tafel! 🍎Maar 6 ingrediënten, waarvan ik er 5 standaard in huid heb, zijn nodig om er mee aan de slag te gaan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Romige kaneelvulling, nootjes en appel; het lijkt eigenlijk gewoon op een nieuwe versie van de appeltaart. Lekker gegrild; op de bakplaat, barbecue of in de grillpan voor nét dat beetje extra.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Enne, ook overheerlijk als ontbijt! 😍 Mocht je zin hebben in iets lekkers dit weekend. Of tag hieronder gewoon even iemand die dit wel voor je mag maken.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat online, volg de link in m'n bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#appel #appeltaart #gegrildeappel #kaneel #kaneelvulling #romig #pistache #pistachenootjes #lekkersnoepen #ontbijt #nagerecht #snack #grillen #bakplaat #bbq #lekkerrecept #lekkereten #feedthefeed #feedfeed #smullen #ditiszolekker #eetsmakelijk #receptontwikkeling #foodfotografie #fotografie #foodie #foodquotesnl
 • Mag ik even een 🙌 🥰 ❤️ voor jullie?!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik vind het namelijk echt GE-WEL-DIG dat zoveel berichtjes krijg van jullie door mijn stories. Natuurlijk, ik ben graag open over vanalles en nog wat en daar heb ik totaal geen problemen mee. We zijn allemaal hetzelfde toch?!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zo gingen de gesprekken de afgelopen tijd over staand plassen, mannen/vrouwen/kinderen die een mening hebben 😉 , dode vissen in de tuin en vanalles daar tussenin. Love it!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ok, daar wilde ik je even voor bedanken! Ik vind die interactie namelijk echt het toffe van Instagram.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fijne woensdag!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oh enne, deze happy foto is gemaakt bij @umamibyhan_restaurants tijdens de foodbloggerstour door Eindhoven die ik in mei organiseerde.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#thanks #thankyou #dankjewel #geweldig #dankbaar #loveit #liefde #gesprekken #persoonlijk #foodie #umami #umamibyhan #foodievibesonliny #eindhoven #eindhovencity #eindhovenfood #eindhoven_city #eindje #mocktail #ijsthee #foodblogger #foodbloggerstour #foodie #foodquotesnl
 • Ok, ik weet niet hoe het met jou zit... Maar ik ben echt groot fan van nacho's. 🤤 Het liefste met veel zoute chips, veel kaas en eigenlijk gewoon echt alles erop en eraan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om het dan toch nog een beetje gezond te houden (af en toe 😅), vind ik deze variant van gegrilde courgettes een goed alternatief. De Sriracha-mayo maakt dit gerecht helemaal af en geeft net wat extra kick.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ideetje voor de lunch? Ik vind van wel namelijk 🥰.
Het recept staat online, volg de link in m'n bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#courgette #gegrildecourgette #grillen #nacho #nachos #sriracha #srirachamayo #lunch #lunchen #lunchenzonderboterham #broodlozelunch #snack #diner #vrijmibo #lekkereten #lekkerrecept #allesdraaitomdebalans #foodie #vegetarisch #zondervlees #wwproof #foodquotesnl