Dit broodje geitenkaas is heerlijk als lunch, goed vullend en boordevol heerlijke smaken.
Geitenkaas combineert goed met iets zoets, het zoete op dit broodje komt van de tomatenjam die ik al eerder op de website deelde. Door de toevoeging van courgette en paprika krijg je ook nog wat extra groenten binnen.

Op dinsdagen probeer ik meestal een recept met kaas met jullie te delen. Vaak gebruik ik de kaas op of in warme gerechten, deze keer vond ik het leuk om er eens een broodje mee te bouwen.

Persoonlijk eet ik niet heel vaak brood, maar ik vind wel; als je het doet, doe het dan goed. Dus maak er eens een heerlijk uitgebreid broodje van zoals je ze meestal alleen eet in een lunchroom. Dat is namelijk net zo lekker thuis!

broodje geitenkaas deluxe

Ingrediënten, voor 1 persoon
– 1 Italiaanse bol
– 1 flinke el cherry tomatenjam
– plakjes geitenkaas
– 1/4 courgette
– 1/4 gele paprika

Bereiding
Snij de courgette in plakken van een halve cm dik.

Verhit een grillpan op middelhoog vuur en leg hierin de plakjes courgette.  Bestrooi met een snufje zout. Draai de plakjes om en bestrooi ook deze kant met een snufje zout.
Bak de plakjes gaar.

Snij ondertussen de gele paprika in dunne plakjes.

Beleg je broodje met de tomatenjam, geitenkaas, courgette en gele paprika.