Deze nutella rondjes zijn een lekker zondags receptje, want; je hebt maar 3 ingrediënten nodig! Veel makkelijker kan ik het eigenlijk niet maken vandaag. Bladerdeeg, nutella (of andere notenpasta) en 1 ei in huis? Dan kun je nu de keuken induiken en dan heb je straks iets lekkers te snoepen bij de thee/koffie.

Het draaien en oprollen van deze koekjes is helemaal niet moeilijk, maar geeft wel net dat extra effect aan deze bladerdeeg hapjes. Bij de bereiding heb ik stap-voor-stap foto’s geplaatst van hoe je dit doet. Het enige waar je even rekening moet houden is dat je vingers uiteindelijk helemaal onder de nutella zullen zitten 🙂

Nutella rondjes
Nutella rondjes
Recept afdrukken
5 van 1 stem

Nutella rondjes van bladerdeeg

Heerlijke zoete broodjes!
Voorbereiding10 minuten
Bereiding20 minuten
Totale tijd30 minuten
Porties: 7 stuks

Ingrediënten

  • 1 pak vers bladerdeeg
  • 2 el nutella
  • 1 ei

Instructies

  • Haal het bladerdeeg alvast uit de koelkast zodat deze wat zachter kan worden.
  • Rol het bladerdeeg uit. Smeer de nutella op 1 helft van het bladerdeeg en laat een randje van een halve centimeter vrij.
    nutella rondjes 1
  • Klap het bladerdeeg dicht en druk de randjes met je vingers aan. Snijd het bladerdeeg in lange repen.
  • Neem beide uiteindes van een reep vast en draai deze in tegenovergestelde richting. Rol vervolgens de reep op en druk het uiteinde een beetje vast. Leg de rolletjes op een velletje bakpapier.
    nutella rondjes 4
  • Klop het ei los in een kommetje en bestrijk de koekjes met een beetje ei.
    nutella rondjes 5

Oven

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de nutella rondjes in 18 minuten gaar in de oven.

Airfryer

  • Bak de broodjes 12 minuten op 180 graden.

Pin deze Nutella bladerdeeg rondjes!